3 yaşına yeni girdi, son bir buçuk aydır aşırı derecede davranışları değişti.onceden dışarıya çıktığımızda bir tane bir şey alacağız derdik alirdik o ona yeterdi.asiri şekilde taskinligi illa onu da alicam bunu da alicam demezdi.simdi anneannesine geldik bir ay olacak neredeyse.burada çok simariyor inşallah davranışları sadece buraya özgüdür.bugun avmye götürdüm.su McDonald's in verdiği oyuncaktan istedi şimdi çok sıra var gel terasta oturalım dönüşte alalım dedim.gittik terasa oturduk yanımdan kalktı içeriye koştu yemek yiyen insanların arasına.bir masada bulmuş o oyuncaktan almaya çalışıyor aşırı derecede utandım.beni bırakıp kaçıyor hiç annem beni bulamaz kaybolurum korkusu da yok.sonra o oyuncağı alayım diye sıraya girdik bu seferde çocuğun birinde çanta gördü onu bana versin diyor.kiza yaklasabilse alırdı elinden çantayı eminim.kime gezmeye gitsek evlerinden bir şey alıp götürmek istiyor.hicbir şeyi esirgemiyorum evde her şeyi var ama niye böyle yapıyor anlamıyorum görgüsüzlük yapacağı bir şey yok gerçekten.aldigi oyuncakların kıymetini de bilmiyor eve gelince bir gün bile sağlam durmuyor oyuncaklar.doyumsuz bir şey olup çıktı.disari çıkmaya korkuyorum :(