+1 oy
79 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (521 puan) tarafından
Kızlar ilk hamileliğinde 26 kilo aldım keyfine yedim diyet yapıyordum 7 kilo verdim 70 kiloya düştüm yine hamile kaldım aşırı bir iştah artışı var Ve şu an daha 6 haftalık falan kendimi çok zor tutuyorum nasıl olacak bu iş gidişattan korkuyorum şahsen 3 saate bir acıkıyorum tavsiyeniz var mı nasıl tutabilirim

6 Cevaplar

+2 oy
(658 puan) tarafından
Daha bebişinin bir etkisi yoktur sana canım muhtemelen kan şekerin düşüyordur ondan acikiyorsundur
(521 puan) tarafından
Evet kan şekerim çok düşüyor ama diyette olmuyordu hamilelikte 4 5 gündür var yeme atakları geçiriyorum sonra düzene dönmryr çalışıyorum
(658 puan) tarafından
Diyette sağlıklı beslendiğin için kan şeker düzeyi normale dönüyordur canım , diyet gibi sağlıklı beslen düzelir Allah'ın izniyle
(521 puan) tarafından
İnan öyle besleniyorum hber değişiklik yok kilo almak istemedipim için diyet gibi dikkatliyim
-Reklam-
+1 oy
(6,008 puan) tarafından
Bende ilk zamanlar olmazdi 18 haftadan snr acikirdim onda kraker çerez badem findik  fıstık ceviz arada meyve yedikçe yemek mide genişliyor tutardım kendimi sizin 6 haftalik acıkma çok erken psikolojik olabilir 
(521 puan) tarafından
Olabilir evet ama su da içiyorum ama yok bayılacak gibi oluyorum
+1 oy
(4,255 puan) tarafından

Büyük ihtimalle kan şekerin düşüyor bi baktır 

(521 puan) tarafından
Nerden baktırmam gerekiyor acaba
+1 oy
(839 puan) tarafından
6+4 den selam :) bende aynıyım çünkü sürekli kan şekerim düşüyor. Kahvaltı yapıp evden çıktım hastaneye gittim kan verdim şekerim normalin altında çıktı. Haftaya tekrar gidicem gitmişken anlatıcam bu durumu. Bu konuda ne yapılır, ne yapmalıyım bilmiyorum bende
(521 puan) tarafından
Valla bende bir kaç güne bende sorarım böyle olmaz
0 oy
(551 puan) tarafından
Protein ağırlıklı beslen canım. Şekeri kesinlikle kes 
(521 puan) tarafından
Sürekli o şekilde beslenmek zor oluyor
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Doktoruna durumu anlat seker olabilir 
(521 puan) tarafından
Anlatcam aklımda ya