0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (503 puan) tarafından
Kizlar kızım kresten başka öğrenciden el ayak hastalığı kapmış 

Yaklaşık 3 gündür belki fazla evdeyiz hava malum 40 kudur derece ne gezebiliyoruz ne aktivite sürekli evdeyiz

Çocuğunda canı sıkıldı denize gitsek yaralarına bir zararı olur mu 

2 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Canım sana tavsiyem hiç gitme benim kızım el ayak hastalığına denizden kaptı iyileşinceye kadar bekle derim Dr vitamin verdi zamanla geçer inşallah 
(503 puan) tarafından
Yok benim gittiğim yerde insan olmuyor genellikle hani tuzlu su rahatlatır mi yoksa azdırır mı acaba diye merak ettim
(780 puan) tarafından
Bence daha çok azdırır ama genede sen bilirsin
-Reklam-
0 oy
(17,257 puan) tarafından
Senin de kız da başkalarına bulastiracak ama başkalarının vebaline girmeyin derim. 1 hafta 10 gündür sabredin biraz bence. Olmadı kovaya su doldurun kızınız eğlensin içinde. Bizim burda deniz yok havuz şişirip çocuklara su doldurdum bugün oynayıp eğlendiler 
(503 puan) tarafından
Aynı şeyi üst yorumdada belirttiim kresten başka çocuktan kaptı benim çocuğuma bulaştı başkasına bulaşmasın diye işimi gücümü birakip evde oturan ben çoluk çocuğun ortasına salmiyacam çocuğu gittiğim biter çarkı kimsenin olmadığı ondan soruyorum sorduğum tek şey tuzlu su yaraları iyileştirir mi azdırır mı millet birbirini linclemek için sırada bekliyor

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 56 göst.
1 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kbr.068 (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 61 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ftm1907 (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
0 oy
5 cevap 101 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (1,196 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,279,341 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...