Kızlar biraz uzun olacak şimdi bi tarla düşünün boş tarla 5erkek kardeş birine 6dönüm diğerlerine 4er dönüm düştü enküçük kaynım başta son biz sonra bi küçüğümüz onun yanı en büyük kaynım onun yanı eşimin bir büyüğü en küçük kayınma hac kurası çıktı 1dönüm tarlasını bizim bir küçüğe sattı haca gitti geldi bizim bir küçük diyorki sizle yer değiştirelim bizde yok dedik diyor bikere bölünmüş yer değişip en küçük kaynımın bir dönümünü kendine kaydıracak bizde en büyük kaynımla yan yana olmak istemiyoruz diğer bağdada yan yanayız tamam şimdi sorun yok ama üç oğlu var sorunlu tipler ilerde çocuklarımla yan yana olursa sorun yaşamalarından korkuyoruz bide ev yapacaz en küçük kaynım yaptı bizde aynı sırada yapacaz hepsi yapmayı düşünüyor benim kızlarım var ilerde rahat edemezler rahat yatıp kalkamazlar ama arada bi küçüğümüz olursa onun oğlu yok en küçük kaynımında oğlu yok ortasında olursak kızlarım daha rahat eder bi havuz filan girirlerse bakan kimse olmaz ama bi küçüğümüz biz yok diyince değişmek istemedik diye küsmüş eşimde üzülüyor bana kalsa hiç takma diyorum ileriyi düşün diyorum bana belli etmesede sıkılıyor canı napim kabul edimmi değişmeyi yoksa çocuklarımı düşüneyim nasıl olsa barışırlarmı biraz uzun oldu inşallah anlata bilmişimdir