0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar 24 yaşındayım ve iç mimarlık mezunuyum aktif olarak iş hayatım var. Kocam hukukçu ve İstanbul’da kendine ait bir hukuk bürosu var. Benim de hep aslında lisede hayalim hukuk okumaktı ve eşim de aslında iyi bir hukukçu olarak mesleğe karşı sevgi beslememe neden oldu. Acaba diyorum 1 yıl hazırlanıp bende mi hukuk okusam eşim güzel olur diyor ama benim kendi mesleğim de çok ağırlığı olan bir meslek o yüzden kendi mesleğime haksızlık etmiş gibi hissederim gibi geliyor mezun olduğumda da 29 olurum geç gibi hissediyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım niye haksızlık olsun yaşın daha erken bu sana iyi yönde bir kazanım içinde varsa oku yine mesleğini yaparsın 
-Reklam-
0 oy
(424 puan) tarafından
Eğer gerçekten istiyorsanız hiç de geç değil. Şuan ki sabit düzenden çok farklı olacak, yeni bir başlangıç olacak, belki de bundan ötürüdür endişeniz. Ama her halükarda 2 güzel meslek sahibi olursunuz. Hiç bir şeyi yapmak için geç değil. Çevremde 30dan-40dan sonra çok farklı mesleklere yönelenler oldu. 
0 oy
(11,691 puan) tarafından
Okumanın yaşı olduğuna inanmıyorum.ve insanların da bir meslekte kalmamasının da yararı olduğuna inanıyorum.ben tarih öğretmeniyim.kucuklugumden beri polis olmak üniforma giymek istemistim.kismet olmadı.arkadan da ameliyat olunca tabi ki bu hakkımda son buldu fakat biraz da olsa kendimi tatmin etmek için silahlı güvenlik kursuna gittim.sirf benzeri bir eğitim almak için.bir müddet üniforma giymek amacı ile o mesleği de yaptım.su an makina reklamcılığı ve satış işine başladım bir haftadır ki iki makina dahi sattım.cocuklarimi buyuttugumde kesinlikle bir daha sınava gireceğim .ya hukuk ya da veterinerlik istiyorum ki veterinerlik daha ağır basıyor.o yüzden hiç bir şeye engel değil yas
(32 puan) tarafından
Yanlış anlamazsanız yaş kaç maşallah enerjinize
0 oy
(17,167 puan) tarafından
Bunu kocan mı istiyor sen mi istiyorsun. Kocana duyduğun hayranlıktan kaynaklı bir heves mi gerçekten içinde ukte kalmış bir istek mı ? Önemli olan nokta burası. Ben 21 yaşında üniye başlayıp 26 da mezun olup 29da atandım tabiki okumak için geç değil. Üstelik senin halı hazırda bir işin zaten var. 
0 oy
(8,513 puan) tarafından
Bende seneye ünüversteyi okucem ve veterinel olmak istiyom 
0 oy
(5,378 puan) tarafından

35 yaşından sonra psikoloji okuyan ben bu posttan çıkayım :) son senem hamileydim bir de:P

0 oy
(18,952 puan) tarafından
İstiyosan olur elbette. Yaşında ne varmış. Daha genceciksin. Yasin çok daha büyük.olsa bile yine de.okunurdu. gercektrm istiyosan hukuk alanında çalışmayı hemen işe koyul

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 988 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 332 göst.