0 oy
147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından

Bayramdan 1 hafta 10 gün önce bezi çıkarttık şükür kakasını söylüyor ama çişini yaptıktan sonra söylüyor. 1 haftadan fazladır 2 yaş sendromu yüzünden mi neyse wc ye götürmeyi zor ikna ediyorum(bezden nefret ediyor) tuvalete gidelim mi çişin var mı diye sorduğumda o da Olduğu halde vurgulu şekilde "HAYYIR" diyor. Gece uykusunda asla  gitmek istemiyor uykusunu bölünce sinirden çıldırıyor. Ben götürünce wc ye çişi yapıyor bazen işe dalıyorum unutuyorum koyveriyor .

Ne zaman çişim geldi diyecek. Acaba onu tam kavramadı öğrenmedi  mi da hala yaptıktan sonra söylüyor i. Onu nasıl öğretecem bilemedim. Yardım Edin kızlar anneler!!!

Bu aralar kaka dışında wc ye gitmeyi reddediyor sorunca hayır yok saklandı diyor ama 

3 5 dk sonra koyveriyor:(:'(:'(

2 yaşında:(

7 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Postum yukarı!
-Reklam-
0 oy
(498 puan) tarafından
Cevap lütfen ne yapacm
0 oy
(276 puan) tarafından
Oyun şeklinde götürmeyi dene onların çok hoşuna gidiyor. Mesela biz kızımla hadi uçak kalkıyor uçalım diyorum kollarımızı açıyoruz uuu diye ses yaparak gidiyoruz. Yada kim daha önce gidicek diye yarış yapıyoruz cogunlukla onun kazanmasini sağlıyorum bazende ben kazanmış gibi yapıyorum. Şimdilik lazimliga yapıyoruz onu döktükten sonra sifona basması için ona yardım ediyorum sonra giden çise bay bay yapıyoruz sende bi dene istersen 
(498 puan) tarafından
Önce kim yapacak  ve diğer oyunları yaptık ama artık onu da yapmıyor. Ama uçağı bi deneyeyim. Teşekkürler
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Pes etme illaki ogrenecek oglum 2 haftada soylemeye basladi
(498 puan) tarafından
İyi aferin ona benim de kakayı çubuk öğrendi. Ama çişe niye inat ediyor çözemedim.
(2,851 puan) tarafından
Benkmkide kakayi soylemiyor
(498 puan) tarafından
İnşallah çabucak öğrenirler
(2,851 puan) tarafından
Insallah canim
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Bizde sizinle ayni zamanda başlamışız 3 yaşında çişini söylüyor ama buyuk tuvaletini altina yapıyor tam tersi durumlar 
(498 puan) tarafından
Acaba duygusal _hasas olduğu bir neden mi altta yatıyor ne bileyim
2 3 kere altına yapmıştı ilk günlerde acayip moralini bozdu tiksindi bacağına bulaşınca.bezliykende kaka yapınca altını açınca totosunu havaya kaldırıp ayyy diye mızmızlanır ağlardı
0 oy
(13,773 puan) tarafından
26 aylık kızım bi ayı geçmiştir şuan söylüyor gece kaldirmiyorum eğer islatmissa uyandırmadan değiştiriyorum üzerini yatağını falan her zaman islatmiyor bence bu şekilde alışıyor zamanla.
(498 puan) tarafından
Yok bende kaldıramıyorum o yüzden götürmüyorum götürünce de uykulu haliyle klozete oturmadı . Çişi nasıl ayırt edip söylese onu artık ne şekil diyeceğimi şaşırdım. Ben götürünce yapıyor ama bazen de inat ediyor. Yaptıktan sonra gelip anne çişim geldi diyor.
Ama şu var ki bizim de geceleri yatağı ıslatmıyor genelde ama arada kaçırdığı oluyor o da fazla değil. Sabah uyanınca ilk 5 dk dan sonra wc ye yetişmezse kaçırıyor
(13,773 puan) tarafından
Zamanla kavrar canım kızım da ilk zamanlar öyleydi hatta çiş yaptıktan sonra rahatsız olmazdı sonra yaptıktan sonra çiş yaptım diyip ağlamaya başladı şimdi de tutmayı öğrendi azıcık kacirdiktan sonra çişim var diyor.
Gitmek istemezse bende iyi sen girme ben gidiyom Wc ye diyorum benden eveli koşup gidiyor kapıyı kendi aciyor klozeti kendi aciyor aparatini kendi koyuyor bunlar hoşuna gidiyor o yüzden zorlanmiyorum canım bi dene istersen sifonu kendisi bassın mesela arkasından bay bay yapalım hadi de gibi gibi
(498 puan) tarafından
İnşallah bizimkinin de midesi bulanır rahatsız olur da söyler. Sifon basma bay bay yapıyoruz çişi geldiğini söylemesi gerektiğini anlasa iyiydi
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Memede de aynısını yapmıştım, tuvalet eğitiminde de. Önce 2 hafta konuştum anlattım. O kabul etti öylr çıkardım bezi. Ve idrak ettiği icin 2. Gün söyleme başladı. Çocuğu hazırlamak önemli. Birden hadi Bez bitti diyince olmuyor. Birde ben ilk hafta ödül verdim her yaptığında. Teşvik etti onu. 1. Hafta sonunda geceleri kendi uyanıp çişim var demeye başladı. 
(498 puan) tarafından
Maşallah aferim ona  kaç aylıktı ödül ne verdin. Aslında bende anlattım bezden nefret ediyor takılıyorum gidip saklanıyordu 5 numara geçtik bütün bezler sızdırdı 6 ya geçtim aynıydı ve wc eğitimi için hazırdı tutabiliyorda şükür dışarda yapmıyor  tutuyor evde altına yapıyor ama gözlemlediğime göre altına yapmayı istiyor ya da tam olarak çişi ne zaman söylemesi gerektiğini çakmadı
(2,939 puan) tarafından
32 aylıkta verdim canım. Kücük şeker çikolata falan verdim çiş yapındica. Her kaka da dondurma almaya gittik markete. İşte tutmaları biraz zaman aliyor. 1 hafta sonunda tutmaya başladı kızım.
(498 puan) tarafından
İyi  1 hafta İyi bence sağlıkla büyüsün tüm çocuklar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
10 cevap 377 göst.
31 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 413 göst.
22 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur_3838 (84 puan) tarafından soruldu

411,126 soru

12,374,739 cevap

42,735 kullanıcı

Kategoriler

...