0 oy
665 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar merhaba, tam açılımı ile test of English for international communication.  Eşim girecek bu sınava. Onu ben calistiracagim. Fakat sınava girmeden önce girenlerden öneri alabilir miyim? Nasıl bir sınav bizi bekliyor. 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,495 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Meryem, sen yukarıdaki ekşi sözlükte yazılmış olan yorumdan alıntıyı boşver, teşekkür vs etmişsin de arkadaş sınava girmiş mi emin değilim :). Diğer dil yeterlilik sınavlarına göre daha basit olduğunu arkadaşlarımdan duydum. Yurtdışında geçerliliği oldukça yüksek olan bir belge zaten. Birçok ülkede maaşı bile pozitif anlamda etkileyen bir belge. Bildiğim kadarıyla, hızlı okuma, okuduğunu anlama ve analiz etme olayı baskınmış. 

tarafından
Hahahah bu çok iyiydi ya :D
(5,493 puan) tarafından
Yorumda mı çalıntı hahaha :))) yok artık
tarafından
Nick bile bulmuş :D
(5,493 puan) tarafından
Bayılıyorum zeki kadınlaraaa
tarafından
Ay inanmıyorum ya . Nasıl farkettin?
(4,495 puan) tarafından
Daha geçen hafta eşimle bu sınav hakkında konuşurken yorumlara bakmıştım ekşide, bir arkadaş girmeyi düşünüyordu. :D Ben de bilgim olmadığı için merak edip bakmıştım. Buna vesile olacağını tahmin etmezdim. Al şimdi karşıma çıktı. Nasıl bir psikoloji insanlardaki anlamıyorum. Hayır en çok da bu kişilerin ahlak dersi vermesine sinir oluyorum din üzerinden.
tarafından
Evet din ve aşı hakkındaki görüşlerinden belliydi zaten:))). Ayy insanlar kafayı yemiş ya. Bir de zahmet edip kopyalayıp yapıştırmış. Zeki kadınların hâli bir başka oluyor.
(5,470 puan) tarafından
Ahahahhahah şakaaaaa :D :D haykırdımmm :D
(5,493 puan) tarafından
Kopyala yapıştır dan sonra ekşi yorum hırsızı çıktı başımıza hadi hayırlısı :)))
(4,495 puan) tarafından
Ay gel de sinir olma, bir de kaynak önermiş bilip bilmeden. :) Belki adamın sınavı kazanması için daha iyi kaynaklar var. Kopyala yapıştır gitsin, kime ne olmuş umurlarında değil.
(5,470 puan) tarafından
Balım ne sınavı ya sağlık hakkında bile yapıyorlar bunu. Filizle kafaları yiyoruz
(11,373 puan) tarafından
Link var mı :D
tarafından
Ooo zeki kadinlar hep bir araya toplanmış ne güzel ne güzel:)) doğa, rlm, fkolgun
(4,495 puan) tarafından
Googleda toeıc sınavı ekşi yazınca pat diye çıkıyor
(5,470 puan) tarafından
Ve Meryem :D bu arada Allah kolaylık versin kuzum eşine de sana da. Bu tarz sınavlar can sıkıcı. Yani baya iyi ingilizcem vardır ama detaylı grammer falan soruyorlar beni baya zorluyor
tarafından
Ben grammeri çok severim çok da eglenirim çözerken fakat eşimde yok. Onu çalıştırmak lazım:) sağ ol bu arada
(5,470 puan) tarafından
Kuzum senin alanın bu. Benimki genelde konuşma dili. Çeviri de hadi bi nebze okey. Ama bi essay yaz de müthiş çuvallarım :D
tarafından
Sjsjsjsjsjsj olsun olsun
(5,493 puan) tarafından
Burada bir arkadaş prostaglandini bildi ya vallahi ben artık pes dedim pes ve o arkadaşın DOKTORLUK (!) okuduğuna emin oldum :p
(4,495 puan) tarafından
Ay o doktorluk yorumunu hatırlıyorum ya :D ama onlar doktorluk diyorlardı okulda :) Lütfen.
tarafından
Kesin ile iledir o kişi de
(5,470 puan) tarafından
Sadece doktorluk mu aynı zamanda avukatlık da okuyordu :D
(5,470 puan) tarafından
Yengemler geldi biz kızlar gecesi yapıcaz öpüyoruz hepinizi :D
tarafından
Rlm, bu arada sınav nerde oluyor bir bilgin var mı? Bana Ankara dedi ama inanasim gelmedi pek. O da yalandır şimdi
tarafından
İyi eğlenceler
(4,495 puan) tarafından
Ya birçok şehirde yapılıyor diye biliyorum ben, arkadaşım istanbulda çünkü. Ankara yazmasının nedeni yorumu yazan kişi önerdiği kitapları Anlarada 2. elde şurada bulabilirsiniz demiş ondan, yani Ankarada girdiğini anlamış oradan.
