0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
Arkadaşlar merhabalar, 5 aylık kızım var ve emziriyorum ve şekerim çok yüksek çıktı emzirmemi etkileyemeyecek sütümü azaltmayacak bir beslenme planı arıyorum yapan var mı aranızda yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Doktor randevusu aldım hamileyken de bu sıkıntıdan muzdariptim diyet yaptım hep bu arada çok zayıfım 48 kiloyum doktora gidene kadar bu durumda olanlardan yardım bekliyorum. 

3 Cevaplar

0 oy
(780 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun benim annem de bu hastalıktan bu muzdarip şimdi insülin iğnesi kullanıyor ben de onun için birkaç araştırma yaptım kivi tavsiye ediliyor kuru baklagiller kepek ekmeği çavdar ekmeği tarçın bol yeşillik umurum senin için bir yararı olur Allah tez vakitte şifa versin inşallah
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin çok sağol inşallah şifa buluruz :)
-Reklam-
0 oy
(318 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim gebelik döneminde şekerim yüksek çıkardı o zaman liste yapmıştım 

Sabah çavdar ekmeği kaynatilmis yumurta domates salatalık zeytin peynir ve çayı şekersiz tuketirdim 

Öğlen yoğurt çavdar ekmeği yada çorba tuketirdim 

İkindi vakti badem varsa ceviz yada ekşi elma tuketirdim 

Aksam yemeğinde mutlaka bulgur pilavı kirmizi et ya tavuk eti yada balik yanında da bol bol salata tuketirdim sen kendin yine listeni yenilersin zaten doktora gorunursen sana liste verecektir mutlaka 

Meyve ve abur cuburdan uzak dur aklıma gelenler bunlar tekrardan çok geçmiş olsun
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim ilgilendiğin için  doğumdan sonra düzelir sandım ama katlanarak geri dönüşü oldu umarım emzirmeyi etkilemez
(318 puan) tarafından
Etkilemez Allah'ın izniyle dikkat edersin aç kalma sık sık az yemeye dikkat et
(25 puan) tarafından
Dikkat ederim teşekkür ederim canım benim
0 oy
(321 puan) tarafından
Canım benim süreci diyetisyen ve dahiliye ile yonetmelisin her dediklerine uy inanki iyi olacaksın şekerin için insülin ve diyet yaptirirlar düşük kilon için de biraz yüksek kalorili ve şekerine uygun beslenme verirler çok geçmiş olsun
(25 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bu konuşmalar beni motive ediyor inşallah şifa bulurum
(321 puan) tarafından
Allah büyük sıkıntı etme derdi veren dermanı da verir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
19 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
13 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Neyla (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
1 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hirakusunannesi (346 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,185 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...