+7 oy
595 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Bugün öğlen saatlerinde kuzenim kızı ve oğlum evden çıkarken 3 köpegin saldırısına ugradılar ben çalışıyorum kuzenim bakıyor benim çocuga. aradı 3 köpek evin orda saldırmışlar köpeklerden bi tanesi tam benim oğluma saldıracakken kuzenim o an ki refleksle kucaklamış yoksa paramparça edecekmiş ordan çığlık atmasıyla bütün komşular çıkmış hepsi bi şekilde dagıtmışlar köpekleri yoksa daha kötü sonuçlanacaktı bana haber geldi ben iş yerinden nasıl çıktıgımı arabayı nasıl kullandığımı bilmiyorum trafikte çok şükür şu an yanımda resmen Allâh korumuş. 

Şimdi ordan kimse bana hay.van hakları falan demesin daha kaç can yanacak bu şekilde kesinlikle başı boş köpekler toplatılmalı

20 Cevaplar

+3 oy
(554 puan) tarafından
Tamamen belediyenin sorumsuzluğunun bedelini sokak ha.yvanları çekiyor. Aslında sorumlulara ötenazi uygulanması lazımdı. Zamanında adam akıllı kısırlaştırma yapmadılar şimdi içinden çıkamıyorlar
(2,595 puan) tarafından
++++1
-Reklam-
+3 oy
(710 puan) tarafından
Ya bizler tutupta kopekleri öldursunler demiyoruz ama toplatilmali her hafta duzenli bi calisma yapilmali sabahlari okul zamani kışın  cocuklar ve insanlar karanlikta sokaga cikiyor cok tehlikeli cidden
+2 oy
(9,472 puan) tarafından
İster öldürsünler ister toplasınlar yeter ki sokakta olmasınlar. Hic bir canlının hayatı insandaj kıymetli değildir bu dünya insanla için yaratılmıstır. Gerektiğinde insana zarar veren her bir canlı yok edilebilir. Dısarda yürüyemez parklara giremez olduk. 
(75 puan) tarafından
++++++ bu kadar net
(1,279 puan) tarafından
+++++
+1 oy
(5,165 puan) tarafından
Yani daha oncede demistim insanlarin cani hayvanlarinkinden daha onemli. 

Hergun bissuru insana zarar veriyolar. Biz sokagimizda guvenle yuruyemiyoruz. Cocugu parka korka korka goturuyorum. 

Bence canlari acitilmadan uyutulmalilar. Her gecen gun daha da cogaliyolar cunku.
+1 oy
(9,718 puan) tarafından
Büyük ihmal. Insan canı herşeyden üstun tutulmuş, uyutulmaları bence tek çözum olacak.. çok geçmiş olsun
(75 puan) tarafından
Kesinlikle başka çözümü yok her gün onlarca bununla ilgili haberler duyuyoruz duymadıklarımızda vardır eminim daha kaç can yakacak?
Çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarımızı korusun
+1 oy
(256 puan) tarafından

Toplatılmali ama uyutulmamalı

image

+1 oy
(1,947 puan) tarafından
Üniversite zamanında bende tam saldırılarından kıl payı kurtuldum, düşünün yaşım büyük olmasına rağmen 10 yıldan fazladır kolay kolay dışarıya tek çıkamam, çocukların böyle durumla karşılaşması daha da üzücü,.bu yüzden toplanmasını bende istiyorum 
(75 puan) tarafından
Geçmiş olsun çok kötü travma kalıyor tabi
(1,947 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
+1 oy
(2,550 puan) tarafından
Korka korka gezdiriyorum çocuğumu valla .birde toplu halde geziyorlar kaçma ihtimalin yok .çocuğunu mu koruyucsn kendinimi o an telaşla zaten napacaksins ki .çok geçmiş olsun bı an once bu sorun halledilmesi lazım kim nederse desin.
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim kesinlikle ihmal edilmemesi gereken konu Rabbim evlatlarımızı korusun
(2,550 puan) tarafından
Amin insallah
0 oy
(696 puan) tarafından
Bence de toplatılmalı. Geçen adamın biri yolda yürüyordu birden 5 6 tane köpek saldırmaya başladı kendı yolunda gidiyordu adam. Benım başıma da gelebılirdi. Allah'tan adam korkmayıp kovdu 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Haklısın valla canım bütün köpekleri toplayıp barınaklara yerleştitmeleri lazım başka türlü önüne geçilmez bunların 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Benim rahmetli annemi de kardeşimin evine giderken 10 köpek parçalıyodu. Bir adam yetişip kurtarmış. Beni aramıştı sesi titreyerek ağlıyordu. Şimdi de ben ormanlık alana yakın oturuyorum. Kardeşim akşam saati bize gelmeye korkuyor. Ben işe başlayinca nasıl gidip geleceğim diye korkuyorum. İnsan başına gelmeyince anlamıyor. Ben de alıp köpekler öldürülsun demiyorum tabi ki. Keşke çok güzel barınaklar olsa. Hayvanlar orda güzel bakım görse. sürekli denetlense barınaklar. 
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Türkiye'nin genel sorunu başıboş sınırsız ******. O yüzden gerçekten kim ne derse uyutulmaları, geri kalan büyük kısmının da kısırlaştırılması lazım. Çünkü köpekte kedi de en az dörder beşer doğuruyor. 
0 oy
(840 puan) tarafından

