0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kızlar havalar o kadar sıcak ki heleki Antalya hic yapasm gelmiyo evi toplayp geciyorum yemek bile yapasm gelmiyo sizler napyosunuz maksat muhabbet :)

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Robot süpürge süpürdü şimdi paspas yapıyor :)

(84 puan) tarafından
Ay en iyisi valla :)
(6,231 puan) tarafından
:))) o surpurur silerken ben banyolara giristim :) ikisini de hallettim. en son kendim de yikandim ciktim:) dusakabin camlari ayna gibi oldu yaavvv:)) yarin tatile gdecez yarin gece evi temiz  ve camasirsiz brakmak istiyorum:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bana antalya deme  :))) 
(84 puan) tarafından
Antalya çok sıcak ya :))
0 oy
(988 puan) tarafından

Tabiki hayır :) yapmıyorum valla saldım gitti biraz havalar serinlesin :D

(84 puan) tarafından
Bende valla öyle düşünüyorum:))
0 oy
tarafından
Fosur fosur yapıyorum valla 
(84 puan) tarafından
Valla helal olsun :)
tarafından
Mecbur kız ben yapmazsam kim yapacak
(84 puan) tarafından
Aynen doğru ama çok sıcak valla elim kalkmıyo
0 oy
(5,607 puan) tarafından
Yok canim nerede. İzmir deyiz bizde evi zor supuruyorum. Simdi bi de tatil esim de cocukta evde. Surekli ayagimin altindalar. Evi dagitiyolar surekli. Anca onlari parka markete yollayim biraz usten yapiyorum..
(84 puan) tarafından
İzmir'de sıcak olur
0 oy
(300 puan) tarafından
Gebe halimle hiç durmadan yapıyorum 
(84 puan) tarafından
Yapma valla otur dinlen bebek doğunca dinlenmeye vaktin olmycak
(300 puan) tarafından
Bn evim hep kirli hep kokuyor gibi hissediyorum ama
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Süpürgeyi açınca belediyeden kaldırmaya geliyorlar beni
(84 puan) tarafından
:))))) ay allahm
(2,252 puan) tarafından
Antalya dışarda günahkarlar yanıyormuş gibi sıcak sjsjsjsjjsjsj
tarafından
Ayyy belediye kaldırmaya gelıyor kısmına gülerken, dısarsa günahkarlar yanıyor gibi sıcak kısmına patladım :D ahahahah Allah iyiliğini versın kız
(2,252 puan) tarafından
Hahhaha Rabbim hepimizi iyi etsin :D
0 oy
(3,091 puan) tarafından

İzmir’de öyle bende hiç yapmıyordum 2 gündür yapıyom iyi geldi temizlik yapmak serinledim suyla :) Yemek konusunda ne pişircemi şaşırıyorum canım Aklıma gelse yapmayı severim 

0 oy
tarafından
Dip köşe hemde ter ixinde kala kala 
0 oy
(709 puan) tarafından

Ben yapiyorum cadim dagitiyor uyuyunca toplarim artik:))

image

0 oy
(428 puan) tarafından
Tabiki hayır üstten temizleyebiliyorum bı ay sonra dip köşe yaparim
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Yapıyorum valla dün işten çıktım eve gittim sildim süpürdüm yapmazsak iyice işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor :D 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
38 haftalık hamileyim gündüz sıcaktan sürekli yatıyorum canım hiçbirşey istemiyor. Genelde geceye bırakıyorum daha enerjik oluyorum temizliği o zaman yapıyorum şimdi mecbur ayakta gezinmeye çalışıyorum bide Açılma olsun doğum kolaylaşsın diye. 2 gündür Allah'tan yağmur yağıyorda serinledi iyi oldu buralar
0 oy
(155 puan) tarafından
Valla Urfa sıcağında yanıyoruz ama mecbur sabah bi gazla kalktım yaptım bitirdikten sonra kahvaltı yaptık çocuklarla sonra hemen lahmacun içi hazırladım şimdi küçük kıza yemek yaptım pişiyor saat 4 ve ütü duruyor onuda yaparsam çok güzel olur ama takatim kalmadı kollarım tutmuyor artık 
0 oy
tarafından
Bugün koltuk sildim kapıları sildim oturma odamın halısını sildim süpürdüm yemek çocuk kan ter içinde kaldım valla 
0 oy
(14,892 puan) tarafından
oooh valla bi gor nasi da yapiyorum mecburum cunku bu bebenin cikmasi lazim :D saka bi yana doguma cok az kaldi her gun yapiyorum aniden olursa diye 
0 oy
tarafından
Sabahtan hallediyorum temizliği, iyice sıcak olduğunda çekilmiyor. 
0 oy
tarafından

Halılar yıkamadan geldi bugun dünde heryerı kırklamıştım serdım ama bende serildim dün maaşlı işçi gibi sabahta gece yardırdım acısı çıkıyor yattıgım yerde kalıyorum bugün :D

0 oy
tarafından
Malesef yapıyorum hemde donumdan terler fosur fosur akıyor hahahahhw
0 oy
(992 puan) tarafından
Asil sicakta ev temiz olmali bence kurt duser eve karinca bocek gelir igrenc 

Ben ozellikle mutfak tezgahi ocagi ve tuvaleti eldivenle fosur fosur yikiyorum kopurte kopurte 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 993 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 466 göst.
30 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Trbznlugln (2,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,201 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,680 cevap

43,383 kullanıcı

Kategoriler

...