0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından

İki gün sonra dişçiye gidecem emziriyorum dün sana yorum ama süt gelmiyor çok uğraşıyorum uğraşıyorum saatlerce yarım çay bardağı çıkıyor o kadar bile çıkmıyor diyebilirim sutten başka bir şey de vermiyorum bebeğim 3,5 aylık olacak halasına bırakacam mecburen 2-3 saat zaten emziremeyeceğim anestezi yapacakları için fikir verin ne yapayım sizce mama versem sadece o günlük bir biberon masat 3 saat çocuk aç kalmasın diye küçük sütü keser mi sizce yani üstü bırakır mı Ne yapacağımı şaşırdım bu yüzden aylardır zaten dişimi ihmal ettim ağrıdan duramıyorum artık:(

2 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Süt yarım çay bardağı bile gelmiyor diyorsun. Bu durumda mamadan başka seçeneğin yok görünüyor zaten. Sürekli sütün bu şekil gelirse çocuk beslenemez meme reddi yaşarsın zaten.
(72 puan) tarafından
Normalde sürekli emziriyorum emerken çok iyi süt geliyor ama saginca yok
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Bende çok dişçiye gittim benımde sağınca gelmıyodu çocuk doktorumuz dedi ki hiç. Bişey olmaz emzir dedi somut sezeryan da anestezi alıyorsun bir sürü ilsç alıyorsun bebeği emziriyosun dı içinde zaten ona göre anestezi uyguluyor dişine gelmiyosa sütün zorlama ben emzirdim bişey olmadı çok şükür
(72 puan) tarafından
Gerçekten mi olmadı ne kadar sagabilirsem onu sagaym gelene kadar bebeği idare etsin
(313 puan) tarafından
Aynen bende bugün dişciden geldim hatta

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 554 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kubraa26 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 544 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu