0 oy
297 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (329 puan) tarafından
Elimde sinir Sikismasi var gebeyim suan dahada artti agri gece uykudan uyandiriyo geceleri, uyuyamiyorum, basina gelen oldu mu ney rahatlatir beni artik dayanamiyorum atel Takiyorum fayda etmiyo oda

10 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Doktora gitmedi mi canım hiç belki kas gevşetici falan verirlerdi
-Reklam-
0 oy
(8,672 puan) tarafından
Dogurasaya geçmedi benim ağrıyodu 
0 oy
(20,488 puan) tarafından
Bendede var bi çözüm bulamadım ben :(
0 oy
(606 puan) tarafından
Canım haci şakir sabu varsa evde bı kovaya sıcak su köy kaynar olmasın sabunu sur sur masaj yap sıcak suyla elini şok durula bidaha suyun içinde sabunla masaj yapmaya devam et yavavas yavas. Küçük bir mutfak kovasinda yap rabbm sifa versin insallh besmele çeke çeke yap buarada cnm
0 oy
(17,257 puan) tarafından
Gebelikten dolayı mi yoksa hep mi vardı? Annem de öyleydi ameliyat oldu canım öyle geçti. 
0 oy
(145 puan) tarafından
Bandajla sar bi kaç gün 
0 oy
(162 puan) tarafından
Ben çok çekmiştim ilk gebeliğim de doktora git parol iğne vursun Bikaç gün götürüyor seni parol iç arada kendini hava sıcak ta olsa kolunu sıcak tut sıcak su torbası ile uyu bunlarla doğuma kadar idare etmiştim 
(162 puan) tarafından
Kaç haftalıksın
0 oy
(7,531 puan) tarafından
Onun çaresi ameliyat galiba  birkaç arkadaşım ameliyat oldu . Yas kaç buarada??
0 oy
(4,196 puan) tarafından
Fizik tedavi gibi düşün bir sıcak bir soguk uygulaması yapabilirsin.Bir sicak su içinde 15 dk kadar beklet sonra ssoguk su içinde 15 dk kadar beklet.Sonrq o elini dinlendir kullanma atelini tak elinin altına bir yastık koy en rahat nasıl duruyorsa o şekilde 1 saat dinlendir.Ama 15 gunnkadar yapmalısın.

Günde bir tane maden suyu tuketebilirsin (Soda degil ) tansiyon problemin yoksa.Kas kemik ortapedik sinir ağrılarına iyi gelir.

Aklıma gelenler bunlar.
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var sinir sıkışması iki bileğimde de var hamilelikte sabahları kalktığımda bileklerim zonklardı hep ama yapacak bişey yok ilaç krem vs kullanamıyosun sadece sarı kantoron yağı sürebilirsin hafif masaj yaparak sonrasında sargı beziyle veya atelle sabitle canım o biraz olsun ağrısını dindiriyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 174 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
6 cevap 269 göst.
29 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zezeee (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 675 göst.
26 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,341 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...