Kızlar miyomdan ameliyat oldum dün ondan önceki günde kayinvalidemle sorun yaşadık. Hiç bı şeye koşmaz pazartesi doktor kontrolü vardı bakmadı çocuğu ben 2 yıldır çalışıyorum bı gün bakmadı haliyle çocuk durmuyor neyse sn hastanede yatarken ben bakarım dedi bende kötü bı şey demedim sende durmaz alışık değil ki dedim o gün aradı oğlunu ağladı sızladı karın böyle dedi diye
Dün ameliyattan çıktım acıdan kıvranıyorum gözlerim kapalı ama uyanigim oda beni uyuyor sanmış. Neyse eşim dedi götüreyim seni çocuğa bak dedi normalde eşim kalacaktı devlet hastanesi refakatçi odası tek kişilik doluymuş . Neyse o yüzden yengem kaldı . Götüreyim de çocuğa bak sen bende gelcem beraber kalalım evde dedi beni uyuyor sandı ben nadkozdan gözümü açamıyorum ama duyuyorum sesleri aa oğlum ben çocuk bakmayı bilmiyorum karın öyle dedi diyor . Gelmem.ben bakmam burda kalırım dedi bende açtım gözümü burda yengem kalır git sen gerek yok oturup kalkamıyorum burda hasta olursun dedim zoruna gitti hem belden rahatsız hem sara hastası krize giriyor
Sen çocuk 5 yaşına gelmiş bı gün vakit geçirme ben doğruyu diyince zoruna gidiyor . Çocuk yırtıyor ortalığı kalmıyor onda. Alışık değil çocukla vakit geçirmedi bı günden bı güne kalır mı ?
Dua etsin ağrım vardı yirtardim ortalığı . Ben açıdan kıvranıyorum o oğlunu doldurma peşinde