0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (138 puan) tarafından
Misafir gelcek kek yap dedi yaptım kabarmamis fırınıni bilmedigimden alt üst actigimi sanmışım olmamış haliyle kabarmamis. 

Bu geldi bir daha yap bu olmamış bunu nasıl koyacam insanların önüne diye sayiklamaya az kalsın çöpe atacaktım keki yapmam dedim çok istiyorsan kendin yaparsın dedim halen sinirliyim 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından
E olmamışsa tekrar yapılmaz mı zaten niye kızdın ki. Söyleyiş şekliyle mi alakalı?
(138 puan) tarafından
Hamur kalsa tadı bozuk olsa vs.  filan tekrar yapardım sadece kabarmadi diye elalem ne der diye yeniden asla yapmam zaten kibirden ortadan yarilacak bir kadin ondan yapıyor yoksa önemsemez
(1,460 puan) tarafından
Bı pudink yapıp üstüne dokseniz güzel olurdu kabarmamasi göze batmaz
-Reklam-
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Olmamış keşke görmeden sen yenisni yapsaydın
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Olmamış olabilir,  her zaman 4/4 yapamıyoruz. İmkanın varsa tekrar yap bişey olmaz 
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Belki tavrı o an seni sinir etmiş olabilir ama doğru söylemiş gerçekten misafir önüne koyulmaz ki. Onun söylemesine gerek kalmadan kendin yapmalıydın diye düşünüyorum böylece sinir olmazdın. Tekrar pişiriliyormu bilmiyorum. :/ 
0 oy
(10,468 puan) tarafından

Eeeee kendin de kabul ediyorsun olmadığıni bir kek çırpmak 5 10 dk bişey ben olmamışi hiç göstermeden 2. Yi yapardım :D 

0 oy
(7,155 puan) tarafından
Kadın sana Allah seni kahretsin ne biçim yapmışsın dememişki. Kekin kabarık olmadığını misafirin önüne koyulmayacağını söylemiş. Bende evimde kendim veya başkası bi kek yapsa güzel olmasa onu ikram etmek istemem kenara koyarım biz yeriz misafire ayrıyeten özenerek yaparım . Yani sana yönelik bişey dememiş kek için söylemiş kadın. Ki bence haklı da
(138 puan) tarafından
Haklı filan değil biri senin için bir şey yaparsa eline sağlık dersin geçersin kulp takmazsın begenmiyorsan da kendin yaparsın
(7,155 puan) tarafından
Peki o misafirin senin evinde oldugunu sana geldipini düşün . Bi kek kurabiye pasta neyse yaptın ama istediğin gibi olmadı kabarmadı yandı çiğ kaldı neyse. Onu o şekilde koyar mısın yoksa yenisini mi yaparsın ?
Yani insan birine bi iyilik yapacaksa tam yapmalı bence
(138 puan) tarafından
Koyduğumda oldu şekerim bu tarz şeyler için kalp kırmaya değmez tadında tuzunda birşey yoksa kabarmasa da sıkıntı olmaz
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Ya bence yapsan daha iyiydi yap demiş ne güzel işte
(138 puan) tarafından
Tadında hiçbirşey yokki sadece fazla kabarmadi elalem ne der diye kafaya çok takan biri ondan dert ediniyor her şeyi kendine
0 oy
(7,319 puan) tarafından

Bu kaynanalar aklı yok mu :angel: gitsin hazır şekerpare yada kemalpaşa alsın gelinine çemkirecene:getlost:  şerbeti de kendi kaynatıp döksün. 

(7,319 puan) tarafından
Benimki de küçük fırın tepsisini torununa ver dedim diye her görüşmemde laf der kek getirmişte kızı filan çaktırmadan bana :) oysaki denk geliyor kekime.
0 oy
tarafından
Bence sen keke.sinirlendin olmadı diye.
0 oy
(3,623 puan) tarafından
Bence kızacak sinirlenecek bi durum yok bence kuzu 

Tekrar yapiver nolacak yani

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 318 göst.
28 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ozlemglcc (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 347 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Enesa04 (144 puan) tarafından soruldu

411,008 soru

12,369,273 cevap

42,259 kullanıcı

Kategoriler

...