0 oy
44 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (126 puan) tarafından

Kızlar 3 yaşındaki kızim el ayak hastalığı oldu dun sabah teşhis koyuldu. Suan ağzının içi yara ama elde ayakta bisey yok. İlla çıkması gerekiyor mu yoksa elde ayakta çıkmadan atlatan oluyor mu bu hastalığı

3 Cevaplar

0 oy
önce (13,632 puan) tarafından

Bizde çıkmadı. Sadece eklem yerlerinde çok hafif attı diz kapak içi kol dirsek iç kısmı gibi bide bilek ama miniciktiler hemen atlattık hiç ilaç bile kullanmadım ben

önce (126 puan) tarafından

İnşallah bizde de çıkmaz bu şekilde gecer gider. Okulda bi kac çocukta daha oldu 2. Gun döküntü başlamışti benim kızımda şuan hic bisey yok vücudunda. Ama ağzının ici berbat durumda. Bi anda çıkıyor falan dediler döküntü korkuyorum İnşallah cikmaz. Yani mesela sabah bakiyosun döküntü yok bi saat sonra sarıyormus bi anda 

önce (13,632 puan) tarafından

Bende geçen seneydi işte okula gönderdim bişey yoktu. Öğretmen resim attıki bileklerinde bişeyler var diye salgin vardı bide çok aa aldım hemen sağlık ocağına götürdüm el ayak dedi. Ama Allahtan bünyeleri sağlam maşallah diyimde :) ağız içinde bile çıkmadı bizim

Simdi uyudu flaşla baktim başlamış elinde ayağında küçük küçük kabarcıklar sabaha artar belli suan çok üzgünüm 🥺

-Reklam-
0 oy
önce (4,774 puan) tarafından

Kızıma arkadaşından bulaşmıştı. Onda sadece elinin üzerinde bir iki benek şeklinde olmuştu.ateşi olmuştu bir gün sürdü o da. Ama kızımdan kardeşine de bulaştı ve çok kötü oldular ağızda yara ellerde ayaklarda vücudun başka bölümlerinde döküntüler oluştu. Bir hafta okula yollamamıstım. Yemek yiyemiyordular

0 oy
önce (6 puan) tarafından

Benim kızımda da oldu hafif atlattık lavanta yağı sürdüm hem kaşıntıyı da aldı iyi oldu sadece ağız içinde çıktı kızımın geçmiş olsun inşallah ilerlemez ve bu ara yaygın sanırım çok zor bir hastalık 

Bende deneyim lavanta yağını

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 228 göst.
0 oy
4 cevap 393 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 134 göst.