0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (113 puan) tarafından

Allah başınızdan uzak eylesin . Düşük yapan yakınım var üç defa yaptı simdj ücretli aliyor kullanıyor . Durumu çok iyi değil bende sormak istedim elinde olan varsa kargo ücretli şekilde gönderebilir mi inşallah duyarlı olalım arkadaşlar :ermm:

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi şehir ?
(113 puan) tarafından
Merhaba Diyarbakır
-Reklam-
0 oy
(594 puan) tarafından

Ayy Allahın inşallah bulur bende ücretli alıyorum Rabbim yardımcısı olsun çok kötü bi his o olmassa bebek düşer iki defa başıma geldi :(

(113 puan) tarafından
Hiç sorma canım oda üç defa yaşadı bide kürtaj çok zor . Kadınlar neler çekiyor böyle Rabbim yardımcınız olsun
(594 puan) tarafından
Amin inşallah devlet niye yardım etmiyor bu konuda erdoğan her evde en az üç çocuk olmalı diyo aha üçüncüye hamileyim niye o kadar para verip alıyoruz benim ve benim gibi kadınların piskolojisi bozuldu Valla kim ne derse desin
(113 puan) tarafından
Benim üç oğlan var herhangi bir yardım almıyorum aile destek hariç oda yetmiyor. Bez zaten pahalı herşey öyle
(594 puan) tarafından
Aynen valla en kötü git bi market alışverişi yap belli zaten  e bu çocuklar hiç mi abur cubur yemesin dışarda görüp canları çekiyo herşey pahalı daha bunun içinde kıyafet alışverişi falan yok o lüxe kaçar almıyoz valla
(113 puan) tarafından
Adidas mavi kuyruğuna bakıyorum insanlar aliyor . Bir pantolon olmuş 1500 den basliyor ve senelerce giyen insanlar var gerçekten bakınca her gün televizyonda bir giyen birdaha giymiyor lüks hayatı yaşıyoruz onlara göre demekki
0 oy
(992 puan) tarafından
Canım neden rapor çıkartması bende kullandım 9 kutu alıyordum 3 ay gidiyordu yaklaşık. Kalanları burdan birine verdim 
(113 puan) tarafından
Canım daha önce düşük olmuş ama başka şehirde olduğundan belge istiyorlar oda gidemediği için çıkartmıyor
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Post yukarıııııııııı 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 679 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Prensesin annesi 01 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
28 Şubat 2023 Aile kategorisinde Minaneva (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Burcu2922 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Burcu2922 (2 puan) tarafından soruldu

405,817 soru

12,161,969 cevap

36,607 kullanıcı