Çok yorgunum dışarıdan baktıklarında ele güleç ele güleç ama içime girseler veya ben yalnızken görseler kaçarlar
Çok yorgunum ama kimse anlamadı beni insan uzanmaktan yorulurmu veya uyumaktan ben uyumaktan uzanmaktan boş oturmaktan yoruluyorum sanki üzerimden bir tir geçmiş ,en çokta bu yorgunluguma sebeb olan kişinin hayat arkadaşımın beni anlamamasindan yoruldum,
Bizim buralarda bu kadar bekleyen olmamış.illa giden olmuş, herkes üzerime yeminler ederken benim kocama yaranamayisim, he çoğu kişide diyorki eee onu. Durumu farkli idare et alttan al ,olmuyor kardeşim olmuyor evet alttan alıyorum ama yok bende insanım kafaya takmaktan yoruldum düşmüyor işte tansiyonum kafaya takmaktan. 16.17lerden aşağı düşmüyor
Niye kimse beni anlamıyor işte en çokta saçımın beyazlamasi hayatımın gözümün önünde saçma sapan bir hLde ilerlemesi,
Ve oğlumun sürekli baba diye sayıklamasi yoruyor..
Sanırım bütün yorgunluğum oğlumun sürekli baba diye sayiklamasindan geçiyor.
Ve ben ağlamaktan yoruldum gizli gizli ağlamaktan çok yoruldum..
Ama bir kere bile biri gelip ciddi bir vaziyette nasılsın esma demedi sanki esma taş,bende insanım yoruldum takatim yok beynim içinde birseyler dönüyor nefesim kesiliyor artık çok yoruldum bende insanim