0 oy
424 göst.
Diğer kategorisinde (1,126 puan) tarafından

Doktora götürdüm arpacik dedi antibiyotik krem bide damla verdi iki aydır gözü böyle kizlar geçmiyor ne yapicam ben ya çok üzülüyorum öyle görünce:((

image

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başka göz doktoruna goturdun mu 2doktor görüşüne önemli cnm
(1,126 puan) tarafından
Aynen haklısın  cnm acile gıdım akşam bakmazsa özele gideriz
tarafından
Bu arada göz doktoruna hayatta muayne bulamazsın ağustos ortasına kadar hepsi dolu
(1,126 puan) tarafından
Aynen hergun bakiyorum hiç yok gerçekten özele goturucem valla çok üzülüyorum onu öyle görünce:(
tarafından
Geçmiş olsun cnm mutlaka götürün
(1,126 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(4,763 puan) tarafından
Başka Doktor'a götür canım ya kıyamam iki ay uzun bır süre çünkü 
(1,126 puan) tarafından
Randevu bulamadım aslında eşime soylyim acile goturelim en iyisi
(4,185 puan) tarafından
Acil birsey yapmaz.
Gün içinde özel göz Dr randevu alın, göz kbb gibi muayenede zaten direk gerekli makineler ile bakılıyor extra tahlil vs istenmiyor muayene parası öde çıkar gerekli bilgileri alir recetesini direk alir ilaca başlarsınız.

Bir dahiliye gibi düşünme  branş Dr bölümlerini.
0 oy
(41 puan) tarafından
Merhaba gecmis olsun benim ablamin kizinin boyleydi hatta ameloyat dediler gecmezse komsumuz gordu yigenimi çay sür dedi pamukla yigenimin gozu hemen gecti onunkide baya kotuydu doktor daha iyi bilir ama bizim basimiza geldigi icin soyledim yapip yapmamak size kalmis 
(1,126 puan) tarafından
Bende duydum onu canm poşet çay koyuyorum uyuyunca ama hiç etki etmedi bir haftadır hergun koyuyorum
(41 puan) tarafından
Anladim canim rabbim sifa versin demekki herkeste etki etmiyor onun da baya uzun sure bu sekildeydi cay gecirdi insallah sizinkide biran once gecer
(1,126 puan) tarafından
İnsAllah çok saol canm ♥️
0 oy
(709 puan) tarafından
Arpacik boyle olmaz canim enfeksiyon var ama nazarda olmus olabilir arkadasin kizida aynisi olmustu okuttu gecti
(1,126 puan) tarafından
Annemde nazar diyor aslında bir yıl önceye kadar o kadar kilolu o kadar iyiydiki hep fotoğraflarını paylastik durduk yere yemeden içmeden kesildi eridi resmen yavrum iki defadir böyle çıkıyor gozunde
(709 puan) tarafından
Valla arkadastan biliyorum cocuk gizunu acamiyordu once yag bezesi dediler sonra  amelyatla alacaz dediler en son birisi bu cocuk nazara gelmiş  dedi okuttular gercekten de gecti
(1,126 puan) tarafından
Tanıdığım bir hoca var ona yazdım canm Allah razı olsun senden
(709 puan) tarafından
Amin cumlemizden faydasi olur insaallah
(1,126 puan) tarafından
İnsAllah canm
0 oy
(7,478 puan) tarafından
Arpacik mıymış kesin 

Geçmiş olsun üzüldüm 
(1,126 puan) tarafından
Saol canm doktor öyle soyledi valla
(7,478 puan) tarafından
Ama geçmesi lazımdı ne bileyim
(1,126 puan) tarafından
Aynen iki ay oldu tam ama halen böyle bende anlamadım valla
(7,478 puan) tarafından
İhmal etmeyin sakın
0 oy
(435 puan) tarafından
Benim kuzenimin küçükken sürekli gözünde aynı böyle arpacık çıkardı diğer gözüne sürme çekerdi yengem  o kıskanıp sönerdi bizde öyle yapıyorlar diğer göze sürme çekerler sizde deneyin insllah geçer,ama baya iltihaplanmış elini sürmesin çok 
(1,126 puan) tarafından
Canm asla gözünü elletmez ki sürme sürmeme izin vermez doktorun verdiği merhemi bile surene kadar eşimle ne eziyet çekiyoruz bı görsen
(435 puan) tarafından
Arpacık olan gözü değil canım diğerine sürceksin diğeri kıskanıp sönüyor
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Cildiyeye götürün hiç beklemeyin çok geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Arpacık böyle irinli gibi görünmüyor diye biliyorum bacım. Normal ufak bi şişlik olur sadece deri biraz kızarır o kadar. Oku sen kızını bol bol. Benim kayınbiraderin gözünde çıkmaya başladı arpacık, bana okuttular çocuğu, ertesi güne mi ne çocuğun gözü kapanacak kıvama geldi derken sonraki bir iki gün içinde indi şişlik komple
0 oy
(5,462 puan) tarafından
Çocuk enfeksiyon Dr na götür.  Göz Dr bundan çok anlamaz. Çok geçmiş olsun 
0 oy
(509 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım. Üstünde dur canm uzun zaman olmuş. 
0 oy
(2,358 puan) tarafından
Cok geçmiş olsun cnm randevu imkanı yok bu goz doktoralarına bulunmuyor bnde kendim icin gidecektim bide acile git istesen cnm 
0 oy
(663 puan) tarafından
Benim kızımda da olmuştu 6 aylık felandı 1 yaşını geçene kadarda tekrarladı hep 1 kere olursa tekrarlar inatci bakteri bu demıstı doktor goz damlası kremle felan gecırmeye calıstık 3 kez felan oldu sonrasında geçti mikrop kapmış gözü demişti bize halbuseki çokta dıkkat ederım ama göz hastalığı geçiren gripli kişilerden felan bulaşma riski çok yüksekmiş 
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Şalazyondur arpacıkın ilerlemiş hali. Ben de devamli oluyor iki üç senede bir ameliyatla aldırıyorum.sertlesmisse dagılması cok zor oluyor. Ameliyatta bi zorluk yok ama küçük olunca iste. Bi kaç göz doktoruna daha götür istersen. Gecmis olsun
0 oy
(325 puan) tarafından
Eğer inmese küçük olmasa başka doktora giderdim hata özele minicik operasyon yaparlar belki yada orayı patlatilar gecer 
0 oy
tarafından
Ay içim.gitti çok üzüldüm geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 199 göst.
18 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (7,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,452 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,450 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,469 soru

12,273,035 cevap

37,659 kullanıcı

Kategoriler

...