+2 oy
1,489 göst.
Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından
Bir günlük gibi düşünelim bu post u herkes ucunu döksün ama kimse kimseye cevap eleştiri yorum yapmasın., beğen yada beğenme gec

Ben içimi birilerine dökmesem patlayacam gözyaşım burnumun ucunda o derecedeyim. 

6 yıllık evliyim eşimi seviyorum oda beni. 

Gelelim meseleye şu lanet oyun papci oynuyor işten gelir çocuğuyla vakit geçirir şu saate kadar oyun oynadı bende ***** gibi berabeer bir film izleriz dıe bekledim. Tabi o kadar moralim bozulduki gittim duş aldım geldim uyuyacam ddim. Aslında çok kırıldım. 

Eşim 3,5 ay oldu eşimle cinsel anlamda asla bise yok Bi yakınlaşma bile yok, çok istediğimden değil ama eşin sana dokunmadığın çok rencide oluyorsun. Kendi kendime kendimi suçluyorum cirkinmiyim, çocuktan sonra bedenimmi sarktı gibi şeyler beğenmiyor mu beni gibi şeyler. Ama bu durum çok zoruma gidiyor bu erkek nasıl karısına 3, 5 ay dokunmaz. Aldatma gibi mesele yok zaten telefonu elimde hep. Yoruldum sabah kalk evi temizle çocukla uğraş çayı kahvesi alışverişi marketi bulaşığı herseyi yap, eşinden Bi ilgi görme çok bunaldım çok sıkıldım oturup saatlerce ağlayasım var ama işte oğlum var yanımda, o kadar saçma bir durumdayım ki, ha ayrı uyumalarda var bu arada tv izlerken uyuya kalır ben uyandırıp yatağa çağırırım. Galiba kabul etmesemde bizim evliliğimiz bitmiş.,yada esimde Bi sorun var da bana mı anlatmıyor.

Okuyunca E eşim değil mi git konuş dıe içinden geçiren çok olur. Asla konuşmam bilmiyor mu ne yaptığını konuşunca daha farklı bir durum ortaya çıkar ben ***** misim gibi. Neyse işte bu dünyada önce kız, sonra kadın sonra anne olmak çok zor, şu halimde bile kapıyı çarpıp çıkarmıyorum çıkıp Bi yerlere hava almak istiyorum ama yok. 

43 Cevaplar

+1 oy
(542 puan) tarafından
Eşim ve oğlum annem dışındaki herkesten nefret ediyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
İçimi dökmek olarak değilde dua edeyim.Rabbım gönlümdeki şeyi nasip et bize.
+1 oy
(692 puan) tarafından
Babamı çook özlüyorum. Ben daha 1 yaşındayken ölmüş  eksikliğini çok hissediyorum. Aklımdan çıkmıyor . İçimde kanayan bir yara var sanki . Kokusunu almayı çok istiyorum. Saçımı okşasa , baba desem. Ahhh...
+1 oy
tarafından
Ailemle ilgili bağlarım kopuyor son günlerde.
+1 oy
tarafından

Çok yorgunum dışarıdan baktıklarında ele güleç ele güleç ama içime girseler veya ben yalnızken görseler kaçarlar :(

Çok yorgunum ama kimse anlamadı beni insan uzanmaktan yorulurmu veya uyumaktan ben uyumaktan uzanmaktan boş oturmaktan yoruluyorum sanki üzerimden bir tir geçmiş ,en çokta bu yorgunluguma sebeb olan kişinin hayat arkadaşımın beni anlamamasindan yoruldum,

Bizim buralarda bu kadar bekleyen olmamış.illa giden olmuş, herkes üzerime yeminler ederken benim kocama yaranamayisim, he çoğu kişide diyorki eee onu. Durumu farkli idare et alttan al ,olmuyor kardeşim olmuyor evet alttan alıyorum ama yok bende insanım kafaya takmaktan yoruldum düşmüyor işte tansiyonum kafaya takmaktan. 16.17lerden aşağı düşmüyor 

Niye kimse beni anlamıyor işte en çokta saçımın beyazlamasi hayatımın gözümün önünde saçma sapan bir hLde ilerlemesi, 

Ve oğlumun sürekli baba diye sayıklamasi yoruyor..

Sanırım bütün yorgunluğum oğlumun sürekli baba diye sayiklamasindan geçiyor.

Ve ben ağlamaktan yoruldum gizli gizli ağlamaktan çok yoruldum..

Ama bir kere bile biri gelip ciddi bir vaziyette nasılsın esma demedi sanki esma taş,bende insanım yoruldum takatim yok beynim içinde birseyler dönüyor nefesim kesiliyor artık çok yoruldum bende insanim

tarafından
Allah yardımcın olsun karşında olup kavga etmekle böyle uzakta olup engellerle cebellessemekncok zor
+1 oy
(32 puan) tarafından
Hamileysen seni yemeğe götürürüm diyen hödük kocam çocuk için değer vermesi!!! 

Kimseye yaranamak neden kimse beni sevmiyor 
+1 oy
tarafından
İkilemde kalmaktan yoruldum. Dua edememekten bi de. Ev istiyorum mesela. Hani evleneli 10 ay olucak, babamın evinden pılımı pırtımı toplayıp kocamın evine taşındım, 5 ay sonra kirada olduğum o evden başka bi eve kiraya taşındım, şimdi gene ev arıyoruz. Bi yılda 3 ev değişikliği olacak yakında. Namazımı kılarken geliyo aklıma, namazdan sonra Allah'tan isterim deyip bi kenara itiyorum, namaz bitiyo ellerimi açmış isticem, istemek gelmiyo içimden hiçbi dünyalığı. Başlıyorum gene evladımın hayırlı sağlıklı imanlı olmasını, hatalarımızın kusurlarımızın affını, cennet ehli olmamızı istemeye. Bi yandan biliyorum istediklerim bu dünyada sahip olabileceğim her şeyden çok daha büyük istekler, öte yandan taşınmaktan bi düzen oturtamamaktan yoruldum. 
+1 oy
(1,461 puan) tarafından
İnsanlar neden acımasız ve nankörler özellikle haketmediğim nankörlüğü yaşıyorum ve bu çok zoruma gidiyor nerden başlasam başlayayım hayatım hep eksiden başlandı öyle hayatlar var ki bizim bilmediğimiz ama benimde öyle bir hayatım oldu ki kimsenin bilmediği sadece tek bildiğim her an Rabbimin kapısında olduğumdan binlerce şükürüm oldu ve hala şükretmekteyim 
+1 oy
(417 puan) tarafından
Babam vefat edeli 22 sene oldu ani kalp krizi bir tek kardeşim var erkek ona o kadarbaglandim sanki onada bişey olcakmis gibi korkuyorum evli ve sürekli arayamiuorum çok merak ediyorum ama baba isteyen cvb verebilir ya
+1 oy
(2,268 puan) tarafından
Oyun ve telefon belası bizde de var. Bakalım bu yuvaların hali ne olacak,böyle giderseee
+1 oy
(2,488 puan) tarafından
Ben olsam çoktan konuşmuştum. Yada baştan çıkarmaya çalışırdım:)
+1 oy
tarafından
Hayatımda çok ciddi kararlar alma dönemindeyim fakat zerre cesaretim yok daha doğrusu elimi kolumu bağlayan sebeplerim var bugün değil belki ama elbet birgun 
+1 oy
(1,410 puan) tarafından
Amcamın açtığı borcu babamın sırtlanması, stres yapması ve borcu başa bela edenlerin bu kadar rahat davranması içimde dert. Bu yüzden ailem maddi manevi sıkıntı çekiyor. Hasta olacaklar diye korkuyorum. Birde eşimin köye gitmek istiyorum diye zırlaması.
+1 oy
(540 puan) tarafından
Eşim artık beni sevmediğini söylüyor bende onun sevgisini geri kazanmak için elimden geleni yapıyorum bu durumun böyle olmasını sağlayan benim ama herkes hata yapar Vel affedilmeyi bekliyorum elimden geldiğini yapıyorum başkasına aşık olur severse kalbi boş diye ödüm kopuyor ve tek başına çabalamak gün geçtikçe yoruyor
+1 oy
(18,045 puan) tarafından
Affedemediğim,  sevemediğim kisiler var unutamıyorum bana yapılanları geçmişte kaldım geleceğe bakamıyorum.
+1 oy
(566 puan) tarafından
3 sene önce babam vefaat etti sonra hiçbir şey yolunda gitmedi sanki

Eşim beni aldattı

Düşük yaptım

Oğlum var çok şükür 

Atamam olmadı bir türlü güzelim puanla atanamıyorum bekliyorum

Kilo vermek istiyorum canım istemiyor

Sürekli ağlamak geliyor içimden
(32 puan) tarafından
Bölüm nedir
(566 puan) tarafından
Türkçe
+1 oy
(3,628 puan) tarafından

Kendi ailemden eşimin ailesinden artık hepsinden soğumuş durumdayım tahammülümün son noktası dayım biri birşey deyince direk cevabı söylüyorum bu sefer artık sıkıldım herkes arkadan biri bin ediyor esimede ne yapsan beğenmez eleştirir durur artık sıkılmış boğulmuş durumdayim bir kızım varlığına çok şükür tek dayanağım..

İNSANLARİ TANIDIKÇA İNSAN YALNIZLAŞIR DERLER BENDE SUAN BÖYLEYİM 
(2,161 puan) tarafından
Canım senin dişin nasıl oldu.
(3,628 puan) tarafından
Geçti canim çok şükür hemen çekmedi bir gargara verdi ilk damaklardaki iltihap için onlar bitince tekrar gidecem
(2,161 puan) tarafından
Iyi bari geçmiş olsun
(3,628 puan) tarafından
Teşekkürler tatlım
+1 oy
(2,416 puan) tarafından
Keşke 8 sene öncesine geri dönebilsem.. o kadar çok istiyorum ki. İnsan kendi kaderini kendisi belirliyormuş gerçekten. Neler değiştirirdim neler....
+1 oy
(1,132 puan) tarafından
Üniversiteden mezun olup atandığım 2012 yilina dönmeyi o kadar çok isterdim ki hayatımı baştan yaşamayı yanlış seçimlerimin doğrusunu yapmak icin çok şey feda ederdim şuan kızım hariç tabiki .

Ailemden uzaklaşmış ve soğumuş olmamında bu durum üzerinde çok etkisi var annem vefat ettiğinden beri 10 yıl oluyor insan ailesinden her geçen gün uzaklaşıyor sanki aynı evde yaşadığın insanlar değil başka başka insanlarmış gibi geliyorlar .
+1 oy
(6,597 puan) tarafından
Bana karşı iyi niyetleri olmayan kişileri bilmeme rağmen susup herşey normalmis gibi yüzlerine gülmem çok zoruma gidiyor keşke birgün şu içindekileri doya doya döksem

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 546 göst.
+1 oy
26 cevap 784 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
3 cevap 139 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu

409,905 soru