Bence kardeş güzel bir şey ama bir kadinin elinde mesleği yoksa , eşiyle arasında çözemediği sorunlar falan var ise birden fazla çocuk düşünmemeli. Maddi imkan var deniiyor ama hep bez , mama, kıyafet gibi şeyler düşünülüyor. Bence çocuklar her sene tatile götürülmeli, tiyatroya gitmeli, özel bir ilgi alanı yaratılmalı ( dans, müzik vs gibi kurslar). Okul çağında özel ders imkanı sunabilmeli.. Yine özel bir durum yoksa kişinin kendine ait bir evi arabası olmalı.
Çok çocuk anneye zor olsada çocuklarıda düşünmek lazım evde tek başına saatlerce sıkılır yani nereye kadar anneyle babayla oynayacak. Hadi küçükkrn oyuncak park kreş olur. İlerde dertleşecek oturup iki film izleyecek dışarı çıktımı birbirini kollayacak abisi kardeşi olmasınmı.
Veee ben bunları düşünerek 4 tane çocuğum oldu evimiz çok neşeli dir yani kaos olay kavga kahkahalar saklambaçlar hiç eksik kalmaz.pikniğe gideriz ve 4 ü yeter birbirine arkadaş bile aramazlar. Tatile gittik 4 ü havuzdaa okadar güzel oynadı eğlendi ki çocuk olasım geldi
Çocuğuma kardeş değilde ben bir tane daha istiyorum diyebilirsin bence istekliysen getir bir taneyle olmuyo kızım iki yaşına girmesine 18 gün kaldı oğlumda iki aylık yani 2 yaş var aralarında diyelim hiç pişman değilim isteyerek getirdim ama bu son olsun istiyorum
1,507,676 soru
24,609,126 cevap
363,991 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın