0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (2,152 puan) tarafından
 8 dk önce Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (1,782 puan) tarafından soruldu Şöyle ki; Biz eşimle çok ama çok severek evlendik tam tamına 11 yıl oldu evlenene kadar bir gün olsun bir fiske tokat atmamış küfür etmemiş asla beni kırmadı neyse evlendik aile apartmanına gelin geldim ben inanın bana o kadar iyi davrandılar o kadar güzel agirlanirdim ki kaynanam olsun.gorumcem olsun gözüm boyandı kabul ettim ev üstüne ev yaptırdık girdik içine benim kabusum başladı eşimin iki ablası da evlenmemiş bende yaşça büyükler eşim tam anlamıyla anaci hatta ablalarinin sözünü dinleyen bir adam oldu onlar isterse benim evliliğin huzurlu geçiyor oğlum oldu inanın istediğim gibi ne bakabildim ne de terbiye edebildim sürekli onlara ver indir çocuğu bırak kıskanma çocuğu bildiğiniz benle birlikte 4 tane anası vardı kaynanam kızlarının gayretini çeker bisey desem evi basar benimle cocuk gibi kavga ederdi eşimde durur mu Kürtçe Türkçe küfür mü etmedi çöp gibi annemin evine mi bırakmadı kredi kartlarını kapatıp cebimde beş kurussuz çocuğuma bez alamadığım günlerim var bnm neyse eşim onlar olmayınca eskisi gibi oluyor ama ne zaman onlar devreye girse adam bana deccal gibi davranıyor bende istiyorum ki eğer burdan tasinirsak eşim eskisi gibi olacak ne yaptıysam adamı ikna edemiyorum ağladım zirladim bağırdım konuştum her dilde artık Allaha sığındım yok yere 6 yılım gitti içlerinde ben ne yapsam bu adam beni dinler sözüm geçer ben ne yapsam hangi duayı okusam burdan gideriz Allah rızası için bana yardımcı olun artık bende gülmek istiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
126 kere La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin duasını oku, keskin kılıç gibidir tek hamlede keser.

Bir de "birinin bir kimseden isteği olup, çabuk hallolmasını isterse o kişinin yanına giderken 7 kere okusun, isteğini arz etsin. Allah'ın izniyle o iş görülecek" diye alimlerce rivayet edilen bir ayet var.

