0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (1,706 puan) tarafından
3 yaşına yeni girdi, son bir buçuk aydır aşırı derecede davranışları değişti.onceden dışarıya çıktığımızda bir tane bir şey alacağız derdik alirdik o ona yeterdi.asiri şekilde taskinligi illa onu da alicam bunu da alicam demezdi.simdi anneannesine geldik bir ay olacak neredeyse.burada çok simariyor inşallah davranışları sadece buraya özgüdür.bugun avmye götürdüm.su McDonald's in verdiği oyuncaktan istedi şimdi çok sıra var gel terasta oturalım dönüşte alalım dedim.gittik terasa oturduk yanımdan kalktı içeriye koştu yemek yiyen insanların arasına.bir masada bulmuş o oyuncaktan almaya çalışıyor aşırı derecede utandım.beni bırakıp kaçıyor hiç annem beni bulamaz kaybolurum korkusu da yok.sonra o oyuncağı alayım diye sıraya girdik bu seferde çocuğun birinde çanta gördü onu bana versin diyor.kiza yaklasabilse alırdı elinden çantayı eminim.kime gezmeye gitsek evlerinden bir şey alıp götürmek istiyor.hicbir şeyi esirgemiyorum evde her şeyi var ama niye böyle yapıyor anlamıyorum görgüsüzlük yapacağı bir şey yok gerçekten.aldigi oyuncakların kıymetini de bilmiyor eve gelince bir gün bile sağlam durmuyor oyuncaklar.doyumsuz bir şey olup çıktı.disari çıkmaya korkuyorum :(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi ilk satirlari okudum gerisini kaldiramam diye biraktim . 4 yasinda cinnet gecirecek gibi oluyorum cogu zaman . Allah yardimcimiz olsun
(1,706 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim, gerçekten öyle insanı cinnet noktasına getiriyorlar.bir şey değil ben evde huysuzluguna alışkınım ama dışarıda insan yerin dibine giriyor
tarafından
Simdi devamini okudum da . Ev disinda bi yerde oldugunuz icin oyle yapiyodur belki . Insallah gecicidir ne diyeyim
(1,706 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından
3.5 yaşında bitane de bende var markete gittiğimizde sürükleyerek cikariyorum bazen sinir krizi geçiriyorum olmaz diyorum anlamıyor kucağıma alıp çıkarıyorum o kadar yoruyor ağlıyor ağlıyor susuyor geçen benim ki de marketten eve dönerken park var şimdi olmas dedim elimi birakip parka koştu gelmiyorum ben diyorum yok beni duymuyor kriz geçirmemek elde değil 
(1,706 puan) tarafından
Aynısı canım aynisi, bir ortama girdiğimizde en çok dikkat çeken benim çocuk oluyor.en çok yorulan anne de ben.cevreye bakıyorum saliyorlar çocuğu parkta kendileri köşede oturuyor çocuk ne kimseye karışıyor ne gelip annesine salça oluyor bu beni düşman bellemis sanki millete rezil olup eve geliyoruz her seferinde
(606 puan) tarafından
Kardeşimin dört yaşında kızı var bir kere ismiyle sesleniyor bebe susup oturuyor benim ki oğlan kendimi parçalıyorum yok bebe duymuyor daha beter yapıyor bazen gitvodada ağla diyorum yani senin gibi her dediğini yaparım kıyafet oyuncak dolu sevgi desen var ama çocuk bir tuhaf gören diyor ne kadar yaramaz diye bide başkasını görünce iyice kuduruyor simardikca simariyor vuruyor ısırıyor yani daha fazla ne anlatayım canım insallah büyüdükçe düzelirler
(1,706 puan) tarafından
İnşallah canım :(
0 oy
(710 puan) tarafından
Suan aile ortamindan etkilenmis olabilir ama sen net tavrini mutlaka koy isterse aglasin asla yapma hayir de o aglayarak yaptiracagini saniyor bitane de 6 yasinda bende var ondan ama oyle baskasinin evinden vs degil veya alin diye tutturmak degil baska konularda illede olacak diye aglar ama hic ugrasmam agla yapmicam hayir derim mesela biz arkadasla kahve icerken bende diye okadar aglarki anlatamam arkadas az bisey ver der hayir zararli meyva suyu istesin veriyim derim ornegin
(1,706 puan) tarafından
Evdeyken o taktiği uyguluyordum, şimdi burada annemlerin evinde evler birbirine çok yakın.benimki yapmadığım zaman evde savaş çıkarıyor milletten cekindigim için tamam demek zorunda kalıyorum.dedigin gibi o yüzden burada böyle oldu.insallah eve dönünce tekrar eski düzenimize döneriz bir daha da buraya böyle uzun süre gelmeyi dusunmuyorum

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 78 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Fidannaz (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melisa30 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
23 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu

410,708 soru

12,357,949 cevap

41,203 kullanıcı

Kategoriler

...