0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
20 gün sonra oglum bir yaşına gircek evet şuan anlamıyor ama ilerde neden kutlamadin anne gibi bir soruyla karşılaşır mıyım sizce? 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk yaş diye kutlama yaptım ama abartmadan ben heves etmiştim 

Ama ikinci üçüncü yaşlarında sadece pasta ben babası kızım yeter başka birşeye gerek yok 
tarafından
Oğlumun babası yok  aile evinde kaldığımız için biraz sıkıntılı kutlama flan yapamicam ama vicdan azabı da çekmiyor deilim
(506 puan) tarafından
Seni en iyi anlayanlardan birisi olabilirim bence kutlama yap ufak da olsa...
Babasız kız çocuğu büyüteceğim bende ailemle birlikte
tarafından
Allah yardımcınız olsun sizinde eşiniz vefat mi etti
(506 puan) tarafından
Yok boşanıyoruz kızıma şiddet uyguladı...
tarafından
En iyisini yapmışsınz hiç bişey evlatlarımız dan kıymetli deil rabbim yardımcınız olsun
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
İlk herkesi davet ettim ikinci yaşı kendimiz kutladık üçüncü yaşında yine herkesi davet ettim öyle işte imkana da bagli
tarafından
Aynen öyle imkanlar önemli bu tarz şeylerde
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Ben iki cocuguma da ilk yasini kutladim. Hatta kucugu dogana kadar yani buyuk oglum 5 yasina gelenr kadar oglumun her yas gununu kutladim. Sadece 6 yas gununu kardesiyle birlikte yaptik. Bundan sonrada oyle olur muhtemelen dogum gunleri arasi 1.5 ay cunku.
tarafından
Allah bağışlasın
(1,282 puan) tarafından
Bmmde 2 aya yakın buyük kıskanıyo  ayrı yaptırmaz zaten
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Tek kisilik pasta alip onu üfletebilirsin bir kac tane balonla susleyip en azindan fotografi olur biz onemsiz goruyoruz ama ilerde illaki sorar neden kutlamadiniz diye 
tarafından
Sorar deilmi :(
0 oy
(31 puan) tarafından
Bence kutlamalısın 1 pasta bile alsan yeter fotoğraflarını çek 
0 oy
(41 puan) tarafından
Valla canım ben iki cocugumun ilk yaş günlerinde 1 yaş cekimi yaptırdım çok da güzel hatıra kaldi
0 oy
(506 puan) tarafından

Benim bile 30 yaşında doğum günüm kutlanıyorsa kızımın da tüm doğum gününü kutlarım imkanlarım el verdiği kadar ailemle birlikte babası ile ayrılıyoruz babası isterse ileri de kutlar ilerinin planlarını yapamam 

0 oy
(9,725 puan) tarafından
Karsılaşmazsın ama sen kutlamak istiyosan kutla biz kutlamıstık ve ben annelıgımın bırıncı yılını kutlamıstım daha çok :) 
(9,725 puan) tarafından
Ayrıca bu yıl beşinci yaşına giriyor kızım insallah ayın besinde. Partı yapıcam yine seneye muhtemelen kendi aramızda kutlarız çünkü bir cocuk daha gelecek ıkısıyle altından kalkamam.
tarafından
Aynen çok masraflı benim kutlamama nedenimde maddiyat maalesef
(9,725 puan) tarafından
Evet biraz maliyetli oluyor canım
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Çok pişmanım yaptığıma oğlum hiç birşey anlamadı huzursuz oldu kalabalıktan daha anladigi yaşta yapmak mantıklı Ekim'de 3 yaşına girecek şimdi her pasta aldığımızda hadi doğum günü yapalım artık anlıyor biliyor ikinci yaşıni minik ailem ile kutladık herşey mükemmel oldu oğlum çok mutluydu pastaya sürekli mum yaktirip  üfledi :)
0 oy
(2,730 puan) tarafından
İlk yaşını aile arasında küçük bir pasta ile yaptım. İleride sorsana anlamayacağın sana daha çok eziyet olacak bir şeyi sana yapmak istemedim derim. Öyle çevreyi çağırıp yapmak bana çok saçma geliyor. Arkadaşım oğluna yapmıştı 1 yaş diye. Ama çocuk kalabalıktan bunaldı. Zaten kız gelene gidene hizmet etmeye çalışıyor. Yaşıtları durmuyor. Oynasınlar diye odaya götürdüler çocukları ama hepsi daha küçük hiç bir şey anlaşılmıyor. Açıkcası sadece gelene eğlence oluyor. Yiyor içiyor muhabbet filan doğum günü kutlu olsun diyip gidiyor. Herkes gittikten sonra kalabalıktan bunalmış bir bebe ve darma dağın ev ile kalıyorsun. 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
İlk yasını niye diye sorcagnı sanmıyorum suan 4 bucuk yasında ve kimsenin dogum günü kutlansn ıstemiyo sadece kendisi :D
0 oy
tarafından
Fırsatınız varsa kutlayın.  Hatıra kalsın 

Pişman olursunuz
tarafından
Maalesef yok
tarafından
Bende heves ediyorum ama 28 mart ramazana denk geliyor sonra kutlasam bayram şuan 4 aylik .
tarafından
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
tarafından
Amin inşallah. Sizede üzüldüm. Allah yardımcınız olsun
tarafından
Amin cümlemizin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(536 puan) tarafından
Ben onun doğum gününde düğünde olacam ertesi gün babamlarla tatilden dönüştü de eşimle kutlarım diye düşündüm kutlamakta çok masraflı değil bir oasta ve aile fotoğrafı yeter büyükçe anlar yasa geldikçe daha iyisini yaparım 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Her yil kalabalik sekilde kutlayan ben yavastan postan kacar.d.d.d
tarafından
Çok güzel hatıralar kaldığına eminim en iyisini yaptınız
0 oy
(13,668 puan) tarafından
kutladım, ailelerimizi çağırdım. ilj yaş günü bebek için değil zaten bence biz kendimiz için yapıyoruz. ben çok heyecanlıydım. kendi doğum günümde bile hiçbir zaman böyle heyecanlanmadım. ama bebeğim için evet. kendi anlamıyor ama ona da anı lazım. abartı bir şeye gerek yok biraz süsleme yeter
0 oy
tarafından
Geçen sene Eylül de bir yaşına girdi ben aile arasında süslemeler yaptık pasta kestik bu yıl da aynı şeyi yapmayı düşünüyorum süslemeler yapıp pasta kesince ve güzel kıyafetler giydirip fotoğraf çekince anı olması için yeterli oluyor daha fazlasını yapmaya gerek yok yani atıyorum kahve kapatmak gibi onlar büyüyünce yapılacak işler bana göre aile arasında güzel kıyafetler ve güzel süsleme güzel bir pasta ve fotoğraf bence yeterli çünkü ben ve arkadaşlarım öyle yapıyor 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
1 yaş doğum gününde eşim kızım ben pasta kestik. Sonra lunaparka götürdük onu. 2. Yaş gününde aileler ile yaptık. Kücükken gerek yok diye düşünüyorum. 
0 oy
(13,832 puan) tarafından
Bence ilk dogum gunu kutlanmali daha sonrası aile içi bi mini pasta bi mum yeterli gönlü olsun. Ben ilk dogum gününü yapamadım kaynanam hastaydı 2. Yi yaptım ne benim içimde kaldı ne de ileride kızıma yapamadık diye gecistirmicem bir daha kutlar mısın dersen hayir büyük kutlamam
0 oy
(14,901 puan) tarafından
ilk dogum gununde yaptim ikincide kendimiz kutladik 3. de dedem vefat etti yapacaktjm 4. de herkesi cagirdim buyuk bi dogum gunu yaptim magnetli felan 
0 oy
(109 puan) tarafından
İlkinde bayaa suslemeli  ozel pasta yaptirdim akrabalar cagirmistim o sekil bi kutlama yapmıştık.  Ama ikincisini oyle düşünmüyorum açıkcası daha sade daha abartisizz biz bize düşünüyorum 

İlk yasi olduğu içinn özendim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 79 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,064 göst.
23 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy