0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,544 puan) tarafından
Antibiyotik sonrası ishal oldum, dokundu yani. 4 gündür boyleyim doğumada 2 gün kaldi. Aklima takıldı ishal bebegin kilosunuda etkiler mi, başına gelen oldu mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İshal bebeği etkilemez ama  enfeksiyon varsa onu yok etmeniz daha önemli doktora danışıp probiyotik alabilirsiniz ya da yoğurt kefir tüketin faydası olur. 
tarafından
Antibiyotigi yazan doktor aslında vermeliydi çünkü gebelik lohusalık gibi zamanlar hassas olur midenin ve bağırsakların bozulacağı yüksek ihtimaldi.  Ayrıca doktora neden  gitmiyorsunuz hemen gidin muayenenizi olun kan idrar verin bakalım belki hâlâ gecmediyse ertelenebilir bile enfeksiyon öyle önemsiz bir şey değil gebelikte
(2,544 puan) tarafından
Tahlil sonucum çok yüksek degildi, dr tedbir amaclı yaziyorum dedi. Tahlil üstüne gün verdi birde. Şehir hastahanesine gidiyorum,  siz öyle yazinca acaba dr onemsemedi mi diye düşünmeye başladım. Hastane cok uzak, yakinimda acil bile yok :( bende 2 gün bekliyim dedim.
tarafından
Çok yüksek değilse belki o yüzden çağırmamistir canım ama yine de en son ne zaman gittiniz yani son haftalarda sık sık gidiliyor nstye giriliyor diye biliyorum sezaryen bile olsa.
tarafından
Doktor size bunu verdikten sonra doğuma kadar gelme mi dedi onu da tam anlamadım valla
(2,544 puan) tarafından
Doguma gittigimde 1 hafta olcak, şuan 38deyim, 37de gittim en son. Tahlillerimi oldum, gün aldim doğum zamani görüşürüz dedi dr :)
-Reklam-
0 oy
(6,661 puan) tarafından
İshal senden gidiyor bebekten değil :D
(2,544 puan) tarafından
Sevindim buna, azcik kaldi streste var tabi :)
(6,661 puan) tarafından
Benimde az kaldı 39 haftalığım bendede stres var
(2,544 puan) tarafından
Ayy sonunda dogurdum, ikimizde iyiyiz diye post açmayı Allahim nasip et :))
(6,661 puan) tarafından
Ay amin canım❤
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Hayir bebegin kilosunu etkilemez ama sorun olabilir doktorunuza danışın ishal olup bebegin suyu bitip acilen doğuma alınan kişiler tanıyorum 
(2,544 puan) tarafından
Allah korusun, dikkate alacağım simdi biraz hafifledi
(13,559 puan) tarafından
Korkutmak istemem canım ama tedbir bizden tabi doğum habercisi de olabilir

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 180 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Yyreerty (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 154 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 27 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 407 göst.
15 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seymaak1 (261 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,596 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...