0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Oğlum uykusunda atak geçiriyor .bu ataklar önce uykuda hızlı nefes alma ve huzursuzluk ile başladı.bir kaç defa Dr gotordum .yok rüya görüyordur yok odur budur diyip savusturdular.Hatta birini Allah affetsin yolacaktim.neymis çocuk huzursuz diye acile mi getirmisim .bana diyor ki bir yardım al sen.dalga geçer gibi.ve üç haftada ki son bir haftadır berbat durumda çocuğumun kriz geçirdiği ortaya çıktı.Onu da kriz olduğunu nasıl anladık ,kardeşimin nişanlısı hemsir .Durumu anlattım.Abla ben bir gozlemleyim çocuğu dedi.Allah binlerce razı olsun o dedi .abla bu çocuk atak geçiriyor bence diye.apar topar başka Dr randevu aldık.o da bizi nöroloji ve kulak burun boğaza yönlendirdi . nöroloji ye gittik .Annem Dr diyor ki babasını kaybetti kızım pskolojisi bozuldu çocukta birşey yok.Kadin ters ters baktı ve çektiğimiz videoyu izledi.Annem hala öyle diyor .kibar bir dille kadın torununuz nöbet geçiyor hanım efendi dedi.Cocuk uykusunda bir anda kasılıp seyiriyor arkadan hızlı nefes almaya başlayıp bir anda nefes almayı durduruyor .Neymiş ben panikmisim çocukla birşey yokmuş.Vallahi billahi rabbim ömür vermiste yaşamışız diyorum artık.Ufakken ciddi bir hastalık gecirsek demek ki Dr goturulmedigimiz için olacekmisiz.Kos koca nörolog doktor emarlar ,başka türlü türlü uyku testleri istedi.Ya sara ,ya epilepsi ya da uyku apnesi dedi .Daha annem bana çocukta birşey yok boşu bosuna çocuğu biziklatiryorsun diyor.Allah aşkına bu durumda siz çocuğunuzu Dr doktor gezdirip çare aramaz misiniz?