Yusuf suresi 68. Ayeti gadaha kısmına kadar BESMELELİ "Ve lemmâ dehalâ min haysu emerehum ebûhum, mâ kâne yuğnî anhum minallâhi min şey'in illâ hâceten fî nefsi ya'kûbe kadâhâ," oku. 7 defa. Sonra da Allah'a sığınarak isteğini eşine söyle. Bu da keskin kılıçtır.
(2,152 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm çok saol
(221 puan) tarafından
126 kare oku dediğin sureyi hergun mu okumaliyiz mesela 126 defa okudum bir daha ayriyeten aklıma geldikçe okusam olur mu yoksa hergun bir defa mi okunmali Alaska teşekkürler şimdiden
tarafından
Sure değil aslında ayet (Enbiya, 87) ancak dua mahiyetinde de okunur. Normalde 1 defa okurum, 3 5 7 9 gibi tek sayı da okunur. En güzeli hacetiniz yerine gelene kadar günlük 1 kere 126 defa okumak.
-Reklam-
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Bence eşinin hakkı terk edilmek. Kimse uğruna bu kadar eziyet çekecek kadar değerli değildir 
(710 puan) tarafından
Kadin ne yapmak istedigini bilmiyor bukdugu cozumde zaten cozum degil 16 yillik evliyim bu gune gelebildiysem ve suan bi seyler soyluyorsam inanki bosa soylemiyorum
(2,152 puan) tarafından
Sorun değil cnm eminim oda kadin olarak benim iyiliğimi düşünüyor ki tepkisi o yüzden hiç bir kadın mutsuz olmak istemez bana gelince evet açıkçası kocamın özünde iyi bir adam olduğunu biliyorum ailesinin onu etkilediğini biliyorum evimi yuvami yıkamak istemiyorum ama başka ne yapabilirim bilmiyorum:(
(16,234 puan) tarafından
Yuvanı yılmasan bile iyi bir silkelemen lazım.. Kötü niyetle asla yazmadım
(710 puan) tarafından
Iyi bir ders icin kendi baba evine git ama esinin senden bosanmayacagina eminsen
tarafından
Yani yeni evli olduğum halde ve dışardan güllük gülistanlık görünen evliliğimde bende o kadar şey yaşadım ki buraya yazsam nasıl gitmedin dersiniz ama işte insan bir şeyi bitirmeye karar verdiğinde veya kendini hazır hissettiğinde zaten yapar. Böyle çözüm arayan insanlara gitmeliydin ya cezanı çek ya git falan demek bana biraz acımasızca geliyor
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Ailen sahip cikmiyormu
(5,329 puan) tarafından
Yani o hayatı yaşamaya mecbursun:(  erkekler keçi gibi inatçıdır işin zor ikna olmaz . Hem maddi yönden ev almaya yada eve çıkmaya gücü varmi
(2,152 puan) tarafından
Memur cnm ben şimdi şuan demiyorum Allah içimi biliyor ya gerekirse bir 2 3 yıl daha beklerim ama burdan gideyim yetr bana tansiyon hastası oldu azıcık üzülsem kızsam iniyor olduğum yere yığıliyorum görüyorda ama yok bu iki bacısı anası daha tatlı geliyor demekki
(5,329 puan) tarafından
O iki bacı ve senin ablan evlenmeyi dusunmuyormu ya kafama takıldı.  Bizim buralarda millet kız bulamiyo sizin orda bolluk var galiba :D
(2,152 puan) tarafından
Allah iyiliğini versin yemn ederim güldüm şu halimle :) yok bacım ya valla hayatlarının en doğru kararlarını vermişler bence iki görümce oturdukları yerden maaş alıyor babadan dolayı ablamda memur müdür oldu bizi gördükçe kız evlilikten korktu bekar hayatının rahatına vardı
(5,329 puan) tarafından
İlerde pişman olurlar evlenmedigi için. Neyse inşallah ikna edersin eşini.
0 oy
tarafından
İnat mi eşin, önerini sunduktan sonra ailenin evine gitsen, kabul edip peşinden gelir mi ? 
(2,152 puan) tarafından
Huyu pis şeker de var bir anlık öfkeyle hersey yapabilir dövdüğü bile oldu beni sanmıyorum peşimden gelir
tarafından
İşin içerisinde şiddet varsa zaten o evden senin çocukların ile birlikte hemen gitmen gerek. Bugün ailesinin lafına bakarak şiddet uygulayan yarın daha kötüsünü de yapabilir.
(2,152 puan) tarafından
Ne bilim ki kuzu inan geleceğe dair hiç umudum kalmadı
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Anasini ve kardeslerini susturamayip evine karistiran evliligine karistiran bi adami nasil ikna edebilirsn bilemiyorm canm.yani bende yasadim ama benmkinin akillanacagj varmjs seninkinin icinde yoksa onlarin gercek yuzunu goremiyor yada gormek istemiyorsa dunyayi yiksan yinede ise yaramaz sanmiyorm yani.benm esimde annesinj babasini dinler onlar yuzunden huzurmz kacardi onlar karismasa sizin gibi cok mutluyduk.annemjn evinede gitsem aglasam zirlasamda iyide konussam kotude konussam yok hic ise yaramamisti.benm kocam cezaevine girmisti ozman ajlesi beni kapi disari atmisti kucagimda  20gunluk bebek ve 2yasinda cocukla.esimjn arabasini satmaya kalkip kredi kartlarjnj falan bosaltmislardi.ciktiginda bunlari ogrenince ve kart borclari buna kalinca anladi ailesinin gercek yuzunu ondan sonra hayatim degisti benm.yanj yapabilirsen onlarin gercek yuzunu gormesini saglaman lazim yoksa isin cok zor canm.
(2,152 puan) tarafından
İç içeyiz yanında çok başkalar eşim gidince suratları b*k gibi eşim olunca oyle iyiler öyle iyiler adam dönüyor dioki bunlar mı kötü? Haa eşimin de onlardan kalır yanı yok bilio musun adam başkasının yanında örnek iyi aile babası ne zaman bu binaya gelsek yüzü düşer kızar anasına iner elinden gelse koyunlarında yatar kalkar
(2,098 puan) tarafından
Yani canm bak benm esimde bana aetik laf etmez ettirmez asla ama gecenlerde kayinpederime nasilsn baba dedim yuzume bakmadi.ondan sonrada nezamn giytysem yuzune bakamyjp konusmadim o yokmus gibi davrandm.esim farkjna varmis sen babamin elini opmuyorsn artik falan dedi bende baban sen varken konuyor sen yokke  yuzume bakmiyor oyzuden hayatimda yokmjs gibj davraniyorm dedim.huyunu bildgi icn babasinjn tamam dedi.ama seninkidw sorunlu demek anasinjn eteginden ayrilamamjs.bence hatalarini gormek istemiyor gibi geldi bana.sende esinin yaninda cok iyi ol guler yuzlu ol o yokkende konusma muahatp olma sende onlar gibi davran yani.
(2,152 puan) tarafından
Senin dediğini yaptım bir ara sonra bunu kaynanam doldurmuş eve bir geldi sen anneme suretmi yaptın sen kimsin dedi dedim yaninda başka sen gidince baskalar inanmadı bana onca kavga gürültü üstüne kaynana evi bastı evi dinliyor çünkü gör anası bu saatlerce neler neler saydılar annemi aradım ağladım anlattım gel kızım dedi ama oyle içten değil baktım kimse sahip çıkmıyor öyle köşeme oturdum o oldu hala devam hayatım bitti benim
(2,098 puan) tarafından
Cok uzuldm senin adina gercekten.baska care birakmamislar sana.bosanamicaksan eger cocugn yada cocuklarin kucukse makesefki sabretceksn artik.rabbim yardmcn olsn
0 oy
(1,187 puan) tarafından
Gt öyle Bi ders ver ki evini ayırmadan da gelme snin değerini anlasin kmse degersiz deildir lütfen kendine değer ver 
(2,152 puan) tarafından
Nasıl gideyim cnm bir annem var babam yok annem çalışıyor bu yaşında babadan kalma bisey yokki iki gün anneme gitsem 3 gün gözümün içine bakıyor git diye bekar ablam bağırıyor bıktık artık senden sen istedin vs şeyler dio diğer ablamda eşiyle perişan erkek kardeşim adam değil sürekli iddia oynuyor iki çocuğu var onlarda perişan anlican ben nereye gidebilirim
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Olmadı git aileme onlar devreye girsin evini ayır sonra gel götür desinler öyle yapar tabi kaynanan aklına girmese kocanın 
0 oy
(147 puan) tarafından
Canım iyi dayaniyorsun ama sen o binaya girdin mi kolay kolay çıkışın olmaz hele ki eşin sana hiç destek çıkmazken Allah yardımcın olsun canım 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 384 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 290 göst.
4 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Safbiri66 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 383 göst.
25 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,293 cevap

36,262 kullanıcı

...