0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (1,719 puan) tarafından
Kimseye belli etmiyorum ama sanırım takıntılı biriyim etrafıma bakıyorum kimse böyle değil tabi annem hariç misafirler klozet kullandılar iki gündür giremiyorum banyoya sürekli temizlik yapıyorum yattıkları yastık ve yorganları atıyorum makinaya nevresimi ayrı tabiki sbaahtan beri 10 oldu makina yoruldum içim hala rahat değil çatal ve kaşıkları makinada iki kere yıkadım yine gönlüm almıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(10,258 puan) tarafından
Yatılı misafirse tabi ki yapıyorum. Kullandıkları wcyi domestoslayp yıkarm iyice, yastık yorgan çarşaf pike ne varsa yıkıyorum.
(1,719 puan) tarafından
İçim hala rahat olmuyor benim beynim sürekli konuşuyor
(10,258 puan) tarafından
Takıntı haline getirme canım yıpratır seni. Yıka temizle geç. Su ve deterjanın temizlemeyeceği şey yoktur unutma :)
(6,112 puan) tarafından
kullandikri catali matali iki kere yokamak abarti asiri abarti bence. ama misafir yastigi yorgani yani bi yatilmis hikac gun yatilmis sekil hurclanip kaldirilmaz . yikarim bende.  yoksa yatilmis kokar zamanla kapali durdukca.havlu mavlu degisirim ben. annemler bile gelmis olsa. yabanci misafire zaten kagit havlu koyyorum banyoya ekstra
-Reklam-
0 oy
(3,779 puan) tarafından
Yatılı misafirim olmadı hiç daha ama normal gelen misafirin arkadan evet yaparım çünkü yemek kırıntısı vs oluyor illa ki bı temizlemek istiyor 
(1,719 puan) tarafından
Yatılı daha ayrı birşey oluyor ya
(3,779 puan) tarafından
Hiç başıma gel.edi
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Özellikle bazı insanlarda buna daha çok dikkat ediyorum. Mesela benim ailem de çok hassas oldukları için onlarda yapmıyorum ama bazı kişilerin kendi evlerinde yere düşen havluyu tekrar astıklarını görünce benim evimde neler neler yapabileceklerini düşünüp kesinlikle temizlik yaparım
0 oy
(339 puan) tarafından
Yapmam yapanı da anlamam şahsen tamam gittiklerinde bir süpürür silersin yattılarsa nevresim yıkar kaldırırsın ama oturdukları koltukları sileyim yok elledikleri yerleri dezenfekte ediyim öyle huylarım yoktur öyle olan birinin de evine gitmem kolay kolay benim kaynanam öyle ve hiç kimse evine gitmiyor ne bayramda ne normal günde hiç sevilmiyor o yüzden 
(1,719 puan) tarafından
Yok ben belli etmiyorum yoksa kimse gelmez bana
(339 puan) tarafından
İyi bari belli etmemende güzel ama takıntılı olmak çok zor benim eşim de öyle anasına çekmiş napsın garibim geçenlerde dedim sen istiyorsunki her geldiğinde ev pırıl pırıl olsun yemekler çeşit çeşit olsun herşey önüne gelsin kıyafetler hep temiz ütülü olsun ben hiç gezmiyim hep evde olayım ama benim dokuz aylık bebeğim var ben iş yapacam diye bebeği ağlatamam benim önceliğim bebeğim dedim. Bebek mutsuz aç huzursuz olduktan sonra napayım temiz evi dedim sustu kendisi temizlikte yemekte herşeyde takıntılı biraz biraz aştı kendini ama daha yolumuz var
(1,719 puan) tarafından
Bebek varsa öncelik onun olmalı tabikide benim annem temizlik hastası bildiğin ona benzemkten korkuyorum çünkü insan annesinden ne görüyorsa zamanla ona benziyor
(566 puan) tarafından
Aynen benim annemde öyleydi sonra sinir hastası oldu obsesif kompulsif bozukluğu tanısı konuldu yıllar önce
0 oy
(7,243 puan) tarafından
Yastık yorgan lavoba bunlara okey bende öyleyim ama çatal kaşıkları neden iki kere yıkadınız onu anlayamadım :D üstelik hâlâ daha midem almıyor diyorsunuz. Değişik geldi.
(1,719 puan) tarafından
Bilmiyorum içim rahat etmiyor şimdi misafir için ayırdım onları yine misafir gelince kullanacağım böyle daha mantıklı geldi
0 oy
(566 puan) tarafından
Ben misafir olmasada öyleyim  temizliyorum heryerı yinede kirli sanıyorum.hastalık halinemi dönüştü acaba.nevresimlerimi yıkarım sabaha onu hep kirlenmiş sanırım kaynanam kışın bende kalır kızmıştı hiç durmadan yıkanır mı eskir dıye.çocuklara kıyafet ğiydırsem evin içinde onu tekrar değiştirip yıkıyorum makina yıpratır diye elimde yıkıyorum bazen tuvalet herğn çamaşır suyu ile yıkanıyo bende artık bi düşünmeye başladım son günlerde çocukları kirleniyo zannedip harğün banyo yaptırıyorum
(1,719 puan) tarafından
Bende evlendikten sonra başladı böyle birşey annem yapardı saçma gelirdi yemek yerken birine yanlsikla yemek yediğine bakarsam da yemek yiyemiyorum o yüzden hep başım önde yerim
(566 puan) tarafından
Bendede evlendikten sonra oldu
0 oy
(297 puan) tarafından
Yatılı misafir alma ve bir psikiyatriste git 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 237 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (212 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 59 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 683 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 12345ebe (1,002 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 379 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,911 soru

12,324,183 cevap

39,059 kullanıcı

Kategoriler

...