0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (710 puan) tarafından
Gunaydin kizlar 10 aylik kizim var 11 kg filan gece 4 ten beri 37.5 38 civari gece 4 te 2 cay kasigi calpol verdim ama pek ise yaramadi farkindayim az verdim suan nekadar ilac vermem lazim uzun zamandir ilac kullanmiyordum nekadar vermem gerekli ssnirim diş  atesi 

7 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Calpolun kendi kaşığı ile ver bi kaşık doldur
(710 puan) tarafından
Tamam tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Limonu sıkıp çorabını ıslayın suyuyla. Giydirin faydası oluyor
(710 puan) tarafından
Tamm tesekkurler cok fazla olursa denerim ama dis atesi alt uanlar zorluyor ikisi birden
(839 puan) tarafından
Sakın öyle seyler yapma limon limon yağı sirke vb atesi hızla düşürüp hızla çıkarıyor çok tehlikeli
(710 puan) tarafından
Aynen arastirdim okudum vucut ısı  ayarını  bozup  havaleye ceviriyormus  vucudun mikroplarlar savasma direncini daha da dusuruyormus zaten dustu sukur dis atesi iner cikar bi kac gecer
(839 puan) tarafından
Yani hala bilincsiz anneler var yazık çocuklarına
(84 puan) tarafından
Kime göre neye göre bilinçsiz diyorsunuz. Doktorum bana söyledi bende yaptım faydasını gördüm. Fikrimi söyledim ister yapr ister yapmaz. Siz çok bilinçlisinz herhalde. Asıl senin çocuğuna yazık kimsenin anneliğini sorgulamak size düşmüyor gidin kendi çocuklarınız ile ilgilenin.
0 oy
(2,545 puan) tarafından
Diş jeli alsana Diş etine sür o daha iyi oluyor 

Ayrıca ben iki kızıma da ateş olunca pedifen veriyorum 1 ölçek 
(710 puan) tarafından
Tedagil kullaniyorum canim agrisi yok sukur ama ates hafif var ya acikcasi ilaca pek ihtiyac duymadim bugune kadar bikac kez dışında  bayagidirda calpol kullanmadim unuttum olcusunu suan elimde o var gecmezse zaten dr a goturcem belki dis degildir enfeksiyon filan baslangici da olabilir konussalar bi neresi agriyor soylecekte kuzular el kadar daha
(2,545 puan) tarafından
Dogru söylüyorsun canim o zaman 1 ölçek calpol icir geçmezse götür bakalım
Benim küçük kızım da 11 ayı bitiyor 1 ölçek veriyorum
0 oy
(523 puan) tarafından
Eğer ateşi çık yüksek de 4 saat ara ile dönüşüm ku calpol dolven verebilirsin cnm
(710 puan) tarafından
Yok canim ya max 38 e yakin oluyor hafif var calpol yetelri gelirde ben gece uyku sersemi ölçüyü  bi turlu hatirlamadim uzun zamandir vermedim diye iki cay kasigi verdim oda tam yeterli gelmedi simdi dustu iyi sukur
0 oy
(258 puan) tarafından
Ben mecbur kalmadıkça ilaç vermiyorum duş aldır ılık olsun
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Ben kızımda hep ağrı kesici verdikten sonra sirkeli bezi koltuk altlarına koyuyordum. Ateşi hemn düşüyordu sizde öyle deneyebilirsiniz veya ılık soguya yakın suyla duş aldırın ben hep öyle yaparim
(3,190 puan) tarafından
Sirke çok yanlış canım sirke bebeğin ateşini bir anda düşürür bir anda geri çıkar ateşi yani havale geçirmesine kadar gidiyor sirke konmaz ateşli bebeğe
0 oy
(3,190 puan) tarafından
Canım ılık duşa sok colpolun kendi kasiginla ver fazla doldurmana gerek yok zaten o az icesede yarım saat sonra ateşi iner 
(710 puan) tarafından
Cok tesekkurler  dustu simdi iyi dis atesi iner cikar bi kac gun uyku sersemi bi turlu hatirlamadim ölçüyü
(3,190 puan) tarafından
Allah yardım etsin çabuk çıkartin inşallah o ateşler o dış agrilari şimdi ne kadar çabuk geçmiş gibi geliyor halbuki çok zorlamıştı.
(710 puan) tarafından
Aynen oyle önden 4 tane patlatti sukur tedagil sayesinde bosey hissetmedik hemen gecti ama yan iki alt birden zorluyor o yuzden zor olacak galiba
(3,190 puan) tarafından
İnşallah çabuk çıkar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 116 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zehra13 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,910 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 210 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (516 puan) tarafından soruldu