Ameliyat oldum mjyomdan 3 gece 4 gün hastanede yattım cumartesi eve çıktık annem bakıyor bana eşim de bı haftadır izinliydi benim için haliyle kaynanamın gözü kaldı kıskandı sürekli lafını yaptı ben acıdan kıvranıyorum dönmüs ise gitsin niye bedavadan evde kalıyor hatta afedersiniz ağzına s.ctim ben onun nikahlı karısıym benim için kalmicaksa ne diye hayat arkadaşım ben acı çekiyorum benim yanımda olacak sus artık diye
Neyse hafta sonu evine gitti kardeşinin çocuğu asker gitti onu ugurlamaya bu sabah ben uyurken aramış sbaahin 6 sında aklımiz çıktı telefon calinca sözde beni sorcak ilk oğlan ise gittimi diye soruyor anneme bende babam aradı sandım ama babam sormaz damadın ise gidip gitmediğini kim kj bu sabahın köründe dedim annem ilerde konuşuyor sonra da beni soruyor yalandan dün de eşimi aramış millete soracagina bana sorsana nasıl olduğumu
Bende dedim yiyorsa beni arasa ya gelcek mi gelse iş görecek gibi numaradan şey yapıyor anama geldi mi yatar bilerek beni aramadı terslicem biliyor gelcem dedi mi gelme ise mi yariyon dicem biliyor
Sırf oğluna yaransın diye boşa geliyor buraya geldi mi devrilip yatıyor ancak ona buna laf söylüyor