0 oy
36 göst.
Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından
Arkadaşlar 8 gün sonra oğlum 6 aylık olacak Allah nasip ederse çok şükür ağlaması azda olsa geriledi gibi yani eskiye nazaran çok daha iyi ama uyku problemimiz var sabah 7 gibi uyandı bu saat oldu hala uyumadı ne yaptıysam uyutamadim daha önce de bu problemimiz vardı doktorumuz bay bay night verdi ama oda fayda etmedi ılık duş aldiriyorum masaj yapıyorum kendi besigine koyuyorum ayağımda sallıyorum kucağımda gezdiriyorum hiçbiri işe yaramıyor normalde ya ayağımda uyurdu ya kucağımda ayağımda 2 saat bekletsem uyuyordu ama durduğum gibi geri uyaniyordu ama son zamanlarda o bile fayda etmiyor 20 saat uyutmasam uyuyacagi yok bitap düşüyorum artik bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz şu yöntemle uyur dediğiniz 

1 cevap

0 oy
tarafından
Benzer post bende açtım benim kızım da çok direniyo bi rutin oluşturdum süpürge sesi açıyorum mama verirken biraz sakinliyo içene kadar mama bitince altını alıyorum su veriyorum sallıyorum böyle direnmeyi bıraktı tabi bazen yine tutuyo direneceği. Benim sorunum da çok erken kalkmaya başladı sadece gece uykusu çok iyiydi 11 e kadar uyurdu 7 de dikiyoruz artık normali mi bu geçici mi bilmiyorum 
(318 puan) tarafından
Çok zor ya bilemedim 2.5 yaş oğlumda var süpürge açsam kapatır durur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 155 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 92 göst.