0 oy
199 göst.
Aile kategorisinde (34 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında hiç girişken bir bebe değil her şey hazır gelsin önüne armut piş ağzıma düş yani ne scooter sürüyor ne bisiklet dil pabuç her şeyi sen yap anne diyor bırakıyorum kendi yapsın diye ağlıyor sürekli nasıl girişken hale getimeliyim her şeyi deniyorum hiçbir şehe hevesi yok sadece araba oynamayı ve kitap okumayı sever 

5 Cevaplar

+3 oy
(6,761 puan) tarafından
Ayyy en sinir olduğum çocuk tipi ağlayınca yaptığın için işin kolayina kaçıyor yapma görümcemde öyle yaptı oğluna sindi benim küçük kızımdan da birşeyler bekliyor 
(34 puan) tarafından
Evet ya hemen insanı kullanıyorlar akıllı bıdıklar
(6,761 puan) tarafından
Aynen öyleler canları sağ olsun onlar için herşey yaparız ama bizler her zaman yanlarında olamıyoruz olamicaz da maalesef bu durum çünkü devam ediyo kuzenimden biliyorum :D
-Reklam-
+1 oy
(188 puan) tarafından

Ayyy ne güzel tam istediğim bebe :)))) 

(34 puan) tarafından
Vallahi hiç güzel değil böyle dedim diye yaramazlık yapmıyor sanmayın hi oturmuyorum  :D
(188 puan) tarafından
E tabi canım çocuk bu sonuçta :) ya canım kitap alışkanlığını nasıl kazandırdın peki?
(34 puan) tarafından
Doğdu 3 ayına girdi ben kitap okumaya başladım 2 yaşına kadar sıfır ekrandı sürekli kitaplar kartlar okuduk o da çok sevdi :)
(188 puan) tarafından
Yaa maşallah canım ne iyi yapmışsın :) benim oğlum da 15 aylık cırtlı kitaplardan aldım ona bide nasal okumak istiyorum masal kitapları alacağım
0 oy
(2,223 puan) tarafından
Ozman onun yapmasi gereken seyleri siz yapmicaksinjz canm.yapmak istemiyor mu tamam yapma nasil istersen diyip vekil kenara.onun yapmak istemediklerini sen yapsrsan cocuk tabi yapmak istemeyip hazira alisir.bazi seyler cocuklr icndir gosterirsn yapar yapmazsa sen yap anne derse yaparsan boyle devam eder.bence sizin alistirdginz bi durum sanki bu
(34 puan) tarafından
Evet evet biizim yüzümüzden böyle oldu
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Ağladığı yerde bırak ağlasın ağladığında yaptığın için oluyor. Ben asla ilgilenmem o anda. 
0 oy
tarafından
Yapma canım hiç bir şey mesela yemek hazırladin mi evde herkes kendi tabağını mutfağa götürecek de ve evdeki eşin de dahil herkes tabağıni mutfağa götürsün onun kimi saatlerce geçse de kaldırma ve o kaldirana kadar başka bir aktivite yapmayacağını söyle ağlasa bile biraz katı kurallarla onu hep birlikte aynı şeyleri yaparak bence teşvik edebilirsin böyle şeylere 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,097 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 257 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bal oglum (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 740 göst.
7 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Nese&Lorin Eva Lolom (1,449 puan) tarafından soruldu

404,304 soru

12,112,113 cevap

36,446 kullanıcı

...