0 oy
73 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
Pişirip buzluğa koysam olurmu çiğ olarak koyarsan çok sulaniyor ee esmde konserve sevmiyor pişmiş olarak buzluğa atsam yinemi sulanır yoksa pisirdigim gibi mi olur yine acil fikir verin lutfen

2 Cevaplar

0 oy
(7,132 puan) tarafından
Zaten çiğ koyulmaz ki yağda biraz kavurup yumuşadıktan sonra ya kavanoza yada buzdolabı poşetine koyulur canım
(24 puan) tarafından
Ya attım önce denedim ama işte çiğ atıldığı için eriyince  suu gibi oluyo sanki ozaman dkatesin bütün suyu çözülen buzunda gidiyormuş gibi oluyor sevmedim oyle
(24 puan) tarafından
Yorumlarda patlar denildiği için atmadim geri
tarafından
Canım domatesin tüm atınca erimesini beklemıceksın kı hemen doğra at tavaya beklersen olur mu hıc? Bıberı vs de çıkarınca hemen kullanırız ya o mantık neden erimesini beklıyosun
(7,132 puan) tarafından
Nasıl yani kavurmadan mı koydun
tarafından
Canım kavurma doğrama vs yok dırek tüm domatesi alıyoruz yıkayıp atıyoruz öylece :D çıkarınca da soğuk suya tut taş gibi gelecek ama korkma 10 dk sonra kabugu zar gıbo soyuluyor ve bastırınca güzel güzel dogranıyor dırek at tavaya tencereye ne yemek yapıyorsan artık
-Reklam-
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Buzluk kapları var boy boy onlardan alıp pişirdiğini ona koy buzluğa at :)
(24 puan) tarafından
Sulaniyormu acaba pisirdigim gibi mi oluyor buzu cozulunce tereddutteyim yaa
(2,226 puan) tarafından
Pişirdiğin gibi olur diger türlü pişirmeden koyunca sulanıyor
(24 puan) tarafından
Ohhh buna sevindim ister çok sağol ya öyle yapayım busenede
(2,226 puan) tarafından
Ben sebze yemeklerini buzluğa atarken içine domateste koyuyorum sulansa onlarda sulanır :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 59 göst.
24 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Umber (2,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eda123456789 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
5 Eylül 2023 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,326 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı