0 oy
1,405 göst.
Diğer kategorisinde (20,548 puan) tarafından
Kayseride bi anne 4 yaşındaki çocuğunu ekmek almaya markete yollamış araba çarpmış çocuğun kafası parçalanmış kanlar halen yerde duruyomuş etkilendim çok kötü oldm 4 yaş çocuk nasıl markete gönderilir yoldan geçiyosa yavrum benim kimbilir nasıl korktu ne yaşadı son anında tabiki suçlu anne değil bilemezdi ama dikkatli olmak gerekirdi çok küçük yoldan karşıya geçiliyosa gönderilmemeli Allah için dikkat edin kızlar tanımadığım halde ciğerim yandı çok kötüyüm paylaşmak istedim :(

26 Cevaplar

+9 oy
(6,756 puan) tarafından
Hayır suçlu annedir

4 yaşındaki çocık ekmek almaya gönderilmez

Ekmeği bırak evin bir odasında bile yalnız bırakılmaz

İçim yandı Allah ım daha küçücük tek başına dışarı çıkmamalı :(
(566 puan) tarafından
Yanii ben ölüp ölüp dirilirdem heralde o gidip gelene kadar 9 yaşındakı kızım gider bazen balkondan bakarım gelene kadar bi bizim binanın önünden karşıya ğeccek öyle işlek bir yolda değil bakkalda çok yakın ama yinede korkarım
(6,756 puan) tarafından
Bir odada tv izlerken ben iş yapınca bile sürekli bakarım wc giderim bensiz balkona çıkmasınlar diye defalarca seslenirim sesleri ne tarafta geliyor diye
Evde bi koltuktan düşmesi yada başına başka bişey gelmesi ayrı anne bilemezdi diyebiliriz ama ekmek almaya gönderip kaza yapması çok ayrı bunun savunulacak bi tarafı yok
Tabi gerçekten anne ekmek almaya gönderdiyse
(20,548 puan) tarafından
:( doğru söze ne denir bende ayırmıyorum gözümün önünden bian hayret ettm kadın nasıl göndermiş
(6,756 puan) tarafından
Olayın gerçekliğini Allah bilir canım belkide annenin haberi olmadan çıkıp gitti.
(20,548 puan) tarafından
Bilemeyiz tabi ama ekmek almaya göndermiş
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Kayserideyim nerde olmuş olay duymadım hiç ya off;(
(20,548 puan) tarafından
Ya tam bilmiyorm kaynanam orda misafir komşuymuş gittiği evin o söyledi mahvoldum
0 oy
(566 puan) tarafından
4 yaşında birde ben 11 yaşındakı kızımı yollamaya korkuyorum yolda bisiklet sürdüremıyorum binanın bahcesinde sürüyolar parka fln giderken yanımızda sürerek gidiyorlar yine yüreğim ağzımda ğidiyorum el insaf yaa:(
(20,548 puan) tarafından
Ya aslında çok sinir oldum anneye ama oda bilemezdi ama nasıl bu kadar rahat olmuş göndermiş ya o çocuk son anda kim bilir ne yaşadı ya mahvoldum
(566 puan) tarafından
Yazık olmuş kuzum ya melekler korumuştur bişey hissetmemiştir belki ya daha melek o;(
(20,548 puan) tarafından
:( inşallah kuzum
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Suçlu nasıl annesi değil canım bunu düşünerek mi yazdın gerçekten.. En büyük suçlu ve tek suçlu tamamen Annesi başka kimse suçlu değil 4 yaşında ki çocugu nasıl ekmek almaya gönderebilir bu tarz şeyleri genel de Suriyeliler yapıyor çocuklarla hiç ilgilenmiyolar
(20,548 puan) tarafından
Annedir evladına bişey olsun istemez diye düşündüm ama tek suçlu annesi dilim varmıyo işte ciğer acısı :(
0 oy
(7,907 puan) tarafından
Küçücük ya gerçekten ne bilim büyük ihmal var annede
(20,548 puan) tarafından
Kıyamam ya çok küçük
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Anne kesin kes sucludur ve  taksirle çocuğun ölümüne sebebiyet vermekten yargilanmalıdir.hatta başka cocugu varsa sosyal hizmetler elinden almalıdır .bu kadar net bu konu 
(20,548 puan) tarafından
Aslında çok haklısın benide vicdanım susturuyo ama anne ne akla hizmet çocuğu markete yolluyo ya o çocuk daha 4 yaşında
(1,132 puan) tarafından
Anne çocuğunu korumak zorunda çok çok suçlu bu konuda .4 yaşındaki çocuk evde odada bile yalnız bırakılmamalı .Türkiye'de kanunlar biraz daha katı olmalıydı çocukların davranislarindan yaptıklarından ve başına gelenlerden aileler sorumlu tutulup yaptırım uygulama ayrı kimse çocuklarını böyle salivermezdi daha özenli bakmak zorunda olurdu
(20,548 puan) tarafından
:((( ben en çok çocuk araba gelirken nasıl korktu kim bilir atamıyorum kafamdan gerçekten evin içinde bile kaç kez kontrol ediyoruz
0 oy
(3,537 puan) tarafından
Bence suçlu anne 4 yaşındaki çocuk ekmek almayami gönderilir 

Ortalık vizir vizir araba kaynıyor keşke çocuğuyla gitseydi
(20,548 puan) tarafından
Keşkeee :((
0 oy
(448 puan) tarafından
Allah'ım ne diyeceğimi bilemedim bız anneler çocuğumuzu her şeyden koruruz ederiz yani ben cesaret edemem asla bırakamam ki bu zamanda , annenin ihmalsizligi var ama oda nerden bilecek ki böyle olsun hatta istemezdi asla gönderilmemesi gerekiyor , ne kadar korusakda etsekde olmuyor işde gidiyor parkta bişe olmuyor evde geliyor tak düşüyor mesela , bazı insanlar çocuklarını koruyan kolluyan annelere bu kadar üstüne düşme çocuğun olucagi varsa olur diyolar valla.kimseyi takmamak gerek koruyacaz başka çare yok , 17,18 yaş  genç cocuklarn başina bile iş geliyor her zaman korumak gerek, off Allah yardım etsin annesine babasına rabbim sabırlar versin Allah duşmanimin başina bile evlat acısı vermesin çok ama çok kötü oldum 
(20,548 puan) tarafından
:( hiç sorma uyumadım aklımdan çıkmadı
0 oy
tarafından
Yani büyük konuşmak istemiyorumda dogum yaptiktan sonra bırak markete yollamayı aynı odada gözumün dibinden ayırmayı bile düsünmüyorum nasıl bi rahatlık bende kayseride yaşıyorum ki bırak markete gondermeyi ondan önce dısarıda pedofilisiydi tacizcisiydi osuydu busuydu hic mi düsünmuýorlar bunları anlamıyörum ben 
(20,548 puan) tarafından
:( aynen ya ortalık bu kadar kötüyken kayseri gbi yerde ne cesaret
tarafından
Kayseriyi gectim her yerde ayni sekilde dikkatli olunmasi gerekir bence
(20,548 puan) tarafından
Kayseri gbi yerde derken büyükşehir olduğu için dedim heraldeki her yerde
tarafından
Haklisiniz
0 oy
(4,272 puan) tarafından
4 yaşındaki çocuk gözetlemeden nasıl salınır sokağa ya akıl alır gibi değil 
(20,548 puan) tarafından
Gitti çocuk göz göre göre
(4,272 puan) tarafından
Benim de 4 yaşında kızım var balkona bile çıkarmıyorum 3 kattayiz demirli balkon nolur nolmaz tırmanır sıkışır yani burda anne suçlu kesinlikle tutuklanmali
(20,548 puan) tarafından
Ben birinci kattayım altta dükkan var bende aynı şekilde balkona bile çıkarmıyorum
(4,272 puan) tarafından
Allah korusun
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Nasil suc annede degil basbaya annede kafasi basmamis mi o yasta bi cocugun basina oyle bisey gelebilecegini keske yavruyu degilde anneyi carpsaydi o araba 5 bucuk yas oglum var 10 11 yasina kadar tek gondermem yani okulla aramizda 1 ev var sadece yukari katimdaki abla diyorki kendi gidebilir artik buyudu hayatta birakmam dedim 
(20,548 puan) tarafından
Vicdanım susturuyo beni ama tek suçlu anne benimde evlatlarım var kınamak istemem ben aşağı kattaki markete bile abisiyle yolluyorum balkonda bekliyorım bi dk geciksin hemen inerim aşağı küçük ilçede yaşadığımız halde
0 oy
(6,597 puan) tarafından
Vllh cnm annesi anne olduysa bebeğini korumak adına herşeye mahkumdur ben 4 yaşına bir oğlum var dışarda oynarken bile gözümden ayırmam birde kaldı fırına ekmek yollamaya mi........
(20,548 puan) tarafından
Ben evin içinde kontrol ediyorum sürekli düşünsene ben mi evhamlıyım milletmi rahat ama tek düşündüğüm o çocuk araba gelirken nasıl korktu kim bilir ya zor tutuyorum kendimi ağlamamak için
(6,597 puan) tarafından
Düşünmesi bile korkunç ama bı anne olarak o kadinin şuan içindeki acıyı anlamak bile acı verici tahmin edilemez Allah annelere her konuda sabır versin
(20,548 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Tek suçlu annedir net .4 yaşındaki bir çocuk tek başına kapı önüne bile çıkmamalı. 
(20,548 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ay Allahım inanamıyorum ya :( benim kızım da 4 yaşında bazen şakasına diyorum ekmek al gel ben nasıl gitcem daha küçüğüm araba çarpar diyor :( o bile farkında kendi gidemeyeceğini anneler nasıl gönderir aklım almıyo

