Bugün hastanede 10 11 yaşlarinda bir kız çocugu 2 kere kızıma vurdu bende patladım sonunda kızım da 3 yaşında ilkinde kızımın ensenine vurdu canım yapma die uyardim anneside hiç piyasada yoktu sonra hastanenin parkına gittik hep etrafta tek dolanıp duruyordu sonra geldi kızıma bir tokat yapıştırıp kaçtı kızım bankın altına saklanip ağladı gözüm döndü resmen kıza bağırdım napiyon die birden annesi belirdi ne oluyor die bende senin kızın kızıma vurdu doğurup doğurup meydana almışsın dedim kadında çocuktur bişey olmaz dedikçe dahada sinirlendim senin cocugun benim cocugumu korkutamaz böyle hastaysa tedavi etir doktora götür değilse takip et annelik ortalığa salmakla olmaz dedim norlam şekilde değil bağırarak dedim hep eve geldik kızım babasına dedi abla bana vurmuş eşim sordu ne oldu die anlatım ne abartmissin çocuktur sonuçta dedi koca kız nerde nasıl davranacagini bilmiyormu çocuk diyip gecmekmi gerek bence herşeyi çocukluga bağlamamak gerek aile terbiyesi çok önemli hastanenin ortasında kız tek başına bı o yana bi bu yana dolanıp duruyordu kızım korkudan parka bile gitmek istemedi abla vuracak die