+1 oy
538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,620 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız umarım iyisinizdir 

BEN ÇOK BUNALDIM BUNALIM DAYİM YARIN KONTROL VAR ENDOSKOPİ ÇEKİMİM İÇİN GÜN VERİLECEK DOKTORDAN RİCA EDİCEM PSİKİYATRİ YE KONSÜLTASYON ACMASİNİ İSTİYCEM DESTEK ALMAK İSTİYORUM EVİM AŞIRI DERECEDE DAĞINIK HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM BİLENLER VARDIR KAHVALTI YAPMADAN YEMEKLERİM BİLE HAZİR OLURDU SİMDİ OTURDUĞUM YERDEN DESTEKSİZ KALKAMIYORUM ÖZELLİKLE KARNINDAKİ TORBA BENİM SİNİRLERİMİ BOZUYOR ÖZELLİKLE TORBAYI TEMİZLERKEN AĞLIYORUM EVDEN BİLE TEK ÇIKAMIYORUM EŞİMLE CİKSAM BİLE KAFAM DOLU OLUYOR ACABA TORBA ACİLİRMİ DOLARMİ AKARMİ REZİL OLURMUYUM BEYNİMİ KEMİRİYOR ÇIKTIĞINA DA PİSMAN OLUYORUM :(

image

10 Cevaplar

+1 oy
(16,569 puan) tarafından

Çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun inşallah canım sabret sabrın sonu selamet olsun <3

(4,620 puan) tarafından
Psikolojik olarak bittim fato hiç bu kadar düşmemiştim ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbım yar ve yardımcın olsun acil şifalar versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
(4,620 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Ah buram yapma böyle ya hiç alışık değilim bu hallerine düzelecek Allahını izniyle az kaldı ne kaldı surda 
(4,620 puan) tarafından
Kafayı sıyırmama ramak kaldı desem yeri kuzum
tarafından
Yapma böyle salarsan kaybedersin çocukların için güçlü olmak zorundasın başka çaren yok kendin için olsa sal kurtul çekme derdim ama çocukların var esin var ailen sevenlerin var
(4,620 puan) tarafından
Çok haklısın gülüm yorumun iyi geldi
tarafından
Ay ne demek canim benim
0 oy
(434 puan) tarafından
Geçmiş olsun Allah sağlığına kavuşurtursun inşallah gebelik durumun nasıl gidiyor 
(4,620 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun şuan için Gebelikle ilgili bir sorunumuz yok özel testleri yaptiricaz bu aralar bakalım sonuç ne olur
(434 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı canım Rabbim evladını sana bağışlasın eski huzurlu günlerine kavuş
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun Sabret inşallah geçecek bu günler hayırlısıyla 
(4,620 puan) tarafından
İnşallah gülüm inşallah artık düşünmekten kendimi yiyorum
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm size . Kimin neolacagi hiç belli olmaz. 

İnşallah iyilesirsiniz
(4,620 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun, Rabbim en acilinden şifa versin sana canım. Duvarına baktım da hamilelik postu gördüm. Bebek ne durumda? 
(4,620 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun şuan için iyi bebeğim dirayetli çıktı çok şükür ama özel testleri var onları yaptiricaz bu hafta bakalım sonuç ne olur
tarafından
İnşaAllah hayırlısı ile iyi sonuçlar almak nasip olur
0 oy
(551 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım.

Nasıl oldun doktor ne diyor 
0 oy
(14,898 puan) tarafından
valla hic iyi degilim Allahim su cocugu saglikla kucagima almayi nasip etsin gunu doldu gelmiyo cok yoruldum 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Gecmiş olsun güzelim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 361 göst.
0 oy
1 cevap 128 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ay19 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 333 göst.
27 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 528 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,620 puan) tarafından soruldu

411,509 soru

12,387,887 cevap

43,617 kullanıcı

Kategoriler

...