2019 yılında buraya kaydoldum sorduğum ilk sorulardan biride Eşim beni gün içerisinde sürekli arıyor sıkıldım artık napmam lazim sjssj Arkadaşlarda bak ne güzel herkez aramaz die sikayetlenir die yorumladilar sjsj Şuan 2024 yılından sesleniyore 6 senelik bir zaman içerisinde aramamasindan şikayetçiyim muzdaribim napmam lazım sjsjsjs ekmek varmı eksik die araniyorum sadece
Aramaz bende aramam ancak önemli bırsey olursa ararım ben arayınca da panikle açar zaten bısı oldu kesin modunda sakın ol derim önce biz ergenlıkten çıkamadık hala msjlasıyoruz
Hiç aramam o da aramaz. Ama arada mesaj atarım o da hayırdır ne istiyorsun yine der
Bu sıralar işleri yoğun pek konuşamıyoruz, onun yerine mesajlasiyoruz arada da görüntülü konuşuyoruz
Ben genelde aramam acil bişey olmadığı sürece çünkü kendisi hastanede hemşire o müsait olunca beni arar ben bazen onun ne zaman müsait olduğunu bilmediğim için işine mani olmak istemiyorum ama kendisi beni günde dört defa belki daha fazla arar yada mesaj atar. Tocam da tocam
401,982 soru
12,034,134 cevap
36,262 kullanıcı