0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 3 aydır geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var 6 kutu antibiyotik kullandım 2 gün geçiyor 3. Gün bidaha başlıyor idrar bitiminde sızı ağrı ve yürürken sanki alttan bişey düşecek gibi oluyor bişey aşağı sarkmış gibi bi his büyük bi teyzeyle konuştuk çocukluğun ters dönmüş düşmüş olabilir gibi bişey söyledi bunu yaşayan bilen duyan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından
Ben hamileyken enfeksiyon çok ğeçırdım.bu anlattığın baskı sancı 3 gün önce bendede oldu enfeksiyondur yine dedim ğeçtı.rahem sarkması snırsam bendede var afedersiniz vajina girişinde elime bi şey değiyo ama çok dışında değil içerde ağızda hemn.netten araştırdım rahim sarkması bağırsak sarkması yada idrar torbası sarkması olablıyormuş onu ayırt edemedim.4 normal doğum yaptım ondan olmuştur muhtemelen çünkü en çok o etkılıyormuş kabızlık fln.benimde kafam karışık bu konuda 
tarafından
Canım ben sezeryan ile 1 doğum yaptım 2 buçuk yıl oldu nasıl oldu bende anlamadım gerçekten rahim sarkması mı yoksa idrar yolu enfeksiyonundan mı o ağrı baskıyı hissediyorum bilmiyorum çok çaresizim randevu 1 hafta sonrasına var bakalım
(568 puan) tarafından
Gidince yazarmısın canım buraya neymiş bende doktora gitmek istemiyorum
tarafından
Tamam canm
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Ama rahim dönmesini hiç duymadım canım oladabilir 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Anneannemde vardı uşaklığı düşüyo falan derlerdi ama nedir nasıl bişey bilmiyorum 
(568 puan) tarafından
İşte rahim sarkıyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
3 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 160 göst.
15 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,518 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 236 göst.
+1 oy