0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar diet falan yaparak 18 kilo kadar vermiştim şu sıra ne hareket yapmaya nede yediklerime dikkat edecek gücü bulamıyorum yürüyüş yapmayı çok seviyorum ama çocukla elime geçmiyor hareket alanım kisitlaninca yeme duzenime yansıdı söyle bı koşu bandı alıp yeniden başlamak istiyorum daha önce kulanan oldumu

7 Cevaplar

+1 oy
(1,819 puan) tarafından
Bend evi hevesle aldım ama kenarda duruyo evde olunca bir iki günden sonra Amman yaparım diyerek yapmiyosun
tarafından
Ben kendimi mecbur hissedince yapıyorum kuzum ya 3 aydır her sabah Leslie yapıyordum bir süre sonra sıkmaya başladı canımı sıkmaya başladı
(1,819 puan) tarafından
Bende mecbur hissediyorum ama yapamıyorum :)
tarafından
Allah cemi cumlemize dirayet versin ne diyim :D
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Yaparsan baya işe yarıyor ama şöyle bişey var evde gözünün önünde duruyor diye yaparım yaparım diye diye yapmıyosun
tarafından
3 ay boyunca telefon karşısında Leslie yaptım kendimi buna mecbur hissedince yapıyorum ben çünkü ihtiyacım var ve önümde engel çok tek çarem koşu bandı gibi bakıyorum şuan ay bilmiyorum Allah kolaylık sağlasın
(589 puan) tarafından
Valla yaparım diyosan kesin al o zaman. Bide terketme eşofmanı giydin mi of diyorum aşırı terliyorsun
tarafından
Bakayım inşallah canım
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Yengemlerde var. Çok alan kaplıyor, biraz da gürültülü. Ama düzenli yaparsanız çok işe yarıyor. 
tarafından
Bakalım elime gecerse katlanabilir olanlardan alırım
0 oy
tarafından
Arkadaşım 6 binliraya almisti geçen sene anca kullanmaya başladı 100 küsür kilo kendisi . Diyet yapıyo düzenli.  Arada kullaniyo 
tarafından
Banada lazım bende dietteyim bakalim
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Evin müstakilse iyi ama değilse alt komşun sürekli şikayete gelebilir. Tanıdığım bir abla komşusundan dolayı satmak zorunda kalmıştı
tarafından
Müstakil cnm o yönden sorun olmaz
0 oy
(709 puan) tarafından
Kullaniyorum canim kullanmaz olurmuyum ama oyle bildigin kosu bandi degil aksama kadar 4 cocuk pesinde kosuyorum inanki hepsinden etkili :))
tarafından
Sjjsjs doğrudur Allah kolaylık versin
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Katlanabilir olanlardan al bence. Diğer türlü boşa yer kapliyor. 
tarafından
Bakalım öyle almayı düşünüyorum elime gecerse

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 188 göst.
2 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cimen3372 (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymasy (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
8 cevap 198 göst.
15 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Neyla (476 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,009 soru

23,643,537 cevap

308,049 kullanıcı

...