Oğlum uykusunda atak geçiriyor .bu ataklar önce uykuda hızlı nefes alma ve huzursuzluk ile başladı.bir kaç defa Dr gotordum .yok rüya görüyordur yok odur budur diyip savusturdular.Hatta birini Allah affetsin yolacaktim.neymis çocuk huzursuz diye acile mi getirmisim .bana diyor ki bir yardım al sen.dalga geçer gibi.ve üç haftada ki son bir haftadır berbat durumda çocuğumun kriz geçirdiği ortaya çıktı.Onu da kriz olduğunu nasıl anladık ,kardeşimin nişanlısı hemsir .Durumu anlattım.Abla ben bir gozlemleyim çocuğu dedi.Allah binlerce razı olsun o dedi .abla bu çocuk atak geçiriyor bence diye.apar topar başka Dr randevu aldık.o da bizi nöroloji ve kulak burun boğaza yönlendirdi . nöroloji ye gittik .Annem Dr diyor ki babasını kaybetti kızım pskolojisi bozuldu çocukta birşey yok.Kadin ters ters baktı ve çektiğimiz videoyu izledi.Annem hala öyle diyor .kibar bir dille kadın torununuz nöbet geçiyor hanım efendi dedi.Cocuk uykusunda bir anda kasılıp seyiriyor arkadan hızlı nefes almaya başlayıp bir anda nefes almayı durduruyor .Neymiş ben panikmisim çocukla birşey yokmuş.Vallahi billahi rabbim ömür vermiste yaşamışız diyorum artık.Ufakken ciddi bir hastalık gecirsek demek ki Dr goturulmedigimiz için olacekmisiz.Kos koca nörolog doktor emarlar ,başka türlü türlü uyku testleri istedi.Ya sara ,ya epilepsi ya da uyku apnesi dedi .Daha annem bana çocukta birşey yok boşu bosuna çocuğu biziklatiryorsun diyor.Allah aşkına bu durumda siz çocuğunuzu Dr doktor gezdirip çare aramaz misiniz?