0 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
Hamileliginizde yada doğumdan sonra şimdiki aklim tecrubem olsa şunu bunu yapmazdım dediğiniz şeyler var mi? 

48 Cevaplar

+2 oy
(279 puan) tarafından
Sütüm fazlasıyla olduğu halde görümcemi dinleyip mama vermezdim asla. Tekrardan hamileyim Allah nasip ederse süt varsa ve bebeğimde tutarsa asla mama vermem 
-Reklam-
+1 oy
(12,046 puan) tarafından

2.cocugu yapmazdim :woot:

(279 puan) tarafından
Yaaaa :)) kolayliklar diliyorum
+1 oy
(1,702 puan) tarafından
Doğum sonrası kendi evimde kalırdım, hamileyken her ay kontrole gitmezdim kritik dönemlerde giderdim.vitaminlerimi ihmal etmezdim.dogum sonrası hemen ayağa kalkacagim her şeye yetisecegim diye düşünmez tam iyileşene kadar hayati yavaslatirdim
(279 puan) tarafından
Bende her ay kontrollere gitmezdim bu kadar evham yapmazdim. Riskli olmasina ragmen evimin işini aşını yetistirmeye calismazdim kendimizi hirpaliyoz resmen
+1 oy
(13,119 puan) tarafından

Hamilelikte bebegin sakin olması için sürekli dualar dinletirdim kesinlikle şimdiki çok yoruyor  :)

+1 oy
(2,772 puan) tarafından
Tek pişmanlığım namazımı kuranı mı aksatmam hani derler ya hamilelerin duası kabul olur keşke çok çok dua etseydim...
0 oy
tarafından

Pişmanlığım hiç olmadı çok şükür :D

(279 puan) tarafından
Oh ne guzel :)
0 oy
tarafından
Benim şöyle oldu. Tansiyon makinesini alırdım her gün ölçerdim kızım belki bu kadar erken dogmazdı. Çok zor günler geçirdik. Çok şükür şuan sağlıklı ama çok savaştı 
(279 puan) tarafından
Cok Şükür Allah saglikli uzun ömür versin ne kadarlik dogdu
tarafından
28 haftalık doğdu canım
(279 puan) tarafından
Ah kuzucuk saglikla büyüsün insallah
0 oy
(7,647 puan) tarafından

Zırt pırt tansiyon ölçmicem artık ikinci oğlumda tansiyon aleti ile bütünleşmiştim ve piskolejimi bozmuştu bunda yapmıcam aynısını:D

(7,647 puan) tarafından
Yağmur valla deliridiyoduk :D
tarafından
Aman aman neyseki geçti gitti o günler sende bu sefer o aleti çöpe at :)))
(7,647 puan) tarafından
Atamam bin TL para verdim :D hahhaha ama herife saklatırdım
tarafından
Aynı şey erkekler sakladığı şeyleri genelde çöp olarak görüyor:))))
(7,647 puan) tarafından
İnşallah öyle olmaz ya :D jsjsjs
0 oy
(14,636 puan) tarafından
hic pismanligim olmadi cok sukur 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Benim de pişmanlığım olmadı. Hatta şu an 2.ye hamileyim aynı şans bi daha vurur mu diye arada düşünüyorum. Hamilelik ve doğum için diyorum ama, sonrasında bebek bakımı vs için çok pişmanlığım oldu:) 
0 oy
(16,815 puan) tarafından
İlk hamileligimde hazırlığı erkenden yapmadığım için pişman olmuştum çoğu şey eksikti oncesinde hepsini hazır etmeliydim birde hastane çantasına bebek ve kendim için kıyafeti az koymuştum fazladan koymaliymışım hep lazım oldu
0 oy
tarafından
Hamilelikte ve lohusalıkta annemi çağırmazdim içime zehir oldu bebeğimin en güzel günleri 

İkincisi ise asla kalkıp bir iş yapmaz din dünya yıkılsa çocuklarımı severdim 
0 oy
(976 puan) tarafından
Dogumda ameliyat boyunca ağlamaz çocuğum doğup elime verildiğinde de o duygusal anı sonuna kadar yaşardım bebegim sarılık olduğunda emzir emzir diyen hemşirelerin ağzına bakıp psikolojimi bozmazdim evde daha tecrübeli şekilde emzirmeyi denerdim 9 Şırınga sağ ver dediklerinde dinlemez çok fazla bu derdim istediğim kadar verirdim
0 oy
(5,082 puan) tarafından
Düşük erken dogum riskim vardi oglumun kiyafetlerini kendim secemedim pek annem kayinvalidem aldi hep cunku benim cikmam yasakti esimde annemler aldi diye bosver dedi cunku bir suru giysi vardi ikinci cocugumda riskim olmazsa kendim alisveris yapmak istiyorum ikinci pismanligimda hastanede dogru duzgun fotomuz yok ve ilk 40 nerdeyse hic fotograf cekmemisim oglumla
0 oy
tarafından
Hamileliği sanki benim bir görevimmiş gibi görmez, yükümü hafifletecek ne varsa talep eder, yapardım. Nazlanırdım. Yerimden kalkmazdım. Güçlü görünmek zorunda hissettiğim her an kendime engel olurdum ve acizliğimin tadını çıkarırdım.

Her ayı nazikçe geçirirdim. Kuramımı aksatmadan okurdum, sanki yapmam gereken tek iş buymuş gibi davranırdım. Sadece ibadetle, duayla geçirirdim. Hamile olan ben değilmişim gibi davranmaz, hamile olduğumu kendim dahil herkese iliklerimize kadar işletirdim.

Böyle yapmadım diye ölüm tehlikesi geçirerek erken doğum yaptım. Kendime hak ettiğim değeri zamanında vermeyerek bebeğimin de, kendimin de hayatını riske attım. Şimdi olsa ondan ve benden başkasını (büyük konuşmak gibi olmasın, Allah sözümle sınamasın) asla ve kat'a düşünmezdim.
0 oy
(258 puan) tarafından
Yapmazdım dediğim birşey yok nedrn yapmadım bir daha dogursam herşeyin en iyisini yaparım dediğim var 

Gece sancılarım başladı 3 çocuğumda da hiçbirinde çıt çıkarmadım eşim beyefendisi rahatsız olmasın diye 
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Kesinlikle emzirme südyeni değil normal südyen takardım sjsjsjjsjs
(16,815 puan) tarafından
Neden?
(1,805 puan) tarafından
Emzirme südyeninden göğüslerimin sarktığını düşünüyorum :)
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Hastaneye gitmezdim. Evde doğum yapardım. Bebeğe topuk kanı aldırmazdın psikolojimizi alt üst etmezdim 
0 oy
(235 puan) tarafından
2ci çocukta kalırdım;)))
0 oy
(882 puan) tarafından
İlk foğumumdq hiç birşey yapmadım ne mevlüt ne şerbet ne kıyafet ne fotoğraf hiç birşey yapmam için teşvikte olmadı eşimin ailesine çok gıcık olmuştum 2.ye doğurursam herşey yapcam inadına ve 40 gün kimseyi evime istemiyorum diyeceğim 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 804 göst.
0 oy
11 cevap 440 göst.
0 oy
30 cevap 414 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kubrabas (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,070 göst.

403,620 soru

12,092,749 cevap