8 Cevaplar

+1 oy
(5,326 puan) tarafından
Ayni durumu ilk basta ben yasadim en son bir sinir krizi gecirdim annemin evinde kirilmadik tabak canak birakmadim esim babam zar zor tuttular beni uzun sure sonra kendime geldim daha da karismadilar esime hangi bolume dediysem goturduk ben atanamayan calismayan hemsireyim biliyorum az cok. Kimse inanmadi bu cocuk nobet geciriyor dedim yok dediler otizmli dedim sen hastalik hastasisin dediler. Sonuc kizim zaten dogustan saglik problemi vardi ustune epilepsi otizm bobreklerinde kist kalbinde delik cikti simdi hapsursa annem babam hemen acilr goturuyor ne olursa olsun anne her zaman icin çocuğunda bir problem oldugunu bilir canim kimseyi dinleme doktor ne test verdiyse hepsini yaptir 
(11,927 puan) tarafından
Yaptırıyorum zaten canım kimseyi dinlemiyorum
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Vallahi ömrünü yedi bu ananla kocan senin. Allah şifa versin canım. Çocukla mı uğraşcan annenle mı? Bırak al yalnız git kıza baksın evde o da. 
(11,927 puan) tarafından
Yanlız da götürüyorum kimseye ne gel dedim ne büyüğe bakın dedim .her yere ikisini de götürdüm kimseye bana da beş lira yol parası dahi demedim ama yok
(13,306 puan) tarafından
Evde oyalanacak şey bulsun diye bırak dedim takılmaz sen de ona çocuk koşarken benle hasta olacak sen otur ben tek giderim. Faydasından çok zararı oluyor
0 oy
(2,421 puan) tarafından
Ararım herkes arar bakma sen eskilere onlar 10 doğurur 10da şans eseri hayatta kalır çünkü eskiler Dr falan bilmezmiş çok geçmiş olsun cnm Rabbım sana bağışlasın evladını 
(11,927 puan) tarafından
Amin canım .bir çıksa şu sonuçlar.
(2,421 puan) tarafından
Oğlum kakasını köpük köpük yapınca ne yapacağımı şaşırdım aldım o b*klu bezi doktorun masasına açtım kadın şok meğer gazı bitmiş artık o son gazlı kakasiymis bunu annem kaynanam duydu beni aylarca rezil ettiler millete anlata anlata umurumda mı değil yine olsa yine yaparım çünkü o benim evladım sokakta bulmadım ben onu eskiler böyle ya sıkma sen canını Allah sağlık versin minik yavrularımıza ne eziyetle doğurduk biz onları
(11,927 puan) tarafından
Heh durum tam da öyle yemin ederim.o benim yavrum ya ben gözünün içine bakıyorum onun
0 oy
(896 puan) tarafından
Bizden önceki nesil böyle canım duymazdan geleceksin her söylediğini  dinlersen yanarsın sen doğru bildiğinden şaşma 
(11,927 puan) tarafından
Bir de daha pskolojisi bozuk damgası yiyorum.anlamadigim ne olunca çocuk Dr götürülmelidir?
0 oy
(566 puan) tarafından
Anneler herşeyi hisseder bilir heleki konu çocukları olunca.kimseyi dinleme tedavinize bakın canım siz.çok geçmiş olsun atlatır inşallah yavrum
(566 puan) tarafından
Ayy bu en zoru işte kuzum ya.ailere öyle yaparsa işte ne denir ki..
(11,927 puan) tarafından
İşte ne denir canim
(566 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun bol dua et bende edicem size
(11,927 puan) tarafından
Sağol yavrum sürekli dua ediyorum surekli
(566 puan) tarafından
Kabil etsin rabbim adı ne kuzumun
0 oy
(4,948 puan) tarafından
Anneler bilir tahmin eder sezer sen annesin çocuğunu senden başkası neyi oldugunu bilemez sen en doğrusunu yapıyorsun evet bir problem var belli  Allah bilinmedik dertler vermesin inşallah çaresi olan bir hastalıktir bir an önce iyileşir buraya mutluluk postu açarsın 
(11,927 puan) tarafından
İnşallah canım .inşallah .bir bulunsa ne
0 oy
(360 puan) tarafından
Anlattığın şeyler epilepsiye benziyor epilepsi ve sara aynı şey ama epilepsinin 40 çeşidi var oğlunuz uyku nöbeti geçiriyor benim oğlum da epilepsi hastası yıllarca gitmediğim şehir hastane kalmadı Denizli'de yaşıyorum  İzmir'de 9 Eylül ege Behçet uz Antalya Akdeniz üniversitesi Ankara Hacettepe üniversitesi en son Ankara'da gazi üniversitesinde bi Dr önerdiler oraya götürdüm bin kere Allah razı olsun 8 yılın sonunda bitti çok şükür sizin normal nöroloğa değil çok iyi bir çocuk nöroloğuna gitmeniz lazım mr eeg tomografi çekip beyin dalgalarına bakacaklar orada anlaşılır ne olduğu ama sıkın ha sakın ihmal etme çünki her nöbet bir beyin hücresini öldürüyor ve buda çocukta gelişim geriliğine sebep oluyor 2 yaşında çok güzel konuşan oğlum nöbetlerden sonra yıllarca yalvardım bi kere anne desin diye ama olmadı %90 zihinsel engelli raporu verdiler 2 yaşından 14 yaşına kadar rehabilite merkezinde dil konuşma terapisi aldı şuan 17 yaşında rabbime binlerce şükürler olsun artık bişeyimiz kalmadı raporu kalktı konuşması hareketleri düzeldi o yüzden sizinde çok iyi bir çocuk nöroloğuna gitmeniz şart sakın ihmal etmeyin geçmiş olsun rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah 
(11,927 puan) tarafından
Rabbim bunları aratacak dert vermesin canım.biz de çocuk norologuna gidiyoruz zaten .iki gün önce emar çekildi.persembe bir test daha yapılacakmış.uyuyacak yine birşeyler takılıp beyin dalgasina bakilacakmis.
(566 puan) tarafından
Eeg canım o korkma inşallah iyi çıkar sonucu
(360 puan) tarafından
Amin canım eeg o kafasına krem gibi bişeyle bir sürü kablo yapıştırıyorlar yanında mutlaka büyük ıslak mendil götür o krem gibi şeyi silgiyle defter siler gibi sil sonra eve gidince yıkarsın direk suyla çıkmaz eşin ailen çevren abartıyorsun diyecekler dinleme sakın ben oğlumun babasını boşadım bu yüzden çocuk hasta özürlü dedi ne hastanelere geldi ne ilgilendi bende çabana ihtiyacım yok dedim ve boşadım duyduğum Dr götürdüm ben hep umudum kalacağına emeğim kalsın dedim her yere koştum Allah korusun iyleşmeseydi keşke şuna da götürseydim diyecek bir durumum olmadı çok şükür nerede yaşıyorsun benim oğlumun Dr İstanbul'da sanırım şuan
(11,927 puan) tarafından
Şu an izmirdeyim canım.bende şu an her denilen yere götürüyorum .pazartesi salı ve perşembe de doktora gidecek oğlum.her şeye koşmaya çalışıyorum
(360 puan) tarafından
9 Eylül üniversitesinde Ayşe semra hızkurul diye bir Dr var çok iyi ve ilgili bir Dr şuan hala ordamı bilmiyorum ama
0 oy
(1,162 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle, dilerim en kısa zamanda kesin tanı konur ve şifasını da bulur. 

Kesinlikle doktor doktor gezmekte en doğrusunu yapıyorsunuz.  

Kendim 2 defa kulağımdan ameliyat oldum. Doktorun bana dediği, büyük ihtimalle siz  küçükken de bu sorun vardı ama tedavi edilmediği için bu noktaya gelmiş.

Dönemine göre ellerinden geleni yine yapmışlar diyorum ama gerçekten Allaha emanet büyümüşüz biraz. 
(11,927 puan) tarafından
Kesinlikle benim de fikrim bu yönde küçükken önlemi alınabilecek bir durum neden daha ağır şeylere sebep versin

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,595 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,009 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 688 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiste (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,587 soru

12,421,734 cevap

45,268 kullanıcı