0 oy
156 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,371 puan) tarafından
Bizim burdaki hemşire resmen oyarak kontrol yapıyor. Bu kontrolün yapılmasını istemiyoruz desek öyle bi hakkımız var mı?

2.ye hamileyim. Yakında yine başlayacak o kontroller. Daha geçen gün kontrolüm vardı. Bizden önce muayeneye giren bebeği ciyak ciyak ağlattı yine. Sinir oldum. Bi de suratsız ben biliyorum ne yaptığımı havasında bi hemşire. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben çocuğumun bingildavi erken mi kapandı diye beyin veraahina götürmüştüm. Oda bayağı bastırarak kontrol etti. Ondan başka kimse öyle kontrol etmemişti. Çocuğum daha üç aylık mı beş aylikmi yani otel Büyük değildi. Sanki üç aylikti
(4,371 puan) tarafından
Tamamen mı kapandı acaba diye bastırabilir iyice emin olmak için ama bilemedim ki. Benim ilk çocuğumda da eltimin küçük çocukları var onlarda da başka başka çocuk doktorlarına muayeneye götürüyorduk. Bizim dr da onunki de hafiften dokunarak kontrol ediyorlardı. Ama aşırı bastırıp çocuk her seferinde ağlatılınca napıyorsun ya diyesi geliyor insanın.
-Reklam-
0 oy
(1,400 puan) tarafından
yapmak zorunda aile hekimini değiştir istersen o zaman hemsirede degisir
(2,107 puan) tarafından
Aynı sağlık ocağında farklı doktor seçme şansın var. Ebe de değişir. 5 dk nı almaz değiştirmek
(4,371 puan) tarafından
Ama bizim burda tek hemşire var. Olur mu ki yine
(2,107 puan) tarafından
Hmm. Onu danışmak lazım. Bizim burda sağlık ocağımızda 4 5 hemşire var. Her doktorun hemşiresi farklı
(4,371 puan) tarafından
Oo sizin sağlık ocağı baya büyükmüş o zaman
(2,107 puan) tarafından
Yok canım aman aman bir büyüklüğü yok ama idare ediyor. Bir kaç doktor sığıyor işte. Mahallelere göre ayrılıyor
0 oy
(4,859 puan) tarafından
Bastırarak kontrol etmedi her ay bakıyordu, çocuk doktorumuzda aynı şekilde o da hiç bastırmadi. Yerinizde olsam sorarım neden bu kadar çok bastırıyor. 
(4,371 puan) tarafından
Öyle kontrol edilmesi gerekoyor diye cevap verir kesin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 828 göst.
29 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
28 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeec (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 278 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eminebbk (119 puan) tarafından soruldu