0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (151 puan) tarafından
Eşimin telefonuna bayadır bakmıyorum elim uyudu telefon da şarjdaydı benim yanımda bi bakayım dedim whatsapp isimlere bakıyordum 4-5 tane kız isimleri var uykumu kaçırdı kim onlar acaba niye kaydetti iş yerinden olma ihtimali var ama hiç birinde resim yok onlar kaybetmemiş sanırım bu ne diye kaydediyor

Şöyle de bişey var kötü bi niyeti olsa telefonu sürekli orta da o isimleri o şekilde kaydetmez diye düşünüyorum off deliricem sabah olsun

4 Cevaplar

0 oy
(1,635 puan) tarafından
Sabah olup nolcak canım ben olsam sormam izlemede kalırım uyandırmak senin bu yaptığın bişey yoksa da aklına karpuz kabuğu sokarsın dur bakalım belki de öylesine 
(151 puan) tarafından
Numaraları hep kendime kaydettim gizliden arayıp sorsam mı iş yerini
(1,635 puan) tarafından
Bu kadarına ne gerek var ki canım bak böyle şeylerde akıllı ol sakin ol beklemede kal bu durum bunu gerektirir çünkü bişey görmemişsin ciddi anlamda belkide öylesine bişey yok ve sen aklına sokarsın Allah korusun bişey varsa da uyandırıp gizlemesino sağlarsın o görmeden sık sık kontrol et bişey yoksa yoktur zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani bile bile kız ismi olarak kaydetmez whatsapa ama erkek milleti bu yapar mı yapar. 
0 oy
(11,634 puan) tarafından
En iyisi bakmamak. Gördün hesap sordun tribini attın belki günlerce huzurunuz kaçtı. Belki de gerçekten öyle bişey yok iş içindir. Boş yere huzur kaçırmaya değmez 
(151 puan) tarafından
Aynen öyle bayadır bakmıyorum bi bakiyim dedim şeytan dürttü uykumu kaçırdm
0 oy
(4,830 puan) tarafından
Özelde çalışıyorsa ve sorumlu biriyse sorma boşuna benim eşim özelde çalışıyor bazen yeni kadın isimleri görüyorum çoğu işe yeni başlayan kişiler sorumlu kişi eşim olunca sürekli arıyorlar mesaj atıyorlar oda mecbur kaydediyor kim diye sormamak için
(151 puan) tarafından
Numune işi yapıyor  eşimde aynı şekilde arayan falan olur bende öyle düşünüyorum ama şeytan da dürtüyor
(4,830 puan) tarafından
Bacım şeytanı boşver dürtseler beni dürterler :D eşimin iş yerinde kimin eli kimin cebinden çıkıyor belli değil gizli gizli takip et ama ona çaktırma sonra eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın
(151 puan) tarafından
Aynen haklısın

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 186 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gamzelilrr4 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gamzelilrr4 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy