0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (440 puan) tarafından
 10 kg almam lazım çok zayıfım. Ne önerirsiniz? 

15 Cevaplar

0 oy
(321 puan) tarafından
Gece tatlı abur cubur ye yat uyu canim
(440 puan) tarafından
Hep yiyorum
(321 puan) tarafından
Elinden geldiğince gece gündüz yüksek kalorili yiyecekler ye hareketsiz ol bak nasıl alıyorsun ben gibi:)
-Reklam-
0 oy
(709 puan) tarafından
Cicibebe muz süt  gece uyumadan ez ye gece uyaninca bolca tatli seyler ve ekmek ye yat
(440 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(6,799 puan) tarafından

bende beklim burda tavsiyelerin yam tersini yapmak icin:)

(440 puan) tarafından
:)) yerinizde olmak isteyen var
0 oy
(379 puan) tarafından
Bol ekmek der susarım yani bence kilo yapan şeyler kişiden kişiye değişir ben ne yemek yersem yeyim almıyorum ama ekmek yedigim zaman hemen gidiyor herşeyin yanına yiyceksin
tarafından
Mantı makarna pilav bulgur herşeyle ekmek herşeyle yerm ama fayda etmez bana
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Kalorisi yüksek olanı değil, karbonhidrat ağırlıklı beslenmen lazım. Kaloriye bakarsan sadece yağ alırsın ve hastalık sahibi olursun. Mesela pirinç pilavı, haşlama tavuk göğüs,  salata gibi menü hem sağlıklı hem karbonhidrat ağırlıklı. Yemeklerden önce salata veya corba ile başlama cunku salatada lif orani yüksek oldugu için mideye doygunluk hissi veriyor. Hareket etmeyim de yediğim yarasın diye düşünme. Sporla desteklersen daha çabuk kilo alırsın. 
(440 puan) tarafından
Çorbayla başlıyorum genelde. Salata arada bir
0 oy
tarafından
Gece yatmadan ye yat canım herhangi bir şey olabilir bu. Birde yemek aralarında atıştırmalık ye mutlaka kek falan
(440 puan) tarafından
Atıştırmalık yiyince acımıyorum ana öğünü yiyemiyorum bu sefer tok tutuyorlar
0 oy
(989 puan) tarafından
Bol kasarli tost  ye 
(440 puan) tarafından
:)) teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bebe bisküvisi, kız kardeşim boyuna göre çok zayıftı (1.75, 53) kilo alması için yedi 1 haftada 3 4 kg almıştı. Devam etmedi ama o, etse 60lara gelince bırakacaktı.
(440 puan) tarafından
İçine başka ne katıyordu?
tarafından
Sütle sadece o
(440 puan) tarafından
Günde kaç tabak yiyordu? Ben de günde 1 kase yiyorum ama hiç fayda etmedi içine bal ceviz fln da katıyorum
tarafından
O tüm öğünlerde onu yiyordu bayağı sağlıksız beslendi
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Valla yaramayana ne yese yaramaz yarayana da su içse yarar tuhaf bir durum bu insan anlam veremiyor benden çok yiyenleri biliyorum hep aynı kilodalar benimde biraz ipin ucu kaçsa hemen artar kilom.
0 oy
tarafından
15 kilo almam lazım 
(440 puan) tarafından
Kaç boy ve kilodasınız?
tarafından
160
36 kilo
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Spor yapmanı tavsiye ederim. Hem sağlıklı kilo alırsın hem fiziğin güzelleşir. Böyle abur cuburla falan anca sağlıksız sağlıksız yağlanırsın bıngırdarsın
0 oy
tarafından
Kaç kilosun ki? 
(440 puan) tarafından
47 kg :(
0 oy
tarafından
Salcalı makarna pogaca börek cikolata muz kaşar peyniri ekmek aksamlar yersen daha cabuk alırsın
0 oy
tarafından
Muzlu smoothe için 
0 oy
(578 puan) tarafından
Hergun 3 ogun yemegını mutlaka ye birinde mutlaka makarna pilav tarzı olsun ve gece de yiyıp yat mideni rahatsız etmiyorsa ben bu şekilde aldım 3 ogun yemegımı mutlaka yiyorum Bı ogun eksik yesem hemen kilo veriyorum değişik Bi bunyem var :D:D

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
5 cevap 510 göst.
10 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 416 göst.
16 Mart 2019 Diğer kategorisinde Kadir efenin annesi (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 704 göst.

Kategoriler

1,439,238 soru

23,662,210 cevap

309,049 kullanıcı

...