tarafından
Evet, zaten çoğu sınav ya Ankara'da ya da İstanbul'da yapılıyor. E YDS gibi . Sağ ol
(4,495 puan) tarafından
Ama özel olarak sormadım İstanbulda mı girecek diye.
(5,493 puan) tarafından
İyi eğlenceler :) yılda iki kez yapılıyor onu anladım galiba büyük şehirlerde yapılıyor
(4,495 puan) tarafından
Rica ederim ne demek, başarılar eşine de sana da
tarafından
Tamamdır hanımlar , beni " gerçekten" aydınlattıginiz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
tarafından
Bu arada kendini çok zeki sanan arkadaş en ufak bir açıklama yapmadan kaldırmış yorumu.
tarafından
Ve hesabını da silmiş sanırım.
(5,470 puan) tarafından
Ahahhaha evet silmiş :D
(5,493 puan) tarafından
Başka bir hesap ile gelir :)) hatta gelmiştir bile
tarafından
Anlaşılır o olduğu zaten , aşıyı kötüleyeceğim diye ısrarla prof.tezi diye internetten bulduğu İngilizce PDFyi atıyor
(5,470 puan) tarafından
Konuyla da alakası yok. Diyorum yok diye cevap vermiyor bu sefer  :D
tarafından
Filizin dediği gibi çok cahil bilir :D
(4,495 puan) tarafından
Kesin yeni hesap açmıştır zaten. :)
(5,493 puan) tarafından
İngilizce PDF atıyor çünkü İngilizce biliyor aaa çok ayıp :))
(4,495 puan) tarafından
Ama anlamıyorlar ki işte cahiller sizi kadın sınavı geçmiş yahu, sizin gibi Türkçe mi okuyacak :)
(5,470 puan) tarafından
Asermuuuu aşko burdaysan üç kere TOEIC de :D
(11,373 puan) tarafından
Buradaki misafir olan kim kız
tarafından
Mor wampir. Silmiş hesabi
(11,373 puan) tarafından
Aa neden ki
tarafından
Hiç bilmiyorum
(5,493 puan) tarafından
Aaa İdil de silmiş tövbe
(4,495 puan) tarafından
Giden gidene. :) Eski post ve yorumları birileri okuyup açık çıkartmıştır belki de. Çünkü dün bu konuşmalardan sonra teee ocak ayındaki yorumlarıma beğeni gelmiş :) Birileri incelemeye almış sanırım.
(5,493 puan) tarafından
Yorumlarımız orada duruyor isteyen istediği gibi incelesin. Hatta yorumlarımızdan eksiklerini bile tamamlayabilir biraz genel kültür kazanabilirler.
Not. Bu yorum kibirli değil açık arayacak kadar ezik insanlara ders olsun
(4,495 puan) tarafından
Bence de hiç silme zahmetine girmem zaten.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaa come on bebekler... Yok mu çevrenizde giren? 
0 oy
tarafından
Yorumları okumaya geldim müsadenle:) hiç anladigim şeyler değil bende bilgilenirim.
tarafından
Yorumu yazdıktan sonra gördüm bende sildigini ama takiptedir merak etme:)
tarafından
Aman kimlerle uğraşıyoruz? Ne diyecektim ben sana ne zaman yemek postlarina baksam hep tantuni yapıyorsunuz ayy sjsjjs
tarafından
Bayadir taktik tantuniye:) açıkçası iki küçük bebek olunca ve koca günüm ev, çocuklar, ders ile geçince aperatif şeyler yapıyoruz:)
tarafından
Aahahahha lezzetli olur zaten. Afiyet olsun hepinize
tarafından
Teşekkür ederim balım.
0 oy
(6,214 puan) tarafından

Kız Allah başarı versin vllh hiç bişey anlamdan cikiyom posttan benlik değil :woot:

tarafından
Eşim yurtdışında masörlük yapmak için sınava girecek. Ve bu sınav da İngilizcenin yeterli olup olmadığını ölçüyor canım. Seviye sınavı bir nevi. Postu yukarı aldığın için ayrıca teşekkür ederim.
(6,214 puan) tarafından
Rica ederim cnm umarım geçer bol başarılar:)
tarafından
İnşallah canım , sağ ol
0 oy
(5,493 puan) tarafından

Postu yukarı çıkaralım :) inşallah başarılı olur eşin. Sadece yurtdışı için bir sınav olduğunu biliyorum o kadar :)

tarafından
Teşekkür ediyorum canım :)) inşallah
0 oy
tarafından
Yurt dısı ıcın bır nevi vize görevı gören bır sınav olması dısında bırsey bilmiyorum :) başarilar şimdiden eşine canım hakkınızda hayırlısı
tarafından
Teşekkür ederim canım, inşallah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 35 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu