0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (657 puan) tarafından
Memnun musunuz. Çok düşünüyorum bu sıralar ama kullanımı nasıl 

4 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
ablam kullandı bir ara, çok akıyor havlular battı hep
(657 puan) tarafından
Batan havlu olsun benm boya Havlularim bornozlarm hep ayrı :)
(12,583 puan) tarafından
siyah havlu al boşver :)
-Reklam-
0 oy
(630 puan) tarafından
Kızıl çok çabuk akıyor. Bazı markalar diğerlerine nazaran daha az akıyor ama daha mat kızıllar. Eğer canlı bir kızıl düşünüyorsanız daha çabuk akıyor, sürekli tazelemek lazım. Akınca da turuncu gibi oluyor saç. 
(657 puan) tarafından
Ne sıklıkla mesela ayda bi boya gibi mi
(630 puan) tarafından
Evet, ayda bir ideal.
0 oy
(7,152 puan) tarafından
Bende koyu kızıl istiyorum ya böyle bordo gibi
(657 puan) tarafından
Ben daha kırmızı şarap gibi istiyorum. Ten rengim de beyaz. Yakisicagini düşünüyorum. Eşim de çok istiyor kırmızı ama kararsizm. Bordo akmıyor mesela patlıcan kırmızı yada çikolata kırmızı onlar akmıyor deneyebilirsiniz
(7,152 puan) tarafından
Canım ben iki sene önce yaptırdım bahsettiğin gibi koyu kırmızı bordo gibi . Kuaför saolsun açıcı sürmeden boya yaptı bende ilk defa saçımı boyattım için bilgim yok tmm dedim iki banyo yapmada yok oldu boya saçım eski haline döndü . Soru saçımda mı boyada mı anlamadım ama sanırım açıcı kullanmak gerekiyor lazımmış o yüzden istiyorum ama bi yandan da korkutorum boşa gider diye
(657 puan) tarafından
Benim güvendiğim kuaför var o yüzden renk tutacak eminim. Sadece renk beğenmek kalıyor bana. O yüzden sorun etmiyorm akmasını. Yeşil pembe mavi her renk yaptik sıra buna geldi ama kizildan da dönmek çok zor işte
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Benim için geriye donmesi imkansiz bir renk oldu, evde palette ile koyu kızıl tonlarıyla başladım ama kızıl öyle bir renk ki kurtuluşu zor, sonrasi siyah yaptim akinca yine kızıl ışıltılı oldu, kumral denemek istedim kizilin alt tonu oldu. Olumlu olarak şunu diyebilirimki kızılin çok tonu var, yüzünüze yakışan türü muhakkak vardir
(657 puan) tarafından
Ama bu yorum beni ciddi korkuttu :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
6 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.

408,338 soru

12,267,562 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...