0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (3,634 puan) tarafından
Kızlar nelerle oynuyor eğitici kitap vs neler var sizde atar mısınız eglenceli vakit geciröel için 

7 Cevaplar

0 oy
(3,028 puan) tarafından
Oyun mu oda ne. Benimki aksama kadar tepemde oturuyor tuvalete bile gitsem pesimde. Ne iş yapsam gelip ona karışıyor. Bol bol ortalık dağıtıp evi karıştırıyor. Yaşının gereği normal yani. Dışarı çıkmayı parka gitmeyi suyla oynamayı seviyor. Telefon vermiyorum Tv'de1 buçuk yaşından sonra izleyemeye başladığı için ilgisini çekmiyor açsamda bakmıyor öyle boş boş açık duruyor. Etkinliktir birlikte oyundur deniyorum ama yok ilgisini çekmiyor. Şimdiye kadar zorlamadim ama artik yavaş yavaş etkinliktir boyamadir başlayacam umarım artik odaklanir. Çünkü kalem bulduğu an duvarları kapıları boyuyor 
(3,634 puan) tarafından
Aynı benim oğlanı anlatmış sın kızz tuvalet i naptın ögrettin mi
(3,028 puan) tarafından
Öğrettim canım 2 ay önce
(498 puan) tarafından
Çişi kakası gelince söylüyor mu
-Reklam-
0 oy
(816 puan) tarafından

Bizde bu tür 4 kitap var. Altta belirtilen nesneleri kitaptaki resimde buluyoruz. İsimlerini öğreniyor, ne işe yaradıklarını açıklıyorum vs. Attığım fotoğrafı örnek olsun diye attım. Her yaş grubuna uygun kitaplar oluyor, araştırmak lazım. 

image

0 oy
(5,428 puan) tarafından

27 aylik konusma geriligimiz var biraz basit cumlelere yeni basladık cirtli kitapla cogunlukla vakit geciriyoruz bunlara bakmadigi zaman arabalarla oynuyor zeka kutusuyla oynamayi seviyor boyama yapmaya calisiyoruz 

image

image

0 oy
(1,460 puan) tarafından
Banyoda oyuncakları ile oynuyor 

Parkta kaymayı seviyor

Yürüyüş yapmayı 

Arabalarıyla oynamayı 

Kinetik kum aldım onunla oynamak 

Kitap karalama 

Şarkılı oyunlar (Ör.anne parmak nerdesin...)

Oyuncaklarının bir kısmını saklıyorum sırayla azar azar degisimli geri veriyorum yeni almış gibi sevinip oynuyor 
0 oy
(2,832 puan) tarafından
5 yas abisiyle kedi kopek gibi birbirini yiyorlar aksama kadari
(12,749 puan) tarafından
Ahaha benimkiler bunlar :D
(14,123 puan) tarafından
Bir de benimkiler ahahah:) bolca disarlardayuz bi de buara eve sgmyolar:)
(2,832 puan) tarafından
Valla bezdirdiler iyice diyorum hemen okul acilsada baslasa
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Doğduğundan beri kitaplarla haşır neşir. Şu anlık favorimiz cırt cırtlı kitaplar. Genel olarak dışarıdayız. Eve çıktığımızda sıkılıyorsa cırt cırtlı kitaplarını alıyor kitaplıktan onları yapıyor. Bazen boyama yapıyoruz. Kalemleri sürekli masasının üzerinde. Bazen duvarlara şekiller çiziyoruz, bazen kağıt karalıyoruz. Şu an şükür yaz ayındayız genelde parkta scooter ile takılıyoruz ama kışın evde çok zor olucak.
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Biz yükselen zeka yayinlarinin çoğu kitabını kullaniyoruz..özellikle.cirtpi.olanlari seviyor..ayrıca buzdolabına yapışan puzzle magnetleri seviyor.. bir de D&R dan dev sayılar dev renkler kitapları aldık onları seviyor..sulu boya yaparız hamur oynar bazen arabalar falan ekranı bıraktık bı ara ben okuldayken iyi alışmış..inşallah geri okul açılınca bozulmaz cocugum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 175 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 53 göst.
+1 oy
4 cevap 158 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde SweetDreams00 (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 450 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu