0 oy
86 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (785 puan) tarafından
Açıcı kullanmam gerekiyor mu kızıl şarap düşünüyorum esmerim ama eşim buğday ten sarı cildin diyor  olur mu bir de saçlarım çok koyu siyah

Saçlarımda beyazlar var bir kaç tane boya çoğalmasına sebep olur mu 

4 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Hanımlar neredesiniz fikirlerinizi bekliyorum 
-Reklam-
0 oy
(11,802 puan) tarafından
Saçların boya siyahi mi kendi doğal rengin mi .yani saçında boya var mı ? Önemli olan bu.siyah boya varsa tutmaz.illa ki açıcı gerekir ki.siyah saça açıcı ile kustururdan saçım çok fena zarar görür.ha kendi sacinsa şarap kızılı tutar
(785 puan) tarafından
Hm anladım kuaföre gitsem de mi aynı şekilde 2 3 boyama gerekir
(11,802 puan) tarafından
Yok kuaför halleder canım.evde boyarsan bu şekilde.
(785 puan) tarafından
Hm en doğru tercih kuaför olacak o zaman çok teşekkür ederim:)
(11,802 puan) tarafından
Yani canım.bak ben saçımı evde kendi kendime sarıya dondurdum ama belki 7 boyamada döndü
(785 puan) tarafından
Anladım ben daha önce hiç yapmadığım için beni zorlar beceremem diye düşünüyorum en iyisi kuaför teşekkür ederim:)
0 oy
(54 puan) tarafından
Ben de buğday tenliyim 4 seneye yakın ateş kızılı kullandım. Saçlarım açık kahverengi olmasına rağmen açmak zorunda kaldılar. Çünkü boya kendini açınca gösterdi daha sonraları kendim direkt boyadım. Saçların siyahsa açtırman daha doğru olur bence.
(785 puan) tarafından
Kuaföre gitmem daha mı doğru olur yani
(54 puan) tarafından
Bana göre evet daha güzel ve dpğru olur ama aman o kadar da kızıl gözükmesin diyorsan kendi saçına sürersin güneşte ve ışılta hafif kızıllık verir
(785 puan) tarafından
Bakalım bunu bir düşüneyim teşekkür ederim:)
(54 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(705 puan) tarafından
Ben tesettürlü birisiyim ama sürekli boyarim saçımı eşime güzel gözükmek için henüz 1 ay olmadı şarap kızılına boyadım açmadan ama yinede istediğim rengi aldım 
(785 puan) tarafından
Kendi saç renginiz nedir benimki çok koyu siyah
(705 puan) tarafından
Benimki de siyah
(705 puan) tarafından
Ama tek sorun çok akıyor her duşta akıyor kurulamadan yatınca falan yastık mahvolur
(785 puan) tarafından
Yaa kötüymüş o zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 31 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.

407,869 soru