0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (5,821 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar dertleşelim mi birazcık :) 1ay diye anlaşmıştık eşimle 1 ay dolmak üzere ve ben hiç gitmek istemiyorum burda o kadar mutluyum ki koca tarafı yok saçma sapan dedikodular can sıkan sözleri yok sakinlik huzur var geri dönmek çok zor geliyor içim buruk buruk ;)

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende nedense en çok evimde mutluyum. Her iki aileye de gitmek, kalmak içimden gelmiyor. Hemen evimi, duzenimi ozluyorum. Sanırım ben bana gelip kalinmasindan yanayım...;)
tarafından
Kız tabi öyle hiç yatılı gitmedim aynı ilçedeyiz saatlik bile olsa yok anam duramıyorum evime gelip kendimi koltuğa atınca oh diyorum sanki o evde hiç yaşamamış gibi rahatsız oluyorum
tarafından
Cok haklısın annem ben evlendikten sonra odamı bozmadi ben gittiğimde 25 sene yattigim yatağımda yatıyorum fakat yine de evimde ki yatağı istiyorum. Şaka gibi ama gerçek .
tarafından
Maalesef öyle kaç yıllık evlisin ben yeni sayılırım daha bir sene olmadı ama gel sorki ben doğduğumdan berli bu evdeyim sanki öyle alıştım
tarafından
3 sene oldu ben evleneli kuzum.
tarafından
Alışkanlık başka birşey
-Reklam-
0 oy
(2,325 puan) tarafından
Bende 2 haftadır ailemdeyim eşim haftaya gelir alırım dedi bende o kadar bekleyemem otobüsle dönerim dedim :) insanın evi gibisi yok ya
(5,821 puan) tarafından
Niye kız
(2,325 puan) tarafından
Çocuğun düzeni bozuluyor herşeye ağlıyor. evde uyku saati yemek saati herşeyi düzenli beni rahatsız etmiyor o yüzden bi yere gidince beni yoruyor
0 oy
tarafından
2 yıldır uzağım.. Çok iyi anlıyorum seni.
(5,821 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun:(
(710 puan) tarafından
Siz birde 16 yil gitmeyin gormeyin ses duymayin 1 bayram bile ziyaret edip bayrami baba kapisinda gecirmeyin de ozaman anlayin ne zormus halinize sukredin canim:(
(5,821 puan) tarafından
Niye o kadar uzun gitmedin :((
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Pazar dönüyorum ben de 

Evet burası güzel annemle olmak güzel kızım keyifli ama eşimi çok özledim
(5,821 puan) tarafından
Eşimi de özledim evet ama ne bilim aile daha ağır basıyor
(12,417 puan) tarafından
Deme öyle Allah sağlıklı tekrar kavuşmalar versin. Her tavuk kümesinde derdi babaannem kümese dönme vakti bizim için kuşum,seneye inşallah tekrar kavuşmalar
(5,821 puan) tarafından
Amin amin ❤️❤️❤️
0 oy
(57 puan) tarafından
Bende ailemin yanındayım az kaldı dönmeme çok zor gurbette yaşamak öbür yaza kadar görüşemeyeceğiz :/
(5,821 puan) tarafından
Bende aynen belki de bu yüzden dönmek zor geliyor
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım senede bir defa gelebiliyorum çok özlüyorum.. annem el üstünde tutuyor hiç iş gostermiyor canım annem :((( ama sürem dolmak üzere evime döneceğim yalnızlık gurbetlik çökecek eşimin saçma sapan tavırlarını çekmek zorunda kalacağım :(( yalnızlık beni bekliyor
(5,821 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ❤️
(12,417 puan) tarafından
Benim annem bu.3 haftadır bardak kaldırtmadı Allah razı olsun
(5,821 puan) tarafından
Benim annem de asla yap et demez ben kendim yaparım
0 oy
(2,256 puan) tarafından
1 bucuk ay bnde kaldım bu bayrdamda cnm donus yaklaştıkça insn üzülüyordu ve hic gidesi gelmiyordu seni iyi anlıyorum gerçekten en rahat yer anne baba eviymis
(5,821 puan) tarafından
Öyle valla çocukla zor olur dedim ama o kadar ilgileniyorlarki hiç zorlanmadım kendi başıma çocuk büyütmek ne zormuş meğer eşimin ailesi çok kalabalık olmasına rağmen hiç gelmezler anca keyfî şeyler için gelirler başka türlü yok
(2,256 puan) tarafından
Bnm kızımda zatn hic gitmez cnm kayinvalide me yardim etseede bn istemem yarin bir gun basa kakarlar evet cnm kendi ailesi çok iyi ilgileniyor insanın bazn diiorum hic evlenmesemiydim diye!:) eşimi kızımıda çok seviyorum iyi yonu bunlar sadce;)
(5,821 puan) tarafından
Aynı bende yemin ederim eşimi seviyorum bide kızımız var tek iyi yönleri bunlar
(2,256 puan) tarafından
Aynn cnm sdece bn boyle düşünüyordum saniyordum ;)
0 oy
(581 puan) tarafından

Ne mutlu ki ailen iyi insanlarmis birde gitmek istemeyen gittiği gibi kaçanlar var :)

(5,821 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Ayy bende öyle pazar günü dönüyorum 1 aydır buradayım ben 2 3 aya geliyorum ama ilk defa bu kadar uzun kaldım kaynanamla birlikte oturuyorum gitmek istemedim Kasım da evleri ayırıyoruz o sözü aldım en azından:) 
(5,821 puan) tarafından
Ben uzağım canım öyle gelemiyorum
0 oy
(672 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende pazar günü dönücem kendi evime öyle güzel ki anne evi bekarken bu kadar iyi bekmazlardı bana be anahahah çevrem ailem arkadaşlarım nasıl zor geliyor ayrılmak anlatamam her dönüş yolu hüsran eşime kavuşmanın mutlulugunu bile yaşayamıyorum 2 senede içime oturdu bu özlem artık
(5,821 puan) tarafından
Yeminle aynı duyguları yaşıyoruz şuan
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Gidene kadar annemin evi diyorum 3. Gün kendi evime dönmek istiyorum. Bu ay parça parça 10 gün kaldık orda evimi özlüyorum saçma şekilde. 
(5,821 puan) tarafından
Kendi evimi sevemiyorum ya depremlerden sonra

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
0 oy