0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,513 puan) tarafından
Kızlar kızım 27 aylık. Bugün bulaşık makinesini boşaltirken gelmiş sana yardim ediyorm diyor  :)  bardakları tabakları bana verdi. Bazen yatağı toplarkende oyle diyor  :) geçen de kaynanam evinin bodrumunu süpürürken süpürgeyi elinden alıyormuş ben yapaym sana yardm ediyorm diye :) gorumcemin kizida 9 yaşında daha odasını flan toplamayi bilmez. Kaynanam da gorumcemin kızına diyomus ya bak Bi kere sen böyle dedin mi diye :) kızı fark etmez biseyleri öğrenmesi lazım kendisi icin. Allahim nasip ederse inşallah ben öğrenmesi için elimd3n geleni yapacağım.. sizin çocuklar da yapar mi minik görevler,?

28 Cevaplar

0 oy
(2,080 puan) tarafından
Ayy yok benm kızım nasıl işine gelirse bir bardak verse ikinci istesem yoruldum sırtım ağrıyor der yapmaz bende yoruldun mu diyorum gülüyor evt yoruldum deyip üfleyip püflüyor sen düşün artık rahatına duşkun 3.5 yaşında bazen birşey yapsa çok seviyorum keşke hep yapsa diyorum ama yok 
-Reklam-
0 oy
(871 puan) tarafından
18aylik Oğlum var, oyuncakları ni toplatiyorum sofra kurarken eline bişeyler verip masayı götürmesini söylüyorum. Toplamaya yardım ettiriiyorum çamaşır asarken çamaşırları bana ver diyorum :)  Bana uzak olan seyleri getirmesini istiyorum mesela kumanda toka telefon verir misin diyorum Az daha aklı etse neler yaptırcam da
0 oy
tarafından
3bucuk yaşında birçok şey yapıyor ben ev temizlerken eline bez alır silmeye çalışır, akşamları babasına ve bana kahve yapar (birlikte tabii), çamaşırları katlarken herkesin kıyafetlerini ayırır çorapları birleştirir,  kıyafetleri çok rahat şeyler ise cikarir giyer, ayakkabı cırtlı ise giyer, oyuncaklarını kesinlikle kendisi toplar vsvs yani daha bunlar gibi pek çok şey var evde hep yaptığı :)  zaten olması gereken bu yani bence anormal olan 9 yaşındaki çocuğun odasını bile toplamamasi
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Vermek lazım horlamamak lazım yoksa cekinip bişey yapmiyolar özgüven evde asilanir kirsa da dokse de ver yapsın kek yapın kurabiye yapın mesela
0 oy
(328 puan) tarafından
Bizde 27 aylıgiz oyuncaklsrini siniflandirarak toplar sofrayi toplar yere bisey dokunce süpurge makinesini getirip supurur su ise dolaptan bez alip siler yemeklere uardim eder camasirlari asar makineye tasir vs ben her yaptigimi yaptiririm genelde bulasiklarin kirini akitir ben makinaya atarim
0 oy
(32 puan) tarafından

26 buçuk aylık :D makine noşaltırız çamaşır asarken mandal verir çoraplarını kıyafetlerini çekmeceye koyar sofra kurarken yardım eder oyuncakları toplar 

Ah bide konuşsa bıdıgım:'(

0 oy
(5,200 puan) tarafından
Benım kız yapmaz ya yoruldum anne srn yap der belım agrıyor bacaklarım agrıyor der 3 yasında :) 
0 oy
(624 puan) tarafından
Evet 20 aylık bulaşık makinesini beraber bosaltiriz. O bana verir ben yerine koyarım. Kurutma makinesine kendisi atar çamaşırları. Beni atarken gorsun gelir beni kenara itmeye çalışır. Yemek yaparken onada kendi bıçağı ile kesme tahtası veririm bir şeyler kesmeye çalışır. Ben toz alırken o da sehpaları siler. Akşamda oyuncaklarını toplar. Onunla bir şeyler yapmak çok keyifli oluyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 130 göst.
14 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Birhilall (1,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
1 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 318 göst.
23 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mother of deniz (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.

411,718 soru

12,394,429 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...