29 haftalık hamileyim kızlar bı oğluşum olucak Allah'ın izniyle Kocaeli Darıcada oturuyorum siz nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz:)))
Üç aylık bi oğlum var Almanyada yaşıyorumm. Oğlanı uyuttum akşam kahvesi içiyorum :)
Valla ben eşimin ailesiyle tv izliyormuş gibi yapıyorum eşim daha ortada yok :))
Mən də 3 övlad anası 4cüyə hamiləyim.qaynanamgillə otururam.qızım oğlumun ödevlerine baxdım.indi balaca qızımı uyutucam Azərbaycanda Baküde yaşayıram
Ankarada yasiyorum ogluma hamileym 30 haftaligiz :) esim gece vardiyasina gidicek 11 gibi uyandiricam suan tv izliyorum hadi be oglum var foxta baya merak ediyordum.tv de gorunce kacirmaym dedm :D
20 aylık kızım var 14 haftalik hamileyim canim istanbul zeytinburnunda oturuyorum :)
26 haftalık hamileyim halama geldik eşimle oturuyoruz sohbet muhabbet :)
24 haftalık hamileyim canim hatay antakyaliyim antakyada oturuyorum yaaa birsey sorcam aksam yemegi icin biberle ugrastim birz ellerim cok kotu yaniyor napsam gecer bilen varmi
30 haftalik hamileyim oglusum olucak Allahin izniyle izmirde oturuyorum. Seksenleri izliyorum esim gs macini izlemeye qitti bnde kos kos bi o koltukta bi obur koktukta uzaniyorum:) oglumun qelmesini sabirszlikla bekliyorum... Minik ellerini koklamak icin qun sayiyorum ❤❤
Istanbul da oturuyorum. 6 yaşında oğlum var derslerini yaptik güzelce 9 buçukta uyudu.babamız da yarim saat önce yattı. Bende yarin a 2 tencere yemek yaptım sabah iş var birazdan yatarım artık .
2.ye 22+3 hamileyim;)
401,978 soru
12,034,043 cevap
36,262 kullanıcı