0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Yada siz arıyormusunuz kizlar, ben her gün arardım enaz iki defa ama alışkanlık haline geldi sanırım ben bugün hiç aramadim (NOT) ben bu postu yazarken eşim aradı benden ses çıkmayınca:)))))))

39 Cevaplar

+1 oy
(8,360 puan) tarafından

2019 yılında buraya kaydoldum sorduğum ilk sorulardan biride 

Eşim beni gün içerisinde sürekli arıyor sıkıldım artık napmam lazim sjssj 

Arkadaşlarda bak ne güzel herkez aramaz die sikayetlenir die yorumladilar sjsj

Şuan 2024 yılından sesleniyore 6 senelik bir zaman içerisinde aramamasindan şikayetçiyim muzdaribim napmam lazım sjsjsjs ekmek varmı eksik die araniyorum sadece :D

-Reklam-
+1 oy
(4,946 puan) tarafından
Acil birsey olursa arar ama genelde mesajlasiriz canim acil birsey olmazsa bende aramam dikkatini dagitmam 
+1 oy
(9,254 puan) tarafından
0000000000 kez ariyo
+1 oy
tarafından

Aramaz bende aramam ancak önemli bırsey olursa ararım ben arayınca da panikle açar zaten bısı oldu kesin modunda sakın ol derim önce :D biz ergenlıkten  çıkamadık hala msjlasıyoruz

+1 oy
(7,132 puan) tarafından
Evde bile konuşsacak şey bulamıyoruz telefonda ne konusacaz ki . Bi ihtiyacı olmadıkça aramam hatta ihtiyac olsa da mesaj atarım 
+1 oy
tarafından
Ne ben onu nede o beni aramayız yazmayız hiç hemde 
0 oy
tarafından
Biz genelde yazisiriz akşama kadar. İşi bilgisayar başı olduğu için whatsapi bilgisayardan sürekli açık olur..
(136 puan) tarafından
Valla bizim tüm gün içinde yazışmalarımiz sevglilik ve cicim aylarında kaldı
tarafından
6 senemiz bitti bizimde ama cicim ayı yasayamadik şimdi acısını cikariyoruz belkide :)
(136 puan) tarafından
Ne güzel:))
0 oy
(16,869 puan) tarafından

Hiç aramam o da aramaz. Ama arada mesaj atarım o da hayırdır ne istiyorsun yine der :D

0 oy
(8,369 puan) tarafından
Mesajlasıyoz biz sabah arada uyandırır beni karnı nı doyur diye 
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Ben hic aramam. Onemli birsy olursa haber vermek icin ararim. Esim ise günde 2  veya 3 defa goruntulu arar.
0 oy
(623 puan) tarafından
İki yada 3 kere oda arar bende ararim
0 oy
tarafından
acil birşey olmazsa ben aramam boş oldukça işinin yoğunluğuna göre arar Sayısı değişir bazen 2 defa bazen 7 8 defa ikindiye kadar aramazsa ben mesaj atarım napıyon diye onda da kesin makina bozulmuştur o yüzden arayamamıştır bir sigara içene kadar konuşuruz sonra devam
0 oy
tarafından

image

Bu sıralar işleri yoğun pek konuşamıyoruz, onun yerine mesajlasiyoruz arada da görüntülü konuşuyoruz :D

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Baktım şimdi 16 kere arasmisiz 
0 oy
(390 puan) tarafından
Ben de ararım eşimde arar hergun mutlaka görüntülü arar kızımla konuşur 
0 oy
(2,407 puan) tarafından
Ben hiç aramam bir şey ol olmadığı sürece, eşim arar ve mesaj atar müsait oldukça bende cevaplarım. 
0 oy
(5,585 puan) tarafından
Bazen bir yada iki dükkan eve yakın zaten gelip gidiyor.
0 oy
(766 puan) tarafından
Bende ararım oda beni arar şimdiye kadar 6 kez 1 de görüntülü konuşmusız dükkan evin altında olduğu halde 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Arar duymam, ararım duymaz , geri dönerim duymaz , geri dönerim duymaz:)))) bir kısır döngü içindeyiz.
0 oy
(871 puan) tarafından

Ben genelde aramam acil bişey olmadığı sürece çünkü kendisi hastanede hemşire o müsait olunca beni arar ben bazen onun ne zaman müsait olduğunu bilmediğim için işine mani olmak istemiyorum ama kendisi beni günde dört defa belki daha fazla arar yada mesaj atar. Tocam da tocam:D<3

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 403 göst.
19 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 278 göst.
17 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.
31 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Aysenur5561 (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 336 göst.