Evet , kimse başına gelmeden anlamıyor saldırgan köpeklerin ne denli zarar vereceğini. Belki sende bu yasayı onaylamayacaktin çocuğun bu olayı yaşamasaydı. Çok geçmiş olsun.

Bu yasa ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Evet saldırgan köpeklerin toplatılmasi fikri iyi fakat her mahallede onlarca köpek var ve hepsine aynı muamele yapılacak bence. Çünkü hayvanları izleyip, saldırgan olanın tespit edileceğini ve o şekilde toplayacaklarini sanmıyorum.  Saldırgan ve anne olan hayvanların yavrularını düşününce çok üzülüyorum. Umarım doğru bir şekilde uygulanır. Yasayı kabul edesim gelmiyor ama başka nasıl bir çözüm üretilebilirdi bilemiyorum.
(75 puan) tarafından
Yok hayır baştan sona bu yasayı onaylıyordum ve onaylıyorum halen çünkü bende köpeklerden aşırı derece korkan biriyim büyük oğlum da okula giderken gelirken hep yüreğim agzımda olur bugünde başımıza geldi malesf
0 oy
(75 puan) tarafından
Ya yemin ediyorum daha  kendime gelemedim ellerim ayaklarım boşaldı halen etkisindeyim oğlum 3 yaşında nasıl korkmuş çocukta travma resmen 
0 oy
(5,291 puan) tarafından
Oyle boyle adi ne olursa olsun yasa onaylanmali bence
(75 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(518 puan) tarafından
Toplatılması iyi olur bencede. İki sene önce köpekler kovaladı 4-5 tane. Onalrdan kaçarken yola atlamışım otobüs çarptı bana
0 oy
(473 puan) tarafından
Kızım iki yaşındaydı bebek arabasında oturuyordu eline tel verdim arabanın üstünü örttüm tam parktan çıkmak üzereydim üç tane köpek sıkıştırdı. Bebek arabasını kaçırırken sağa sola çarptım Allah'tan kızım çizgi film izlediği için ve üstü kapalı olduğu için köpekleri farketmedi. Parktan çıkıyorum aşağıda bir köpek daha öbürleri kovaladı ya o da hırlıyordu. Yaz sıcağında sabah erken parkta oynatırdım artık gidemiyorum. Mahallede parklarda köpek sürüsü dolu. Aynı parkta bi genci kovalafılar. Cadde'de yaşlı kadının üstüne atladılar. Toplanması lazım doğru dururken birden kovalıyolar. Bir yıl sokağa tek çıkamadım hala da korkum var. 
0 oy
(918 puan) tarafından
Dünde piknik alaninda hamile arkadaşıma saldırmaya çalıştılar. Evet hayvanları seviyoruz, Allah'ın sessiz kulları belki öldürürsek başımıza bin musibet gelir ama bizimde can guvenligimiz yok yaa
0 oy
(1,717 puan) tarafından

Bence bu tür saldirgan köpek heleki pitbull cinsi köpek uyutulmali o kadr çocuk öldü o kadr yatalak oldu 

Kimsenin başına gelmeyince karşı çıkıyor vede toplanıp barınaklara koyulmali kisilaştirilmali 

Geçenlerde video gördüm kadının biri kızı köpek saldirmiş 20 ameliyat gecirmiş kadının biri ona çocuğa sahip çık demişti orda olsam o kadını kendi elimle çocuğu o hale getiren köpeğin önüne atardım bakalım nasıl sahip cikiliyor
0 oy
(811 puan) tarafından
Antalya'da ise giderdim AVM nin arkadasinda sürü olmuşlar en az 11 tane hergn yanımda 150 MT yururkerdi korkup hızlı anı bişey yapsam beni orda parcalama ihtimalleri çok yüksekti neyseki korkmuyordm şimdi çocuklarım var aynı cesareti gösteremem 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 445 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zeynep dincer (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 694 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde sazh (5,116 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 557 göst.