Kizlar bebeğim 25 de doğum yaptım yani perşembe günü 5 gün oldu sütüm gelmedi mama verildi daha bugün süt geldi bebek meme tutmuyor sagip veriyorum sonra meme verdim 6 dk tutuyor bırakıyor sonra sağdıgım sütü veriyorum ekstra duymasa mama takviyesi yapıyorum dün acile gittik şükür doktor dedi yüksek seviyede değil. Bebeğim 2 saate bir 1 buçuk saate bir besleniyor gözleri felan açıyor şükür emme refleksi iyi ama çok ağlıyorum lohusaliktan mi bilmiyorum. Eşim bana kötü davranıyor daha çok ağlıyorum sezeryanliyim tansiyon vurdu 20lere ameliyatta ve aynı gün kalktım bir dakika uyumamisim hayla bebeğime mama veriyorum hastane de eşim nolur çok kötü oldum su verirmisin elim dolu dedim sende diyor yatalak hasta gibisin çok kötü ağlıyorum sürekli çok ilgisiz ve 7 yaşında oğlum var ne bilim bebeğim hasta olmasın diye yetersiz hissediyorum kendimi çok masum kokusu felan çok kötü duygusalim anlatamıyorum bile bebeğimin kakasi bugün sarı oldu ve baya atıyor yani kaka yapıyor çok şükür sarı açık renk acaba sarilik mi atıyor? Bide nasıl yapabilirim daha verimli olmak istiyorum kaynanam geliyor laf sayıyor gidiyor zoruma gidiyor sütüm gelmiyor felan diye yemek yiyoruz eşim annesine ye ye diyor ben orda ikiye bölündüm ameliyat oldum bana bir kez demedi