0 oy
272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (770 puan) tarafından
Suan 3.5 yaşında önceden bana o kadar düşkündü ki anlatamam 4 ay önce kardeşi oldu ve artik benden koptu bensiz uyumayan bensiz duramayan ben olmadan asla hiç bir yere gitmeyen cocuk birden bambaşka bi çocuğa dönüştü ilk kayinvalidem geldi aşırı derecede simartti ilk zaten beni takmama moduna orda girdi sonra ben doğuma gittim babasiyla kaldilar dogumdan sonra ben cikaramiyorim esim calisiyo diye annemlerde kaldı bi kac gün ordada ayri bi hata yaptim sonra ona son verdim gondermiuorim artık ama bu surede beni artık sevmemeye sürekli kizdirmaya asla sözümü dinlememeye başladı hatta sözümü dinlememeyi geçtim dalga geçiyor benimle bildiginiz ben cinnet geciriyorum o suratıma bakıp böyle acayip hareketler yapıyor umrunda bile olmuyo ben babasina bagliyorim çünkü ben kızınca hemen babaya kosuyor babasida ona arka çıkınca beni iyice umursamiyor kizmisim bagirmisim  umrunda değil az once yine kizdirdi babasindan da vinc istemisti dedim babana söylüyorum vinc falan almicak babasina diyorum sakin hic bisey almiyosun babasi diyo bi haftadir alcam diye soz verdim git yarin al sonraki gun al ama bugun alma benim sözümü niye çiğniyosun diyorum alcam diyor babasi boyleken cocukta sanki benden nefret ediyor önceden ben ağlarsam kiyamazdi üzülürdü beni uzdugu için ozur dilerdi yanima gelirdi sacimla oynardi simdi niye böyle bi cocuk oldu aklim almiyo ben mi bi yerde hata yapıyorum ama ben babasindan kaynakli olduğunu düşünüyorum esimede anlatıyorum anlamıyor sanıyor ki bana destek verirse bi konuda kızınca sanki onuda sevmicek yaklasmicak ama bu sekildede cocuk hatasını anlamiyor esim boyle davrandıkca oglum benim yapma dedigim seyleri daha çok yapıyor çünkü arkasinda babası var biliyor allah için akil verin nasil davranayim napayim

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinizin tutumu değişmediği sürece çok zor onunda hayır demesi size yöneltmesi lazım arkasında sürekli durursa sizi umursamaz maalesef bende yeni doğum yaptım 3 yaşında oğlum var eşim arkasında durmaz annen ne derse o der bana ters davrandığında babası uyarır rol model baba bu konuda iş en çok onda bitiyor
(770 puan) tarafından
Oğlum eskiden bana cok düşkündü ona pek gitmezdi simdi bianda ona yönelince durumu değerlendirmek istiyor tam bana yakınlaştı onu kendimden uzaklastirmamaliyim o yüzden ne derse evet diyor o kafada yani defalarca anlatmamA rağmen hala aynı davranıyor artık kafam kaldirmiyot napacağım bilmiyorum
tarafından
Maalesef çevre faktörü çok önemli oluyor bu durumda umarım eşim kayınvaliden filan geç olmadan önüne geçer bu durumun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sadece eşinden kaynaklı değil cnm kaynananin simartmasina izin vermek ve annende kalınca oralarda gördükleri yaşadıkları cocukta etki bıraktı haliyle 
(770 puan) tarafından
Tabikide onlarda var ama onlar 2 aydir falan yok unuttu yani ordaki şımarıkliklarini bizim bebekli hayatimiza alisti ama benimle anlasamiyor
0 oy
(1,972 puan) tarafından
Bu yaşlarda normal sevmediği için değil bence. Kızım beni çok sever ama ne dersem inatlasiyor aynı yaşta 

İlgili sorular

+2 oy
21 cevap 2,006 göst.
0 oy
10 cevap 640 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,338 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,270 göst.
3 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu