0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,125 puan) tarafından
Kızlar bir çoğun ki iptal edilmiş benim ki hale devam ediyor diyor sizce kesilirmi 

Ve yeni yardım verecekler diyor çocuk sayısına göre yapana varmı sigortalıyız asgari ücret verirlermi ki

3 Cevaplar

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Bende devam ediyor yazıyor ama her yerde bitti aile destek ödemesi diyolar o yüzden umudumu kesmiştim
(1,125 puan) tarafından
Kız insalh kesilmez belki bizimki devam ediyor bir sonraki yardımdan yararlanacaz
(7,133 puan) tarafından
İnşallah canım ya valla kiradayız iki çocuk var bide merhem gibi oluyordu her ay inşallah yine olur
(1,125 puan) tarafından
Hiç sorma bizde kiraciyiz merhamet yoksunu ev sahibimiz 6 ayda bir zam yapiyor
(7,133 puan) tarafından
Allah o ev sahiplerine vicdan merhamet versin rabbim deprem gönderiyor sel gönderiyor yangın gönderiyor ama ders çıkaran yok elbet rabbimin adaleti onlara da birgün tecelli eder merak etme bende çok çektim ev sahiplerinden Rabbime bıraktım hepsini Allah ıslah etsin
-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından
Bendede devam ediyor yazıyor ama bilmiyorum umarım bitmez helede simdj ikinci bebek geldi en azından ayda bikac bisey alırım 
(1,125 puan) tarafından
Aynen vala azda olsa birşeyler aliyorduk
0 oy
tarafından
Bendede devam ediyor ama sanki keserler gibime geliyor daha yeni ilk kez ev aldık arabamız falan hiç birseyimiz yok ev aldınız gider diyolar bakalım Allah herkese yardım etsin bu aile desteği aslında her kadına aylık olarak belli cüzzi miktarda bir para vermeleri lazım ama nerdee 
tarafından
Kirada olanlar için daha uygun olabilir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 105 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Buse255 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 353 göst.
1 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.