0 oy
264 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Mrb arkadaşlar ben zor bi hamilelik geçirdim o yüzden bu yaşadığım olayı belki ben abartıyorum diye size sormak istedim napim şimdi 4 aylık bebeğim var eşim annesiyle konuştuğunda kadın hep diyor ki gel sana meme vereyim mama vereyim bana bu çok ayıp geliyor eskiden çocukların pipisiyle oynarlardı ortada sapıklar çoğaldı aynı şekilde tacize uğrayan kız çocukları büyüdüğünde onu oyun sanıyorduk diyip senlerce tacize maruz kalıyorlardı bende böyle bi zamnda kızıma mahremiyeti bebekken aşılamak istiyorum bu lafları beni aşırı rahatsız etti eşime söylesem yanlış anlar mı erkekler biliyorsunuz kafaları çok çalışmaz o konularda normal görürler siz olsanız

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle sen konuş kaynananla anne böyle şeyleri öğrenmesin ayıptır de geç benim kaynanam da kızıma kuşunu yerim dedi bir kere dedi ikincisini izin vermedim direk dedim öpecek yiyecek başka yer kalmadı orası mi kaldı kolu bacağı yanakları neyine yetmiyor sakın dedim bir daha asla böyle yapmıyorsun dedim ve asla sana güvenip kızımın altını değiştirmene izin vermem dedim kesinlikle uyar
tarafından
Şöyle bişey eşim cezaevine girdi ortada kaldım ölüm riskin vardı hepsi sırt çevirdi şimdi eşim çıkmş torun da torun diyolar benimektiğimi bilmeyenler linçleyebilir
tarafından
En doğrusu çünkü Allah korusun neler neler oluyor bebekler kendilerini zaten koruyamaz anca anne baba olarak biz eğitirsek bi şeyler katarsak koruruz onları
-Reklam-
0 oy
(708 puan) tarafından
Verecek baska bisey mi kalmamis elma versin seker versin para versin iki gun sonra cocuk ogrenecek önüne  gelene gel sana meme veriyim diyecek
tarafından
Benim de öyle bi huyum yok Allah a bırakırım ama bana zarar veren babam da olsa uzak dururum
(708 puan) tarafından
Tamam iste oyle olacaksin sen allah a birak inanki o gerekeni er gec yapiyor bende oyle yaptim sonra oturdum hepsinin  nasil yok olusunj izledim kayin babami evde kimse sallamiyor kaynanam bana laf etti kizi bosandi kapisina geldi kaynim kotu soz dedi karisi yemin ediyorum suan pavyonda masalarda calisiyor kaynanam laf etti suan hastaliktan kurtulmuyor allah buyuk sen uzak dur
tarafından
Benim de anne baba yok bi Rabbim var ama bu olayı uygun bi dile eşime söylesem yanlış anlar mı
(708 puan) tarafından
Valla evladinin iyiligini istiyorsun sonucta yanlis anlamamasi gerekli
tarafından
Öyle gerçekten
0 oy
(15,584 puan) tarafından
Kaynanan bebeğine teklif edince sen hemen kocana dön hadi anniş sana meme verecekmiş koş de. Senin çocuğun burda al ver memeni de. Belki yaptığı s.alakligi anlar. 
tarafından
Çok doğru da işte ben başıma ne getirseler laf sokamıyorum bu benim kötü yanım sadece Allah a bırakıyorum ama kendimden de uzak tutuyorum dedim yaşadıklarımdan dolayı belki ben abartıyorumdur diye burda fikrinizi almak istedim
0 oy
tarafından
Mama vereyim lafında bisey yok ama meme vereyim lafı ayıp.cunku bebegin zaten annesi var annesinin de memesi var.bos konuşmuş bosver eşine de deme.
tarafından
Yani bebek 4 aylık hadi mamada dersin bişey olmaz ama mama meme vereyim diyor yoksa çocuğum büyük olsa derim mama derken yiyecekten bahsetmiştir
tarafından
Mama da bisey yokta ama meme demesi saygısızca.sen bisey demiyo musun peki
tarafından
Eşim yeni çıktı cezaevinden 2 dir denk geldim ben insanları haksız yere kırmaktan haklıyken de kurmaktan korkarım dedim size sorayım olur insanlık hali belki ben abartıyorumdur eşime söylesem yanlış anlar mı
tarafından
Eşine deme sen cevabını vereceksin
0 oy
(320 puan) tarafından
Bi an eşine diyor sandım yorumlara bakınca bebeğine dediğini anladım. Bi arkadasimin kayinvalideside surekli annem annecim diyormus uyardi sen onun babaannesisin böyle konusma diye. Bazen uyarmak gerekir belli ki normal görüyor siz soyleyin rahatsiz olduğunuz birşey olduğunda sonucta bu sizin çocuğunuz 
tarafından
Evet zaten normal gördükleri için hep sapık insanlar yetişti yıllarca kız çocuklarının vücuduyla oynayarak tacize maruz kalmalarını sağladı o çocuk büyüdüğünde yaşıtlarına demez mi gel meme vereyim Allah korusun aile içi tacizler zaten çoğaldı
(320 puan) tarafından
Bence soyleyin boyle boyle diye anne bak böyle sıkıntılar olabilir ilerde diye. Ama yanlis anlar kırılır küser dersenizde eşinize söyleyin eşiniz konussun annesiyle
tarafından
Evet normal konuşmayı bile farklı yere çekerler eşime söyliyim o söylesin
(320 puan) tarafından
Ozaman bencede eşiniz kendi düşüncesi gibi uyarsin boyle konusma diye oteki türlü siz kötü olursunuz doğru

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 412 göst.
12 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 548 göst.
19 Kasım 2020 Aile kategorisinde Aslı saray (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 745 göst.
2 Şubat 2023 Aile kategorisinde Mutsuzevlilik (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 623 göst.