(20,548 puan) tarafından
Yaaa verene kurban oluyum aman sakın yollama sakın
(11,499 puan) tarafından
Yok kız ne yollaması şaka yapıyorum. Bazen tam kahvaltıya oturuyoruz bi bakıyoruz ekmek yok kızımla bakışıyoruz gülüyoruz falan. İçim acıdı çocuğa gerçekten
(20,548 puan) tarafından
Çok üzüldüm bende çok
0 oy
(14,839 puan) tarafından
ay Allahim sen evlatlarimizi koru yarabbim 

kizim odasina gidemiyor isik yanmiyor diye :( cok uzuldum 
(20,548 puan) tarafından
:( hele ben dünden beri uyumadım
0 oy
(87 puan) tarafından
Suçlu nasıl olurda anne değil asıl suçlu annedir ben kızım 6 yaşında bizim binanın altında market var gönderirken bile gidip gelene kadar balkonda bakıyorum hayatta akşam ve sabahın erken saatinde yollamam kimse yoksa dışarda yollamam markete oda evin altında olduğu halde inanın çok üzüldüm o çocuğa rabbim sabrjnj versin evlat doğurmak büyütmek çok zor ve şuan belki anne uzuluyordur pismandir ama insanın başına bir kez felaket gelir dikkatli temkinli olmak lazim
(20,548 puan) tarafından
Yinede annedir diye bişey demek istemedğimden susuyorum aslında o anneye çok kıZgınım
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Sabah sabah içim parçalandı.  Biz ne zman öğreneceğiz ebeveyn olmayı 4 yasindaki cocugu tek başına nasıl salarlar sokağa 

Allah ailesine sabır versin 
(20,548 puan) tarafından
Amin hiç sorma aklım almıyo ya
0 oy
(428 puan) tarafından
Valla ben o yaştaki oğlumu asla tek dışarı yollamiyorum parka giderken bile yüz kere kızıyorum elimi bırakma çok korkarım ben
(20,548 puan) tarafından
:( yollanmaz zaten ya
0 oy
(540 puan) tarafından
Kardeşim 9 yaşında annem karşıdan karşıya geçmeli bir yol var diye okula kendi bırakıyordu yoğun trafik ne olur ne  olmaz diye 4 yaşındaki çocuk ekmek almaya göndermek nedir nasıl bir cahillik bu
(20,548 puan) tarafından
Ayyy kadına varya sinirden çatladım uyuyamdım hiç
0 oy
tarafından

Offff sabah sabah ciğerim parçalandı bee 4 yaş ne demek :(

(20,548 puan) tarafından
Gece uyumadım ağlamamak için zor durdum aklımdan çıkmıyo

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,835 göst.
0 oy
29 cevap 769 göst.